După ce în audiții au ridicat publicul în picioare și au primit aprecierile juraților, ajungând în etapa semifinalelor, aseară, 12 concurenți au dat un nou test… de această dată, LIVE! În fața tuturor celor de acasă, aceștia au dat tot ce au avut mai bun și au oferit un spectacol de neratat, păstrând în minte un gând clar: să fie votați și să se califice în marea finală. Prima semifinală Românii au talent a fost urmărită cu sufletul la gură de către toți cei de acasă, fiind pe primul loc în clasamentul audiențelor.

 

La finalul serii, cei patru jurați au făcut primele două propuneri pentru premiul de originalitate: VAN și Karlos Tănăsucă. Acestora li se vor mai adăuga alte două nume la finalul semifinalei de săptămâna viitoare.

 

Iar telespectatorii au decis primii cinci calificați în marea finală, de pe 31 mai: Calisthenics România, Eduard Anghelescu, Emanuel Barica, Karlos Tănăsucă și VAN.

Prima semifinală live a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 24:29. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.3 puncte de rating și 30.3% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 2.9 puncte de audiență și 12.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.8 milioane de români au trăit cu sufletul la gură alături de concurenții care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 22:33, aproape 2.3 milioane de telespectatori erau cu ochii pe spectacolul fenomen.

Prima semifinală le-a adus telespectatorilor un show extraordinar și multă emoție. Concurenții au prezentat numere complexe, iar evoluția lor din etapa preselecțiilor până acum a fost apreciată de Andi, Andra, Dragoș și Mihai Bobonete, care au aplaudat determinarea de a face spectacol. A fost o seară plină de dinamism, în care cascadoriile și reprezentațiile de muzică, dans, calcul mental, desen, roast, calisthenics și contorsionism s-au completat perfect.

Vinerea viitoare, show-ul continuă cu cea de-a doua semifinală live! Alți 12 concurenți vor lupta pentru ultimele locuri în finală, în direct pe PRO TV și VOYO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.