RECOMANDARI

31 de zile de vară 

În perioada 1-23 iunie, zilnic, de la ora 20:00

Seria de filme romantice 31 de zile de vară, care a început la DIVA pe 24 mai, va continua de-a lungul lunii iunie. Noua porție de povești de dragoste TV este programată în fiecare seară a săptămânii (de la ora 20:00) și include 23 de filme romantice (dintre care 12 premiere). În plus în fiecare weekend sunt programate de dimineață până seară povești de dragoste TV. Cele 12 premiere din iunie sunt:

 1. 1 iunie – „Domnul Perfect” („Mr. Right”, 2023). Charlotte (Sierra Reid) scrie un editorial online despre iubire, dar nu crede în jumătatea perfectă. Nici măcar când se îndrăgostește de Liam (Tanner Gillman), un barista care i-a devenit prieten.
 2. 2 iunie – „Pețitoarea” („Ms. Match” 2023). Athena (Anja Savcic) se mută la Los Angeles, unde lucrează pentru o companie de dating. Însă locul de muncă îi dă viața personală peste cap.
 3. 3 iunie – „Aloha cu dragoste” („Aloha with Love”, 2022). Arhitecta Gemma (Tiffany Smith) zboară în Hawaii pentru a renova casa mătușii ei cu ajutorul constructorului Ben (Trevor Donovan).
 4. 7 iunie – „Criza dragostei de mijloc” („Mid-Love Crisis”, 2022). Mindy (Teri Hatcher) va împlini 50 de ani și marchează momentul printr-un weekend extins alături de fostul ei soț (Brian Markinson) și fostul ei iubit (James Tupper).
 5. 8 iunie – „Pașaport pentru dragoste” („Passport to Love”, 2024). Nicole (Shae Robins) are un blog de călătorii de succes iar în cea mai nouă destinație – Polinezia Franceză – îl cunoaște pe Kade (Mason D. Davis). Amândoi au închiriat aceeași casă de vacanță…
 6. 9 iunie – „Dragoste în Tahiti” („Love in Tahiti”, 2023). Brielle (Lary Muller) face scuba diving și găsește mereu obiecte pierdute pe care le înapoiază proprietarilor. Ultima ei descoperire? Un inel pierdut de Marcus (Oran Stainbrook).
 7. 14 iunie – „Dragoste în Aruba” („Love in Aruba”, 2021). Connor (David McConnell) angajează o bonă pentru a o supraveghea pe fetița lui în perioda în care el lucrează în Aruba: învățătoarea Amber (Sashleigha Hightower).
 8. 15 iunie – „Mai pune iubire” („Just Add Love”, 2022). April (Laura Mitchell) trebuie să-și rescrie cartea de rețete sănătoase și caută inspirația în Toscana. Aici chef Roberto (Brad Johnson) o ajută să guste savoarea vieții.
 9. 16 iunie – „Vise îngropate” („Digging Up Love”, 2023). Doi foști iubiți (Arielle Kebbel și Zach Roerig) se revăd pe un șantier arheologic. Evident nu vor scoate la iveală doar fosile…
 10. 21 iunie – „În căutarea iubirii” („Quest for Love”, 2022). Mackenzie (Eva Hamilton) pleacă în Costa Rica cu prietenul ei cel mai bun, Ethan (Jake Stormoen). La fața locului Ethan își dă seama că ar trebui să fie mai mult decât prieteni.
 11. 22 iunie – „Dragoste pe drum” („Road Trip Romance”, 2022). O serie de obstacole o tot împiedică pe Margo (Natalie Hall) să ajungă la nunta surorii ei. Așa ajunge să facă drumul alături de rivalul ei din liceu, Alden (Corey Sevier).
 12. 23 iunie – „Amintiri regăsite” („Lost In Love”, 2023). Doi turiști (Sara Fletcher și Nick Ferry) pierd autobuzul într-o excursie în Turcia și încearcă împreună să se întoarcă la Istanbul.

„Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, sezoanele 1-7, 2015-2021)

Din 3 iunie, câte două episoade, de luni până vineri, de la ora 18:00

Începutul lunii iunie aduce un serial nou la DIVA, ude se va difuza toate cele 7 sezoane din producția „Vrăjitoarea cea bună” („Good Witch”, 2015-2021). Serialul este o continuare a francizei omonime de filme, din 2008-2014. Vrăjitoarea cea bună din titlu este Cassie Nightingale (Catherine Bell), care are puteri magice pe care le folosește în scop benefic. Alături de fiica ei, Grace (Bailee Madison), aceasta locuiește în orășelul Middleton și folosește magia pentru a-și ajuta prietenii vechi și vecinii noi. Printre aceștia din urmă se numără și dr. Sam Radford (James Denton) – mutat recent în oraș, cu băiatul lui, Nick (Rhys Matthew Bond).

Catherine Bell a fost și producător executiv al serialului și este singura membră a distribuției din primul film al seriei care a apărut în fiecare variantă a acestei producții și în fiecare episod din serial. Fanii poveștilor cinematografice cu vrăjitoare trebuie să-și noteze în calendar data de 9 iulie, când în serial apare Kathy Najimy (în episodul 6 din sezonul 5). Actrița a jucat-o pe Mary, vrăjitoarea cu zâmbet strâmb (detaliu improvizat de Najimy la filmări), în „Hocus Pocus” (1993) și în continuarea acestui film cu Bette Middler și  Sarah Jessica Parker („Hocus Pocus 2”, 2022).

Seria polițistă franceză „Crimă în…”

În fiecare miercuri, de la ora 20:00, din 26 iunie

Seria polițistă franceză „Crimă în…” continuă la DIVA, din 26 iunie cu o nouă poveste TV. Fiecare film al seriei are loc în altă regiune din Franța și este centrat pe descâlcirea unei crime, deci producțiile sunt perfecte pentru amatorii de povești polițiste misterioase și detectivi ingenioși, care găsesc vinovații.

Pe 26 iunie, la DIVA este programată premiera „Crime în Cornouaille” („Meurtres en Cornouaille”, 2017). În scenariu, o tânără de 25 de ani este ucisă iar cadavrul este îmbrăcat ca un personaj legendar din mitologia bretonă – Dahut. În cadrul investigației, detectivii Marion (Caroline Anglade) și Tristan Legay (Sagamore Stévenin) pătrund în lumea miturilor și rivalităților locale. Iar apariția în peisaj a prietenei lor din copilărie, Katell Morvan (Élodie Navarre), scoate la iveală secrete și minciuni adânc îngropate.

 

Serial care continuă:

„Durere și vindecare”, sezonul 3 („Nurses”/„Enfermeras”, 2022)

De luni până vineri, câte două episoade, de la ora 15:50

Sezonul 3 din „Durere și vindecare” – telenovela columbiană axată pe povestea asistentei-șefe María Clara González (Diana Hoyos), de la Spitalul Universitar Santa Rosa, continuă la DIVA. În sezonul 3, medicii din spitalul unde are loc acțiunea trebuie să se acomodeze cu sosirea unor doctori și rezidenți noi, iar eroina are parte de noi aventuri: îi este aprobat proiectul, este rugată să participe la un curs în Elveția, iar într-un episod plin de tensiune dispare într-o barcă.

Printre surprizele din această serie se numără revenirea în distribuție a actriței Viña Machado (care o joacă pe Gloria Mayorga) și apariția celebrei actrițe de telenovele venezuelene Coraima Torres (cunoscută din „Kassandra”, 1992-1993) în rolul Renatei Vargas, mama lui Nicolás (Eduardo Pérez), unul dintre noii medici rezidenți din spital.

 

PROGRAM

sâmbătă
1 iunie 2024

07.05  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

09.00  FILM Armonia inimii – FILM Romance 2022, regia: Michael Robison, distribuţie: Jessica Lowndes, Linden McMillan, Jesse Metcalfe

(Harmony From the Heart)

Meloterapeuta Violet și medicul Blake se confruntă în căutarea bunicului lui Blake, dar ei realizează în curând că iubirea poate fi cel mai bun leac.

10.50  FILM Golful scoicilor – FILM Romance 2021, regia: Fred Gerber, distribuţie: Chad Michael Murray, Aly Michalka, Clare Bowen

(Sand Dollar Cove)

Dir. executiv, Elli, este trimis să achiziționeze o proprietate la malul mării pentru un resort nou. Dar localnicul Brody încearcă să salveze portul.

12.40  Dragoste în Santorini –  2023

(Love’s Greek To Me)

Profesoara de arheologie Ilana ia parte în Santorini, alături de iubitul ei grec Mike, la nunta surorii lui, Alex. Mike o cere pe Ilana în căsătorie.

14.30  FILM Pe aripile dragostei – FILM Romance 2020, regia: Lucie Guest, distribuţie: Morgan Kohan, Marcus Rosner

(Take Off to Love)

Când Lily se întoarce în orașul natal pentru a o ajuta pe mătușa ei Maggie să-și administreze pensiunea, îl întâlnește pe Marcus, un pilot chipeș.

16.20  Jocul dragostei –  2023

(Game Of Love)

Vivien și Roy vizitează casa copilăriei lui Roy pentru a pregăti vânzarea. Relația lor este în pericol din cauza unor secrete din trecutul lui.

18.15  Dragostea în joc –  2023

(Hearts In The Game)

Pasiunea din teren îi întâlnește pe rivali și în afara sa. Va supraviețui iubirea, ori victoria le va sfărâma inimile? Acțiunea și amorul se aprind.

20.00  Premieră Domnul Perfect – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Sierra Reid, Tanner Gillman, Weixin Le

(Mr Right)

O autoare de romane de dragoste are dileme când se îndrăgostește de un barman. Între dragoste și carieră, ea se luptă cu repercusiunile relației.

22.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

23.50  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

01.40  FILM Totul pentru dragoste – FILM Romantic comedy 2017, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Sara Rue, Steve Bacic, Teryl Rothery

(All for Love)

O scriitoare de romane de dragoste se ocupă de noua ei carte și dezvoltă sentimente neașteptate pentru bărbatul din marină pe care îl studiază.

03.30  Magnum, detectiv particular: Măsuri disperate – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Desperate Measures) Sezonul 2, Episodul 12

Magnum și Higgins îi ajută pe Tani Rey și Quinn Liu să îl salveze pe Junior Reigns, răpit și folosit ca avantaj pentru lista furată a agenților CIA.

04.25  Magnum, detectiv particular: Lunea e pentru crimă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Mondays Are For Murder) Sezonul 2, Episodul 13

Magnum și TC se costumează ca și experți în eficiență pentru a investiga uciderea unui manager de corporație și toată lumea din birou devine suspectă.

duminică
2 iunie 2024

06.50  FILM Totul pentru dragoste – FILM Romantic comedy 2017, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Sara Rue, Steve Bacic, Teryl Rothery

(All for Love)

O scriitoare de romane de dragoste se ocupă de noua ei carte și dezvoltă sentimente neașteptate pentru bărbatul din marină pe care îl studiază.

08.45  FILM Prințesa fugară – FILM Romantic comedy 2022, regia: David Weaver, distribuţie: Philippa Northeast, Brant Daugherty

(A Royal Runaway Romance)

Lucrurile iau o turnură neașteptată atunci când o prințesă pornește într-o călătorie cu garda ei de corp pentru a trăi o idilă cu pictorul ei.

10.35  FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

12.25  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

14.20  Dragostea în joc –  2023

(Hearts In The Game)

Pasiunea din teren îi întâlnește pe rivali și în afara sa. Va supraviețui iubirea, ori victoria le va sfărâma inimile? Acțiunea și amorul se aprind.

16.10  Dragoste în Santorini –  2023

(Love’s Greek To Me)

Profesoara de arheologie Ilana ia parte în Santorini, alături de iubitul ei grec Mike, la nunta surorii lui, Alex. Mike o cere pe Ilana în căsătorie.

18.10  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

20.00  Premieră Pețitoarea – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Anja Savcic, Shannon Chan-Kent, Riun Garner

(Ms. Match)

Athena este recrutată de o firmă de lux. Pierdută în alter ego, confundă ficțiunea și realitatea, jonglând cu identitățile profesionale și personale.

22.00  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

23.50  Domnul Perfect – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Sierra Reid, Tanner Gillman, Weixin Le

(Mr Right)

O autoare de romane de dragoste are dileme când se îndrăgostește de un barman. Între dragoste și carieră, ea se luptă cu repercusiunile relației.

01.50  Dragoste identică –  2021

(Identical Love)

O doctoriță se oferă voluntară în străinătate și îl descoperă pe geamănul fostului ei logodnic. Poate să-l iubească fără să-l vadă ca pe fostul iubit?

03.50  Magnum, detectiv particular: De-a șoarecele și pisica – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Game Of Cat And Mouse) Sezonul 2, Episodul 14

Când Jin descoperă că viața unei femei inocente este pusă în pericol, le cere ajutorul lui Magnum și Higgins pentru a o proteja.

04.45  Magnum, detectiv particular: Chemarea trecutului – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Say Hello To Your Past) Sezonul 2, Episodul 15

Magnum și Higgins se grăbesc să o salveze pe Kumu atunci când ea este răpită de un bărbat rănit care a fost acuzat că și-a ucis soția.

luni
3 iunie 2024

06.20  Magnum, detectiv particular: Adio iubirii – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: Farewell To Love) Sezonul 2, Episodul 16

Magnum și Higgins merg deghizați în cuplu într-un tur cu autobuzul pentru a prinde un criminal. TC e marcat când o vede fosta iubită în luna de miere.

07.15  Magnum, detectiv particular: Noaptea are ochi – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: The Night Has Eyes) Sezonul 2, Episodul 17

Magnum și Higgins caută o urnă furată care conține cenușa soțului decedat al unei femei și află în curând că alții sunt dispuși să ucidă pentru ea.

08.10  Pompierii din Chicago: 2112 – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: 2112) Sezonul 4, Episodul 6

Tensiunile ajung la punctul culminant între Severide și Patterson, iar lui Cruz i se cere o favoare.

09.00  Pompierii din Chicago: Coate ascuțite – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Sharp Elbows) Sezonul 4, Episodul 7

Boden crede că este victima unei încenări pusă la cale de o vecină care-i poartă pică.

09.55  Durere și vindecare: episodul 17 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 17

Sandra îi spune lui Reynaldo că nu a făcut nimic pentru ca el să intre la internat. Operația copilului lui Sol reușește pe deplin.

11.00  Durere și vindecare: episodul 18 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 18

María Clara are o idee pentru a face ca mulți pacienți să nu ajungă la urgențe. Există șanse ca proiectul să fie finanțat.

12.05  Dragostea în joc –  2023

(Hearts In The Game)

Pasiunea din teren îi întâlnește pe rivali și în afara sa. Va supraviețui iubirea, ori victoria le va sfărâma inimile? Acțiunea și amorul se aprind.

14.00  Pompierii din Chicago: Când vor zbura țestoasele – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: When Tortoises Fly) Sezonul 4, Episodul 8

Patterson se confruntă cu Boden, punând la îndoială capacitatea lui de a conduce secția de pompieri.

14.55  Pompierii din Chicago: Înscenarea – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: Short And Fat) Sezonul 4, Episodul 9

Ies la iveală noi indicii despre locul unde se află Serena. Între timp, căpitanul Patterson are câteva vești de oferit echipei.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 19 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 19

Julio reușește să salveze viața Marinelei și a copilului. Carlos sosește la urgențe cu o problemă delicată și îi cere ajutorul lui Álvaro.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 20 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 20

Lina postează pe rețelele de socializare informația despre bebelușul Marinelei, în timp ce Gloria își asumă sarcina de mamă cangur, dublându-și tura.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: De la capăt… Din nou – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Starting Over… Again) Sezonul 1, Episodul 1

Vrăjitoarea cu păr negru corb Cassie Nightingale (Catherine Bell) se întoarce cu Grace, fiica ei adolescentă, care i-a moștenit intuiția.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Scuze și amintiri – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Apologies and Remembrances) Sezonul 1, Episodul 2

Festivalul Moștenirii din Middleton provoacă agitație. Cassie întâmpină o tânără speriată la Casa Grey și află că este urmărită.

20.00  Premieră Aloha cu dragoste –  2022

(Aloha With Love)

O arhitectă de la oraș moștenește o casă în Hawaii. Renovarea îi reaprinde dragostea pentru viață și începe o poveste de dragoste neașteptată.

22.00  FILM Romanță pe râu – FILM Romance 2021, regia: Sean Cisterna, distribuţie: Tammy Gillis, Morgan David Jones, Allison Hossack

(Riverfront Romance)

Scriitoarea Cara reușește să-și cumpere casa de vis, însă află că e amenințată de un proiect al unui hidrobaraj, supravegheat de frumosul Riley.

23.50  FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

01.35  FILM Totul pentru dragoste – FILM Romantic comedy 2017, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Sara Rue, Steve Bacic, Teryl Rothery

(All for Love)

O scriitoare de romane de dragoste se ocupă de noua ei carte și dezvoltă sentimente neașteptate pentru bărbatul din marină pe care îl studiază.

03.25  Pompierii din Chicago: Când vor zbura țestoasele – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: When Tortoises Fly) Sezonul 4, Episodul 8

Patterson se confruntă cu Boden, punând la îndoială capacitatea lui de a conduce secția de pompieri.

04.25  Pompierii din Chicago: Înscenarea – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: Short And Fat) Sezonul 4, Episodul 9

Ies la iveală noi indicii despre locul unde se află Serena. Între timp, căpitanul Patterson are câteva vești de oferit echipei.

marţi
4 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Necazuri mari – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A World Of Trouble) Sezonul 2, Episodul 18

În timp ce nunta lor se apropie, Magnum și Higgins ajută o Robin Hood a vremurilor moderne care intră în bucluc în timp ce încearcă să ajute o școală.

07.10  Magnum, detectiv particular: Să câștige cel mai bun! – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: May The Best One Win) Sezonul 2, Episodul 19

Magnum și Higgins sunt angajați fiecare de membrii unui cuplu care caută muniție pentru războiul divorțului în curs.

08.05  Pompierii din Chicago: Când vor zbura țestoasele – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: When Tortoises Fly) Sezonul 4, Episodul 8

Patterson se confruntă cu Boden, punând la îndoială capacitatea lui de a conduce secția de pompieri.

09.00  Pompierii din Chicago: Înscenarea – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Don Kress

(Chicago Fire: Short And Fat) Sezonul 4, Episodul 9

Ies la iveală noi indicii despre locul unde se află Serena. Între timp, căpitanul Patterson are câteva vești de oferit echipei.

09.55  Durere și vindecare: episodul 19 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 19

Julio reușește să salveze viața Marinelei și a copilului. Carlos sosește la urgențe cu o problemă delicată și îi cere ajutorul lui Álvaro.

11.00  Durere și vindecare: episodul 20 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 20

Lina postează pe rețelele de socializare informația despre bebelușul Marinelei, în timp ce Gloria își asumă sarcina de mamă cangur, dublându-și tura.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: De la capăt… Din nou – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Starting Over… Again) Sezonul 1, Episodul 1

Vrăjitoarea cu păr negru corb Cassie Nightingale (Catherine Bell) se întoarce cu Grace, fiica ei adolescentă, care i-a moștenit intuiția.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Scuze și amintiri – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Apologies and Remembrances) Sezonul 1, Episodul 2

Festivalul Moștenirii din Middleton provoacă agitație. Cassie întâmpină o tânără speriată la Casa Grey și află că este urmărită.

14.00  Pompierii din Chicago: Inima ce bate – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Beating Heart) Sezonul 4, Episodul 10

Pompierii de la Secția 51 se unesc pentru a salva o femeie care a încercat să se sinucidă. Între timp, unul dintre ei este aproape înjunghiat mortal.

14.55  Pompierii din Chicago: Calea spre distrugere – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Path Of Destruction) Sezonul 4, Episodul 11

Membrii Secției 51 trebuie să ajute orașul să se pregătească pentru o tornadă care va răvăși Chicago.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 21 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 21

Julio îi mărturisește lui Nicolás că el a fost cel care i-a sabotat poziția la bar. Datorită blogului Linei, Narsés apare la spital.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 22 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 22

Gerson ajunge la brigada sanitară unde se află Julio și îl agresează. Manuela îl motivează să îl denunțe.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Dispariție – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Running Scared) Sezonul 1, Episodul 3

Oaspetele misterios al lui Cassie dispare. Intriga se complică și mai mult când alte două fețe noi apar în oraș înainte de Balul Moștenirii.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Fă ce se cuvine – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Do the Right Thing) Sezonul 1, Episodul 4

Cassie se descurcă greu cu verișoara ei răutăcioasă, Abigail, care apare din nou în Middleton și îi încântă imediat pe Sam și Grace.

20.00  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

21.45  Pețitoarea – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Anja Savcic, Shannon Chan-Kent, Riun Garner

(Ms. Match)

Athena este recrutată de o firmă de lux. Pierdută în alter ego, confundă ficțiunea și realitatea, jonglând cu identitățile profesionale și personale.

23.45  FILM Cascadele iubirii – FILM Romance 2020, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell, Cassidy Nugent

(Chasing Waterfalls)

Călătorind spre o cabană izolată și cascade mitice, fotografa Amy cunoaște iubirea care are chipul unui ghid, Mark.

01.30  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

03.25  Pompierii din Chicago: Inima ce bate – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Beating Heart) Sezonul 4, Episodul 10

Pompierii de la Secția 51 se unesc pentru a salva o femeie care a încercat să se sinucidă. Între timp, unul dintre ei este aproape înjunghiat mortal.

04.25  Pompierii din Chicago: Calea spre distrugere – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Path Of Destruction) Sezonul 4, Episodul 11

Membrii Secției 51 trebuie să ajute orașul să se pregătească pentru o tornadă care va răvăși Chicago.

miercuri
5 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

07.10  Magnum, detectiv particular: Dublă incriminare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Double Jeopardy) Sezonul 3, Episodul 1

Împușcare, răpire și răzbunare, toate complică ancheta lui Magnum și Higgins atunci când cei doi sunt angajați să dea de urma unei persoane dispărute.

08.05  Pompierii din Chicago: Inima ce bate – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Beating Heart) Sezonul 4, Episodul 10

Pompierii de la Secția 51 se unesc pentru a salva o femeie care a încercat să se sinucidă. Între timp, unul dintre ei este aproape înjunghiat mortal.

09.00  Pompierii din Chicago: Calea spre distrugere – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Path Of Destruction) Sezonul 4, Episodul 11

Membrii Secției 51 trebuie să ajute orașul să se pregătească pentru o tornadă care va răvăși Chicago.

09.55  Durere și vindecare: episodul 21 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 21

Julio îi mărturisește lui Nicolás că el a fost cel care i-a sabotat poziția la bar. Datorită blogului Linei, Narsés apare la spital.

11.00  Durere și vindecare: episodul 22 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 22

Gerson ajunge la brigada sanitară unde se află Julio și îl agresează. Manuela îl motivează să îl denunțe.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Dispariție – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Running Scared) Sezonul 1, Episodul 3

Oaspetele misterios al lui Cassie dispare. Intriga se complică și mai mult când alte două fețe noi apar în oraș înainte de Balul Moștenirii.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Fă ce se cuvine – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Do the Right Thing) Sezonul 1, Episodul 4

Cassie se descurcă greu cu verișoara ei răutăcioasă, Abigail, care apare din nou în Middleton și îi încântă imediat pe Sam și Grace.

14.00  Pompierii din Chicago: Nu toată lumea supraviețuiește – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Not Everyone Makes It) Sezonul 4, Episodul 12

Herman va depune mărturie contra lui Freddie, dar părinții îl fac să se răzgândească. Casey participă la o strângere de fonduri pentru un adăpost.

14.55  Pompierii din Chicago: Cade cerul – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Sky Is Falling) Sezonul 4, Episodul 13

Panica se răspândește prin orașul vânturilor în urma unei împușcături în masă.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 23 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 23

Proiectul Mariei Clara este aprobat. McKenzie iese din ședință, se prăbușește pe hol și este dus la Urgențe.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 24 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 24

Nicolás și Manuela se ocupă împreună cu o nouă asistentă de mai multe nașteri.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: În familie – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: All in the Family) Sezonul 1, Episodul 5

Uneltirile verișoarei Abigail continuă să-i creeze probleme lui Cassie. Martha plănuiește să reamenajeze orașul pentru a avansa în politică.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Adevărul despre minciuni – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Truth About Lies) Sezonul 1, Episodul 6

Viscolul este pe cale să lovească orașul. Cassie trebuie să-l convingă pe Nick să aibă încredere în intuiția ei pentru a evita evenimente tragice.

20.00  FILM Două bilete spre paradis – FILM Romance 2022, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Ashley Williams, Ryan Paevey, Mary-Margaret Humes

(Two Tickets to Paradise)

Părăsiți amândoi de viitorii lor parteneri, Hannah și Josh tot dau unul peste altul, de parcă destinul ar avea planuri pentru ei.

21.45  Dragoste identică –  2021

(Identical Love)

O doctoriță se oferă voluntară în străinătate și îl descoperă pe geamănul fostului ei logodnic. Poate să-l iubească fără să-l vadă ca pe fostul iubit?

23.50  Aloha cu dragoste –  2022

(Aloha With Love)

O arhitectă de la oraș moștenește o casă în Hawaii. Renovarea îi reaprinde dragostea pentru viață și începe o poveste de dragoste neașteptată.

01.50  Pompierii din Chicago: Nu toată lumea supraviețuiește – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Not Everyone Makes It) Sezonul 4, Episodul 12

Herman va depune mărturie contra lui Freddie, dar părinții îl fac să se răzgândească. Casey participă la o strângere de fonduri pentru un adăpost.

02.45  Pompierii din Chicago: Cade cerul – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Sky Is Falling) Sezonul 4, Episodul 13

Panica se răspândește prin orașul vânturilor în urma unei împușcături în masă.

03.45  Magnum, detectiv particular: Un leopard la pândă – SERIES Crime 2019, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

(Magnum P.I.: A Leopard On The Prowl) Sezonul 2, Episodul 20

Magnum și Higgins îl ajută pe Rick atunci când tatăl lui, Icepick, iese din închisoare și se luptă cu un cancer în fază terminală.

04.45  Magnum, detectiv particular: Dublă incriminare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Double Jeopardy) Sezonul 3, Episodul 1

Împușcare, răpire și răzbunare, toate complică ancheta lui Magnum și Higgins atunci când cei doi sunt angajați să dea de urma unei persoane dispărute.

joi
6 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Bani facili – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

07.10  Magnum, detectiv particular: Fără scăpare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

08.05  Pompierii din Chicago: Nu toată lumea supraviețuiește – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Not Everyone Makes It) Sezonul 4, Episodul 12

Herman va depune mărturie contra lui Freddie, dar părinții îl fac să se răzgândească. Casey participă la o strângere de fonduri pentru un adăpost.

09.00  Pompierii din Chicago: Cade cerul – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Sky Is Falling) Sezonul 4, Episodul 13

Panica se răspândește prin orașul vânturilor în urma unei împușcături în masă.

09.55  Durere și vindecare: episodul 23 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 23

Proiectul Mariei Clara este aprobat. McKenzie iese din ședință, se prăbușește pe hol și este dus la Urgențe.

11.00  Durere și vindecare: episodul 24 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 24

Nicolás și Manuela se ocupă împreună cu o nouă asistentă de mai multe nașteri.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: În familie – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: All in the Family) Sezonul 1, Episodul 5

Uneltirile verișoarei Abigail continuă să-i creeze probleme lui Cassie. Martha plănuiește să reamenajeze orașul pentru a avansa în politică.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Adevărul despre minciuni – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Truth About Lies) Sezonul 1, Episodul 6

Viscolul este pe cale să lovească orașul. Cassie trebuie să-l convingă pe Nick să aibă încredere în intuiția ei pentru a evita evenimente tragice.

14.00  Pompierii din Chicago: Toate părțile grele – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: All The Hard Parts) Sezonul 4, Episodul 14

Severide se confruntă cu Chili și Jimy se confruntă cu Antonio în „Bătălia Insignelor”.

14.55  Pompierii din Chicago: Rău pentru suflet – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Bad For The Soul) Sezonul 4, Episodul 15

Cruz și Severide sunt nevoiți să acționeze atunci când Cazarma de pompieri 51 primește un apel telefonic suspect de la o altă secție de pompieri.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 25 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 25

Julio descoperă secretul lui Francy și înțelege de ce este atât de timidă. Julio este chemat la procuratură din cauza plângerii vărului său.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 26 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 26

Sol se întoarce la postul ei după ce a devenit mamă și află că partenera ei va fi Gloria. Prezentatoarea sportivă Andrea Guerrero sosește la spital.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Furtuna – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Storm) Sezonul 1, Episodul 7

Furtuna nu dă semne că se va potoli și orașul este încă sub asediul ninsorii. Cassie și Sam își unesc forțele într-o misiune de salvare.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Împreună – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Together We Stand…) Sezonul 1, Episodul 8

Când Cassie primește vești descurajatoare cu privire la viitorul magazinului ei, oamenii din Middleton se adună pentru a-și oferi sprijinul.

20.00  FILM Unde mă poartă inima – FILM Romance 2021, regia: Peter Benson, distribuţie: Lacey Chabert, Tyler Hynes, Gregory Harrison

(Sweet Carolina)

După ce a moștenit pe neașteptate tutela nepoatei și a nepotului ei, Josie se întoarce acasă, unde o veche iubire îi retrezește interesul.

21.45  FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

23.30  Pețitoarea – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Anja Savcic, Shannon Chan-Kent, Riun Garner

(Ms. Match)

Athena este recrutată de o firmă de lux. Pierdută în alter ego, confundă ficțiunea și realitatea, jonglând cu identitățile profesionale și personale.

01.30  Pompierii din Chicago: Toate părțile grele – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: All The Hard Parts) Sezonul 4, Episodul 14

Severide se confruntă cu Chili și Jimy se confruntă cu Antonio în „Bătălia Insignelor”.

02.25  Pompierii din Chicago: Rău pentru suflet – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Bad For The Soul) Sezonul 4, Episodul 15

Cruz și Severide sunt nevoiți să acționeze atunci când Cazarma de pompieri 51 primește un apel telefonic suspect de la o altă secție de pompieri.

03.25  Magnum, detectiv particular: Bani facili – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

04.25  Magnum, detectiv particular: Fără scăpare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

vineri
7 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Luptă ilegală – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: First The Beatdown, Then The Blowback) Sezonul 3, Episodul 4

Magnum și Higgins vin în ajutorul unui artist marțial care e constrâns de o bandă să dea o luptă ilegală, în timp ce Kumu se trezește arestată.

07.10  Magnum, detectiv particular: Pericol iminent – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day Danger Walked In) Sezonul 3, Episodul 5

În timp ce se adăpostesc de un uragan, Magnum și prietenii săi se trezesc în compania nedorită a unei perechi de ucigași înarmați.

08.05  Pompierii din Chicago: Toate părțile grele – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: All The Hard Parts) Sezonul 4, Episodul 14

Severide se confruntă cu Chili și Jimy se confruntă cu Antonio în „Bătălia Insignelor”.

09.00  Pompierii din Chicago: Rău pentru suflet – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Bad For The Soul) Sezonul 4, Episodul 15

Cruz și Severide sunt nevoiți să acționeze atunci când Cazarma de pompieri 51 primește un apel telefonic suspect de la o altă secție de pompieri.

09.55  Durere și vindecare: episodul 25 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 25

Julio descoperă secretul lui Francy și înțelege de ce este atât de timidă. Julio este chemat la procuratură din cauza plângerii vărului său.

11.00  Durere și vindecare: episodul 26 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 26

Sol se întoarce la postul ei după ce a devenit mamă și află că partenera ei va fi Gloria. Prezentatoarea sportivă Andrea Guerrero sosește la spital.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Furtuna – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: The Storm) Sezonul 1, Episodul 7

Furtuna nu dă semne că se va potoli și orașul este încă sub asediul ninsorii. Cassie și Sam își unesc forțele într-o misiune de salvare.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Împreună – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Together We Stand…) Sezonul 1, Episodul 8

Când Cassie primește vești descurajatoare cu privire la viitorul magazinului ei, oamenii din Middleton se adună pentru a-și oferi sprijinul.

14.00  Pompierii din Chicago: Doi de T – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Two T’s) Sezonul 4, Episodul 16

Casey se gândește să candideze pentru funcția de consilier după ce este afectat de o campanie de propagandă.

14.55  Pompierii din Chicago: Ce s-a întâmplat cu Courtney? – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: What Happened To Courtney) Sezonul 4, Episodul 17

Severide și Cruz revin asupra unui caz vechi după ce se poate să fi dat peste noi dovezi.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 27 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 27

David îi cere scuze Andreei și îi explică faptul că este un fotograf profesionist, dar, pentru a supraviețui este și paparazzo.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 28 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 28

Dr. Pérez discută cu colonelul Monroy, care începe să elibereze locul pentru sosirea fostului președinte, care a fost împușcat în cap.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Întoarcerea acasă – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Homecoming) Sezonul 1, Episodul 9

Cassie riscă să piardă Clopotul, Cartea și Lumânarea. Face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Sam în fața unei vizite neașteptate a fostei sale soții.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Adevărata natură – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: True Colours) Sezonul 1, Episodul 10

Cassie se luptă pentru a păstra controlul asupra magazinului și își folosește magia pentru a-l ajuta pe Sam să păstreze custodia fiului său Nick.

20.00  Premieră Criza dragostei de mijloc – FILM Romantic Drama 2022, distribuţie: Teri Hatcher, James Tupper, Brian Markinson

(Mid-love Crisis)

La aproape 50 de ani, Mindy suferă de criza vârstei mijlocii. Ea caută o dragoste pierdută cu iubitul ei din liceu și își dorește a doua șansă.

22.00  FILM Totul pentru dragoste – FILM Romantic comedy 2017, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Sara Rue, Steve Bacic, Teryl Rothery

(All for Love)

O scriitoare de romane de dragoste se ocupă de noua ei carte și dezvoltă sentimente neașteptate pentru bărbatul din marină pe care îl studiază.

23.45  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

01.35  Aloha cu dragoste –  2022

(Aloha With Love)

O arhitectă de la oraș moștenește o casă în Hawaii. Renovarea îi reaprinde dragostea pentru viață și începe o poveste de dragoste neașteptată.

03.35  FILM Zece pași către iubire – FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

sâmbătă
8 iunie 2024

06.50  FILM Vară caraibiană – FILM Romance 2022, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Heather Hemmens, Ser’Darius Blain, Aisha Toussaint

(Caribbean Summer)

Jade are probleme cu casa pe care a închiriat-o în vacanță în Caraibe, dar norocul ei se schimbă când lucrurile iau o turnură romantică neașteptată.

08.40  FILM Două bilete spre paradis – FILM Romance 2022, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Ashley Williams, Ryan Paevey, Mary-Margaret Humes

(Two Tickets to Paradise)

Părăsiți amândoi de viitorii lor parteneri, Hannah și Josh tot dau unul peste altul, de parcă destinul ar avea planuri pentru ei.

10.30  FILM Unde mă poartă inima – FILM Romance 2021, regia: Peter Benson, distribuţie: Lacey Chabert, Tyler Hynes, Gregory Harrison

(Sweet Carolina)

După ce a moștenit pe neașteptate tutela nepoatei și a nepotului ei, Josie se întoarce acasă, unde o veche iubire îi retrezește interesul.

12.25  FILM Comori ascunse – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Hunter King, Beau Mirchoff

(Hidden Gems)

După ce a pierdut inelul bunicii sale în apele din Hawaii, Addie are parte de ceva neașteptat când apelează la scafandrul Jack pentru ajutor.

14.15  Pețitoarea – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Anja Savcic, Shannon Chan-Kent, Riun Garner

(Ms. Match)

Athena este recrutată de o firmă de lux. Pierdută în alter ego, confundă ficțiunea și realitatea, jonglând cu identitățile profesionale și personale.

16.15  Aloha cu dragoste –  2022

(Aloha With Love)

O arhitectă de la oraș moștenește o casă în Hawaii. Renovarea îi reaprinde dragostea pentru viață și începe o poveste de dragoste neașteptată.

18.15  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

20.00  Premieră Pașaport pentru dragoste –  2024

(Passport To Love)

Doi scriitori de turism se contrează pentru o plajă de vis și sar scântei. Povestea lor de dragoste poate trece peste presiunile dependenței de muncă?

22.00  FILM Din nou pe val – FILM Romance 2022, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Lacey Chabert, Ektor Rivera

(Groundswell)

Revenindu-și după marele eșec, Chef Emma are o nouă șansă în viață după ce se înscrie la lecții de surfing în Hawaii cu instructorul Ben.

23.45  Criza dragostei de mijloc – FILM Romantic Drama 2022, distribuţie: Teri Hatcher, James Tupper, Brian Markinson

(Mid-love Crisis)

La aproape 50 de ani, Mindy suferă de criza vârstei mijlocii. Ea caută o dragoste pierdută cu iubitul ei din liceu și își dorește a doua șansă.

01.45  FILM Un mic serial TV – FILM Romance 2021, regia: Heather Hawthorn Doyle, distribuţie: Jen Lilley, Ryan Paevey, Linda Dano

(A Little Daytime Drama)

Pentru a nu i se anula difuzarea telenovelei, editorul șef, Maggie, trebuie să își convingă prietenul din viața reală, Darin, să revină în spectacol.

03.30  Magnum, detectiv particular: Bani facili – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

04.25  Magnum, detectiv particular: Fără scăpare – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

duminică
9 iunie 2024

06.55  FILM Din nou pe val – FILM Romance 2022, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Lacey Chabert, Ektor Rivera

(Groundswell)

Revenindu-și după marele eșec, Chef Emma are o nouă șansă în viață după ce se înscrie la lecții de surfing în Hawaii cu instructorul Ben.

08.50  Pețitoarea – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Anja Savcic, Shannon Chan-Kent, Riun Garner

(Ms. Match)

Athena este recrutată de o firmă de lux. Pierdută în alter ego, confundă ficțiunea și realitatea, jonglând cu identitățile profesionale și personale.

10.50  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

12.40  FILM Vară caraibiană – FILM Romance 2022, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Heather Hemmens, Ser’Darius Blain, Aisha Toussaint

(Caribbean Summer)

Jade are probleme cu casa pe care a închiriat-o în vacanță în Caraibe, dar norocul ei se schimbă când lucrurile iau o turnură romantică neașteptată.

14.30  FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

16.20  FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

18.10  FILM Două bilete spre paradis – FILM Romance 2022, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Ashley Williams, Ryan Paevey, Mary-Margaret Humes

(Two Tickets to Paradise)

Părăsiți amândoi de viitorii lor parteneri, Hannah și Josh tot dau unul peste altul, de parcă destinul ar avea planuri pentru ei.

20.00  Premieră Dragoste în Tahiti –  2023

(Love In Tahiti)

Vânătoarea de comori Brielle descoperă nu doar bibelouri pierdute în Tahiti. Un inel al unui membru Navy SEAL o duce într-o călătorie spre dragoste.

22.00  FILM Comori ascunse – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Hunter King, Beau Mirchoff

(Hidden Gems)

După ce a pierdut inelul bunicii sale în apele din Hawaii, Addie are parte de ceva neașteptat când apelează la scafandrul Jack pentru ajutor.

23.45  Pașaport pentru dragoste –  2024

(Passport To Love)

Doi scriitori de turism se contrează pentru o plajă de vis și sar scântei. Povestea lor de dragoste poate trece peste presiunile dependenței de muncă?

01.45  FILM Unde mă poartă inima – FILM Romance 2021, regia: Peter Benson, distribuţie: Lacey Chabert, Tyler Hynes, Gregory Harrison

(Sweet Carolina)

După ce a moștenit pe neașteptate tutela nepoatei și a nepotului ei, Josie se întoarce acasă, unde o veche iubire îi retrezește interesul.

03.30  Magnum, detectiv particular: Luptă ilegală – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: First The Beatdown, Then The Blowback) Sezonul 3, Episodul 4

Magnum și Higgins vin în ajutorul unui artist marțial care e constrâns de o bandă să dea o luptă ilegală, în timp ce Kumu se trezește arestată.

04.25  Magnum, detectiv particular: Pericol iminent – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day Danger Walked In) Sezonul 3, Episodul 5

În timp ce se adăpostesc de un uragan, Magnum și prietenii săi se trezesc în compania nedorită a unei perechi de ucigași înarmați.

luni
10 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Nu spune nimănui – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Tell No One) Sezonul 3, Episodul 6

Tragedia lovește după ce Magnum și Higgins sunt angajați să găsească soția dispărută a unui bogătaș. Suspiciunea lui Kumu provoacă o ruptură.

07.10  Magnum, detectiv particular: Ucigașul de la miezul nopții – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Killer On The Midnight Watch) Sezonul 3, Episodul 7

Se pare că un grup de cartier poate avea un adevărat motiv de îngrijorare atunci când îi cere lui Magnum să investigheze un personaj dubios.

08.05  Pompierii din Chicago: Doi de T – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Two T’s) Sezonul 4, Episodul 16

Casey se gândește să candideze pentru funcția de consilier după ce este afectat de o campanie de propagandă.

09.00  Pompierii din Chicago: Ce s-a întâmplat cu Courtney? – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: What Happened To Courtney) Sezonul 4, Episodul 17

Severide și Cruz revin asupra unui caz vechi după ce se poate să fi dat peste noi dovezi.

09.55  Durere și vindecare: episodul 27 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 27

David îi cere scuze Andreei și îi explică faptul că este un fotograf profesionist, dar, pentru a supraviețui este și paparazzo.

11.00  Durere și vindecare: episodul 28 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 28

Dr. Pérez discută cu colonelul Monroy, care începe să elibereze locul pentru sosirea fostului președinte, care a fost împușcat în cap.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Întoarcerea acasă – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Homecoming) Sezonul 1, Episodul 9

Cassie riscă să piardă Clopotul, Cartea și Lumânarea. Face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Sam în fața unei vizite neașteptate a fostei sale soții.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Adevărata natură – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: True Colours) Sezonul 1, Episodul 10

Cassie se luptă pentru a păstra controlul asupra magazinului și își folosește magia pentru a-l ajuta pe Sam să păstreze custodia fiului său Nick.

14.00  Pompierii din Chicago: Pe picior de război – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: On the Warpath) Sezonul 4, Episodul 18

Sylvie este șocată de faptul că este martoră la o crimă, iar lucrurile se înrăutățesc din ce în ce mai mult când primește amenințări la adresa ei.

14.55  Pompierii din Chicago: O să aștept – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: I Will Be Walking) Sezonul 4, Episodul 19

Pompierii participă la un incendiu la o distilerie, iar Kitt și Herman organizează o olimpiadă a barurilor.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 29 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 29

Monroy spune că fostul președinte s-a împușcat singur curățându-și arma. Carlos nu-l crede și bănuiește că ar putea fi vorba de o crimă.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 30 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 30

Carlos primește un telefon prin care este informat că barca în care se afla María Clara a dispărut. Hernando sosește la spital împreună cu poliția.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Halloween, partea I – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Halloween – Part 1) Sezonul 2

Orașul se pregătește pentru Festivalul de toamnă de Halloween. Cassie speră să transforme Casa Grey în cea mai populară atracție bântuită din zonă.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Halloween, partea a II-a – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Halloween – Part 2) Sezonul 2

Cassie îi urează bun venit unui străin secretos în Casa Grey și face o descoperire tulburătoare care ar putea pune întreaga comunitate în pericol.

20.00  FILM Fiul brutarului – FILM Romance 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Eloise Mumford, Brant Daugherty, Maude Green

(The Baker’s Son)

Matt a știe să facă o pâine foarte bună. Când începe să nu-i mai iasă aluatul la fel, localnicii suspectează că are probleme pe partea amoroasă.

21.50  FILM O vară de vis – FILM Family Drama 2016, regia: Mike Rohl, distribuţie: Debbie Gibson, Robert Gant

(Summer of Dreams)

O vedetă de muzică pop e pe cale să piardă tot, dar își reface viața când începe să predea muzica unui grup talentat de copii marginalizați.

23.40  FILM Din nou pe val – FILM Romance 2022, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Lacey Chabert, Ektor Rivera

(Groundswell)

Revenindu-și după marele eșec, Chef Emma are o nouă șansă în viață după ce se înscrie la lecții de surfing în Hawaii cu instructorul Ben.

01.30  Criza dragostei de mijloc – FILM Romantic Drama 2022, distribuţie: Teri Hatcher, James Tupper, Brian Markinson

(Mid-love Crisis)

La aproape 50 de ani, Mindy suferă de criza vârstei mijlocii. Ea caută o dragoste pierdută cu iubitul ei din liceu și își dorește a doua șansă.

03.30  Pompierii din Chicago: Pe picior de război – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: On the Warpath) Sezonul 4, Episodul 18

Sylvie este șocată de faptul că este martoră la o crimă, iar lucrurile se înrăutățesc din ce în ce mai mult când primește amenințări la adresa ei.

04.30  Pompierii din Chicago: O să aștept – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: I Will Be Walking) Sezonul 4, Episodul 19

Pompierii participă la un incendiu la o distilerie, iar Kitt și Herman organizează o olimpiadă a barurilor.

marţi
11 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Cineva care mă veghează – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Someone To Watch Over Me) Sezonul 3, Episodul 8

Magnum și Higgins luptă contra cronometru pentru a găsi un tânăr dispărut fără urmă în timp ce avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

07.10  Magnum, detectiv particular: Marea răsplată – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Big Payback) Sezonul 3, Episodul 9

Higgins este răpită, iar pentru a o salva, Magnum și prietenii lui află că trebuie să găsească o modalitate de a scoate un fost client din închisoare.

08.05  Pompierii din Chicago: Pe picior de război – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: On the Warpath) Sezonul 4, Episodul 18

Sylvie este șocată de faptul că este martoră la o crimă, iar lucrurile se înrăutățesc din ce în ce mai mult când primește amenințări la adresa ei.

09.00  Pompierii din Chicago: O să aștept – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: I Will Be Walking) Sezonul 4, Episodul 19

Pompierii participă la un incendiu la o distilerie, iar Kitt și Herman organizează o olimpiadă a barurilor.

09.55  Durere și vindecare: episodul 29 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 29

Monroy spune că fostul președinte s-a împușcat singur curățându-și arma. Carlos nu-l crede și bănuiește că ar putea fi vorba de o crimă.

11.00  Durere și vindecare: episodul 30 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 30

Carlos primește un telefon prin care este informat că barca în care se afla María Clara a dispărut. Hernando sosește la spital împreună cu poliția.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Halloween, partea I – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Halloween – Part 1) Sezonul 2

Orașul se pregătește pentru Festivalul de toamnă de Halloween. Cassie speră să transforme Casa Grey în cea mai populară atracție bântuită din zonă.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Halloween, partea a II-a – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Halloween – Part 2) Sezonul 2

Cassie îi urează bun venit unui străin secretos în Casa Grey și face o descoperire tulburătoare care ar putea pune întreaga comunitate în pericol.

14.00  Pompierii din Chicago: Dădaca – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Last One for Mom) Sezonul 4, Episodul 20

Severide îl dădăcește pe fiul cel mic al detectivului Holloway, dar lucrurile o iau repede razna.

14.55  Pompierii din Chicago: O idee nebunească – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Kind Of A Crazy Idea) Sezonul 4, Episodul 21

Când un băiețel este prins într-un incendiu la un apartament, Dawson riscă totul pentru a-l scoate afară în viață.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 31 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 31

Hernando se trezește în timp ce mama lui doarme. Lina încearcă să îl oprească, dar el o atacă. Carlos este supărat – nu știe unde se află soția sa.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 32 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 32

Libertad e supărată pentru că tatăl ei nu este prezent. Julio îi povestește Manuelei ce se întâmplă cu fiica sa.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: A doua oară – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Second Time Around) Sezonul 2, Episodul 1

Tocmai când Cassie și Sam par a se apropia, apare Linda, fosta soție a lui Sam. Grace este îngrijorată de examenul auto.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Încredere – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Driven) Sezonul 2, Episodul 2

Un personaj din timpul facultății lui Cassie apare în oraș. Încrederea lui Sarah primește un ajutor atunci când Cassie îi oferă un post la magazin.

20.00  FILM Scrisori de dragoste – FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Natalie Hall, Marshall Williams

(Sincerely, Yours, Truly)

Hayley găsește un pachet misterios cu scrisori și un inel de logodnă, marcând astfel începutul unei corespondențe anonime cu repercusiuni romantice.

21.50  FILM Unde mă poartă inima – FILM Romance 2021, regia: Peter Benson, distribuţie: Lacey Chabert, Tyler Hynes, Gregory Harrison

(Sweet Carolina)

După ce a moștenit pe neașteptate tutela nepoatei și a nepotului ei, Josie se întoarce acasă, unde o veche iubire îi retrezește interesul.

23.35  FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

01.20  FILM Vară caraibiană – FILM Romance 2022, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Heather Hemmens, Ser’Darius Blain, Aisha Toussaint

(Caribbean Summer)

Jade are probleme cu casa pe care a închiriat-o în vacanță în Caraibe, dar norocul ei se schimbă când lucrurile iau o turnură romantică neașteptată.

03.10  Pompierii din Chicago: Dădaca – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Last One for Mom) Sezonul 4, Episodul 20

Severide îl dădăcește pe fiul cel mic al detectivului Holloway, dar lucrurile o iau repede razna.

04.10  Pompierii din Chicago: O idee nebunească – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Kind Of A Crazy Idea) Sezonul 4, Episodul 21

Când un băiețel este prins într-un incendiu la un apartament, Dawson riscă totul pentru a-l scoate afară în viață.

miercuri
12 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Lungul drum spre casă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Long Way Home) Sezonul 3, Episodul 10

Magnum trebuie să găsească un jandarm dispărut fără urmă după ce a primit vești traumatizante la întoarcerea sa acasă din misiune.

07.10  Magnum, detectiv particular: Minciunile noastre – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Lies We Tell) Sezonul 3, Episodul 11

O femeie le cere ajutor lui Magnum și Higgins pentru a-l găsi pe ucigașul iubitului ei. Între timp, Rick află că sănătatea lui Icepick s-a înrăutățit.

08.05  Pompierii din Chicago: Dădaca – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: The Last One for Mom) Sezonul 4, Episodul 20

Severide îl dădăcește pe fiul cel mic al detectivului Holloway, dar lucrurile o iau repede razna.

09.00  Pompierii din Chicago: O idee nebunească – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Kind Of A Crazy Idea) Sezonul 4, Episodul 21

Când un băiețel este prins într-un incendiu la un apartament, Dawson riscă totul pentru a-l scoate afară în viață.

09.55  Durere și vindecare: episodul 31 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 31

Hernando se trezește în timp ce mama lui doarme. Lina încearcă să îl oprească, dar el o atacă. Carlos este supărat – nu știe unde se află soția sa.

11.00  Durere și vindecare: episodul 32 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 32

Libertad e supărată pentru că tatăl ei nu este prezent. Julio îi povestește Manuelei ce se întâmplă cu fiica sa.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: A doua oară – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Second Time Around) Sezonul 2, Episodul 1

Tocmai când Cassie și Sam par a se apropia, apare Linda, fosta soție a lui Sam. Grace este îngrijorată de examenul auto.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Încredere – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Driven) Sezonul 2, Episodul 2

Un personaj din timpul facultății lui Cassie apare în oraș. Încrederea lui Sarah primește un ajutor atunci când Cassie îi oferă un post la magazin.

14.00  Pompierii din Chicago: Unde a început prăbușirea – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Where the Collapse Started) Sezonul 4, Episodul 22

Echipajul de pompieri de la Cazarma 51 se luptă să salveze zeci de vieți, inclusiv pe cea a fratelui lui Jimmy, în urma prăbușirii unei clădiri.

14.55  Pompierii din Chicago: Supereroul – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Superhero) Sezonul 4, Episodul 23

Un incendiu îl pune în pericol pe unul dintre membrii cazărmii. Dawson finalizează procedura de adopție. Totuși, va reuși Casey să completeze familia?

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 33 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 33

Carlos reușește să ajungă în tabără și o întâlnește pe María Clara, iar cei doi își dau seama că doctorul Aldana are o rană la cap.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 34 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 34

Când începe operația doctorului Aldana, Félix închide sala de operație pentru ca nimeni să nu vadă procedura.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Din trecut – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Out Of The Past) Sezonul 2, Episodul 3

Reapariția lui Ryan în Middleton este o surpriză pentru toți cei implicați – iar Cassie află în curând ce este cu adevărat în mintea lui.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Necazul cu dragostea – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Trouble With Love) Sezonul 2, Episodul 4

Sam îi permite Lindei să se mute în casa lui – dar numai de dragul lui Nick. Cassie își dă seama că Grace îl vede pe Sam ca pe o figură paternă.

20.00  FILM Dragoste pe mare – FILM Romantic Drama 2018, regia: Mel Damski, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Melissa Carcache

(Love at Sea)

Olivia e încântată că poate organiza o croazieră de lux, însă dă peste un director de croazieră începător, care vine cu propriile idei.

21.50  Criza dragostei de mijloc – FILM Romantic Drama 2022, distribuţie: Teri Hatcher, James Tupper, Brian Markinson

(Mid-love Crisis)

La aproape 50 de ani, Mindy suferă de criza vârstei mijlocii. Ea caută o dragoste pierdută cu iubitul ei din liceu și își dorește a doua șansă.

23.50  FILM Comori ascunse – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Hunter King, Beau Mirchoff

(Hidden Gems)

După ce a pierdut inelul bunicii sale în apele din Hawaii, Addie are parte de ceva neașteptat când apelează la scafandrul Jack pentru ajutor.

01.35  Pompierii din Chicago: Unde a început prăbușirea – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Where the Collapse Started) Sezonul 4, Episodul 22

Echipajul de pompieri de la Cazarma 51 se luptă să salveze zeci de vieți, inclusiv pe cea a fratelui lui Jimmy, în urma prăbușirii unei clădiri.

02.30  Pompierii din Chicago: Supereroul – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Superhero) Sezonul 4, Episodul 23

Un incendiu îl pune în pericol pe unul dintre membrii cazărmii. Dawson finalizează procedura de adopție. Totuși, va reuși Casey să completeze familia?

03.30  Magnum, detectiv particular: Lungul drum spre casă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Long Way Home) Sezonul 3, Episodul 10

Magnum trebuie să găsească un jandarm dispărut fără urmă după ce a primit vești traumatizante la întoarcerea sa acasă din misiune.

04.30  Magnum, detectiv particular: Minciunile noastre – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Lies We Tell) Sezonul 3, Episodul 11

O femeie le cere ajutor lui Magnum și Higgins pentru a-l găsi pe ucigașul iubitului ei. Între timp, Rick află că sănătatea lui Icepick s-a înrăutățit.

joi
13 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Hoț sau victimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dark Harvest) Sezonul 3, Episodul 12

E nevoie de Magnum și Higgins atunci când SUV-ul unui veteran al Marinei este furat, cu câinele ei de sprijin emoțional încă la bord.

07.10  Magnum, detectiv particular: Fără mamă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Cry Murder) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce lucrează pentru a recupera trufele furate, Magnum și Higgins se trezesc cu un copil abandonat, în timp ce Kumu pleacă să o caute pe mama.

08.05  Pompierii din Chicago: Unde a început prăbușirea – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Where the Collapse Started) Sezonul 4, Episodul 22

Echipajul de pompieri de la Cazarma 51 se luptă să salveze zeci de vieți, inclusiv pe cea a fratelui lui Jimmy, în urma prăbușirii unei clădiri.

09.00  Pompierii din Chicago: Supereroul – SERIES Drama 2015, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund

(Chicago Fire: Superhero) Sezonul 4, Episodul 23

Un incendiu îl pune în pericol pe unul dintre membrii cazărmii. Dawson finalizează procedura de adopție. Totuși, va reuși Casey să completeze familia?

09.55  Durere și vindecare: episodul 33 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 33

Carlos reușește să ajungă în tabără și o întâlnește pe María Clara, iar cei doi își dau seama că doctorul Aldana are o rană la cap.

11.00  Durere și vindecare: episodul 34 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 34

Când începe operația doctorului Aldana, Félix închide sala de operație pentru ca nimeni să nu vadă procedura.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Din trecut – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Out Of The Past) Sezonul 2, Episodul 3

Reapariția lui Ryan în Middleton este o surpriză pentru toți cei implicați – iar Cassie află în curând ce este cu adevărat în mintea lui.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Necazul cu dragostea – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Trouble With Love) Sezonul 2, Episodul 4

Sam îi permite Lindei să se mute în casa lui – dar numai de dragul lui Nick. Cassie își dă seama că Grace îl vede pe Sam ca pe o figură paternă.

14.00  Pompierii din Chicago: Calul sau animalul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Hose or the Animal) Sezonul 5, Episodul 1

Severide o ajută pe Stella să-și urmărească fostul iubit, însă se teme că acesta ar putea avea un comportament instabil.

14.55  Pompierii din Chicago: Apel de trezire – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Real Wake-Up Call) Sezonul 5, Episodul 2

Stella ia o decizie cu privire la fostul ei soț, iar restul echipajului este pus în pericol la locul unde s-a produs un accident de mașină.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 35 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 35

Felix simte că durerea postoperatorie devine tot mai intensă și o ascunde cu greu de Gloria și de ceilalți.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 36 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 36

Nicolás câștigă concursul de karaoke și pleacă acasă cu Manuela.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Surprinde-mă – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Surprise Me) Sezonul 2, Episodul 5

Intuiția lui Cassie îi spune că este ceva în neregulă cu noua musafiră de la Grey House, Alexis, care se tot laudă cu bogăția tatălui ei.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Risc – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Risk) Sezonul 2, Episodul 6

Alexis spune că va găsi o modalitate de a le plăti pe Cassie și Abigail pentru toate cheltuielile pe care le-a făcut sub pretexte false.

20.00  FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

21.50  FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

23.35  Pașaport pentru dragoste –  2024

(Passport To Love)

Doi scriitori de turism se contrează pentru o plajă de vis și sar scântei. Povestea lor de dragoste poate trece peste presiunile dependenței de muncă?

01.35  Pompierii din Chicago: Calul sau animalul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Hose or the Animal) Sezonul 5, Episodul 1

Severide o ajută pe Stella să-și urmărească fostul iubit, însă se teme că acesta ar putea avea un comportament instabil.

02.30  Pompierii din Chicago: Apel de trezire – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Real Wake-Up Call) Sezonul 5, Episodul 2

Stella ia o decizie cu privire la fostul ei soț, iar restul echipajului este pus în pericol la locul unde s-a produs un accident de mașină.

03.30  Magnum, detectiv particular: Hoț sau victimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dark Harvest) Sezonul 3, Episodul 12

E nevoie de Magnum și Higgins atunci când SUV-ul unui veteran al Marinei este furat, cu câinele ei de sprijin emoțional încă la bord.

04.30  Magnum, detectiv particular: Fără mamă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Cry Murder) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce lucrează pentru a recupera trufele furate, Magnum și Higgins se trezesc cu un copil abandonat, în timp ce Kumu pleacă să o caute pe mama.

vineri
14 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Șoaptele morții – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Whispers of Death) Sezonul 3, Episodul 14

Un clarvăzător îi angajează pe Magnum și Higgins pentru a preveni o crimă, în timp ce Katsumoto îl întreabă pe Kumu despre niște bijuterii furate.

07.10  Magnum, detectiv particular: Martor la crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Before the Fall) Sezonul 3, Episodul 15

Unchiul lui Magnum dezvăluie un secret șocant, în timp ce TC îi cere ajutor lui Higgins când crede că ar fi asistat la o crimă din elicopterul său.

08.05  Pompierii din Chicago: Calul sau animalul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Hose or the Animal) Sezonul 5, Episodul 1

Severide o ajută pe Stella să-și urmărească fostul iubit, însă se teme că acesta ar putea avea un comportament instabil.

09.00  Pompierii din Chicago: Apel de trezire – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: A Real Wake-Up Call) Sezonul 5, Episodul 2

Stella ia o decizie cu privire la fostul ei soț, iar restul echipajului este pus în pericol la locul unde s-a produs un accident de mașină.

09.55  Durere și vindecare: episodul 35 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 35

Felix simte că durerea postoperatorie devine tot mai intensă și o ascunde cu greu de Gloria și de ceilalți.

11.00  Durere și vindecare: episodul 36 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 36

Nicolás câștigă concursul de karaoke și pleacă acasă cu Manuela.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Surprinde-mă – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Surprise Me) Sezonul 2, Episodul 5

Intuiția lui Cassie îi spune că este ceva în neregulă cu noua musafiră de la Grey House, Alexis, care se tot laudă cu bogăția tatălui ei.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Risc – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Risk) Sezonul 2, Episodul 6

Alexis spune că va găsi o modalitate de a le plăti pe Cassie și Abigail pentru toate cheltuielile pe care le-a făcut sub pretexte false.

14.00  Pompierii din Chicago: Pământ pârjolit – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Scorched Earth) Sezonul 5, Episodul 3

Stella salvează un copil dintr-un tunel în flăcări, iar Casey îi cere ajutorul lui Susan Weller pentru o problemă. Severide are o mare oportunitate.

14.55  Pompierii din Chicago: Nimeni nu mai moare azi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Nobody Else Is Dying Today) Sezonul 5, Episodul 4

Viețile unui tată și a fiicei sale sunt puse în pericol într-un accident de stivuitor, iar Casey trebuie să-și riște propria viață pentru a-i salva.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 37 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 37

Reynaldo încearcă să ascundă zgârietura de pe mașina lui Félix. Acesta observă și se înfurie.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 38 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 38

Lucero este surprinsă să audă că Álvaro vrea să aibă copii, crezând că aceasta va duce la suferință. Julio recunoaște că îi place să fie cu Lina.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Care e secretul tău? – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: What’s Your Secret?) Sezonul 2, Episodul 7

Cassie îl ajută pe John și meditează la trecut. În timp ce îl ajută și pe Sam, se vede asaltată de sentimente ambivalente.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Adevărul – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Truth) Sezonul 2, Episodul 8

Dan, oaspetele lui Cassie, insistă în continuare că vede fantome la Casa Grey. Între timp, tot orașul se reunește pentru a-i face o surpriză Marthei.

20.00  Premieră Dragoste în Aruba –  2021

(Love In Aruba)

Soare, nisip și un tată singur! O excursie în Aruba cu un îngrijitor fermecător se transformă într-o iubire neașteptată pentru o arhitectă blazată.

22.00  FILM Din nou pe val – FILM Romance 2022, regia: Lee Friedlander, distribuţie: Lacey Chabert, Ektor Rivera

(Groundswell)

Revenindu-și după marele eșec, Chef Emma are o nouă șansă în viață după ce se înscrie la lecții de surfing în Hawaii cu instructorul Ben.

23.50  Dragoste în Tahiti –  2023

(Love In Tahiti)

Vânătoarea de comori Brielle descoperă nu doar bibelouri pierdute în Tahiti. Un inel al unui membru Navy SEAL o duce într-o călătorie spre dragoste.

01.50  FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

03.40  FILM Vară caraibiană – FILM Romance 2022, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Heather Hemmens, Ser’Darius Blain, Aisha Toussaint

(Caribbean Summer)

Jade are probleme cu casa pe care a închiriat-o în vacanță în Caraibe, dar norocul ei se schimbă când lucrurile iau o turnură romantică neașteptată.

sâmbătă
15 iunie 2024

06.55  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

08.45  FILM Prieteni prin corespondență – FILM Romance 2021, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Mallory Jansen, Joshua Sasse, Lachlan Nieboer

(Her Pen Pal)

Când organizatoarea de evenimente, Victoria, planifică nunta celei mai bune prietene la Paris, ea își redescoperă un prieten din copilărie.

10.35  Pașaport pentru dragoste –  2024

(Passport To Love)

Doi scriitori de turism se contrează pentru o plajă de vis și sar scântei. Povestea lor de dragoste poate trece peste presiunile dependenței de muncă?

12.35  Dragoste în Tahiti –  2023

(Love In Tahiti)

Vânătoarea de comori Brielle descoperă nu doar bibelouri pierdute în Tahiti. Un inel al unui membru Navy SEAL o duce într-o călătorie spre dragoste.

14.35  FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

16.25  FILM Comori ascunse – FILM Romance 2022, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Hunter King, Beau Mirchoff

(Hidden Gems)

După ce a pierdut inelul bunicii sale în apele din Hawaii, Addie are parte de ceva neașteptat când apelează la scafandrul Jack pentru ajutor.

18.15  FILM Scrisori de dragoste – FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Natalie Hall, Marshall Williams

(Sincerely, Yours, Truly)

Hayley găsește un pachet misterios cu scrisori și un inel de logodnă, marcând astfel începutul unei corespondențe anonime cu repercusiuni romantice.

20.00  Premieră Mai pune iubire –  2022

(Just Add Love)

April, bucătar-șef, merge în Italia pentru a se reface culinar. Pe drum găsește o dragoste și o savoare nouă alături de un bucătar italian îndrăzneț.

22.00  FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

23.45  FILM Fiul brutarului – FILM Romance 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Eloise Mumford, Brant Daugherty, Maude Green

(The Baker’s Son)

Matt a știe să facă o pâine foarte bună. Când începe să nu-i mai iasă aluatul la fel, localnicii suspectează că are probleme pe partea amoroasă.

01.30  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

03.15  Magnum, detectiv particular: Hoț sau victimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dark Harvest) Sezonul 3, Episodul 12

E nevoie de Magnum și Higgins atunci când SUV-ul unui veteran al Marinei este furat, cu câinele ei de sprijin emoțional încă la bord.

04.10  Magnum, detectiv particular: Fără mamă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Cry Murder) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce lucrează pentru a recupera trufele furate, Magnum și Higgins se trezesc cu un copil abandonat, în timp ce Kumu pleacă să o caute pe mama.

duminică
16 iunie 2024

07.10  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

08.55  Dragoste în Tahiti –  2023

(Love In Tahiti)

Vânătoarea de comori Brielle descoperă nu doar bibelouri pierdute în Tahiti. Un inel al unui membru Navy SEAL o duce într-o călătorie spre dragoste.

10.55  FILM Fiul brutarului – FILM Romance 2021, regia: Mark Jean, distribuţie: Eloise Mumford, Brant Daugherty, Maude Green

(The Baker’s Son)

Matt a știe să facă o pâine foarte bună. Când începe să nu-i mai iasă aluatul la fel, localnicii suspectează că are probleme pe partea amoroasă.

12.45  FILM Pe tine te-am iubit mereu – FILM Romance 2021, regia:  Michael Robison, distribuţie: Erin Krakow, Tyler Hynes, Giles Panton

(It Was Always You)

Sosirea la locul faptei a fratelui logodnicului ei strică planurile de logodnă ale lui Elizabeth care se întreabă dacă a ales bine.

14.35  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Warming Up to You)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

16.25  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

18.15  FILM Dragoste pe mare – FILM Romantic Drama 2018, regia: Mel Damski, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Melissa Carcache

(Love at Sea)

Olivia e încântată că poate organiza o croazieră de lux, însă dă peste un director de croazieră începător, care vine cu propriile idei.

20.00  Premieră Vise îngropate – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Arielle Kebbel, Zach Roerig, Danielle Vega

(Digging Up Love)

Doi foști iubiți se reîntâlnesc la un sit arheologic, se luptă pentru o bursă în Smoky Mountains, lucrează împreună și dezgroapă emoții îngropate.

21.45  FILM Așa cum ești – Romantic comedy, USA 2015, regia: Kristoffer Tabori, distribuţie: Candace Cameron Bure, Carolyn Adair, Elizabeth Bowen, Natasha Calis

(Just the Way You Are)

După 15 ani de căsnicie, o agentă matrimonială de succes încearcă să reaprindă flacăra iubirii trimițându-și soțul la o întâlnire pe nevăzute cu ea.

23.30  Dragoste în Aruba –  2021

(Love In Aruba)

Soare, nisip și un tată singur! O excursie în Aruba cu un îngrijitor fermecător se transformă într-o iubire neașteptată pentru o arhitectă blazată.

01.30  FILM Scrisori de dragoste – FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Natalie Hall, Marshall Williams

(Sincerely, Yours, Truly)

Hayley găsește un pachet misterios cu scrisori și un inel de logodnă, marcând astfel începutul unei corespondențe anonime cu repercusiuni romantice.

03.15  Magnum, detectiv particular: Șoaptele morții – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Whispers of Death) Sezonul 3, Episodul 14

Un clarvăzător îi angajează pe Magnum și Higgins pentru a preveni o crimă, în timp ce Katsumoto îl întreabă pe Kumu despre niște bijuterii furate.

04.10  Magnum, detectiv particular: Martor la crimă – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Before the Fall) Sezonul 3, Episodul 15

Unchiul lui Magnum dezvăluie un secret șocant, în timp ce TC îi cere ajutor lui Higgins când crede că ar fi asistat la o crimă din elicopterul său.

luni
17 iunie 2024

06.15  Magnum, detectiv particular: Medici fără frontiere – SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bloodline) Sezonul 3, Episodul 16

Ethan îl invită pe Higgins să-l însoțească într-o călătorie cu Medicii fără frontiere, exact când Magnum începe să accepte alte posibilități.

07.10  Hudson și Rex: Cum a început povestea noastră – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Origin Story) Sezonul 3, Episodul 1

La a treia aniversare a parteneriatului lui Charlie și Rex, Charlie povestește cum s-au cunoscut ca urmare a unui caz de răpire.

08.05  Pompierii din Chicago: Pământ pârjolit – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Scorched Earth) Sezonul 5, Episodul 3

Stella salvează un copil dintr-un tunel în flăcări, iar Casey îi cere ajutorul lui Susan Weller pentru o problemă. Severide are o mare oportunitate.

09.00  Pompierii din Chicago: Nimeni nu mai moare azi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Nobody Else Is Dying Today) Sezonul 5, Episodul 4

Viețile unui tată și a fiicei sale sunt puse în pericol într-un accident de stivuitor, iar Casey trebuie să-și riște propria viață pentru a-i salva.

09.55  Durere și vindecare: episodul 37 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 37

Reynaldo încearcă să ascundă zgârietura de pe mașina lui Félix. Acesta observă și se înfurie.

11.00  Durere și vindecare: episodul 38 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 38

Lucero este surprinsă să audă că Álvaro vrea să aibă copii, crezând că aceasta va duce la suferință. Julio recunoaște că îi place să fie cu Lina.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Care e secretul tău? – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: What’s Your Secret?) Sezonul 2, Episodul 7

Cassie îl ajută pe John și meditează la trecut. În timp ce îl ajută și pe Sam, se vede asaltată de sentimente ambivalente.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Adevărul – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Truth) Sezonul 2, Episodul 8

Dan, oaspetele lui Cassie, insistă în continuare că vede fantome la Casa Grey. Între timp, tot orașul se reunește pentru a-i face o surpriză Marthei.

14.00  Pompierii din Chicago: Am ținut-o de mână – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: I Held Her Hand) Sezonul 5, Episodul 5

Echipajul intervine la un incendiu, dar nu reușește să salveze femeia aflată în casă, astfel, Casey și Severide ajung să se certe.

14.55  Pompierii din Chicago: În acea zi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: That Day) Sezonul 5, Episodul 6

Casey și Severide încă investighează cazul incendiului, iar Dawson, grăbindu-se să ajungă la locul unui incident, lovește din greșeală un pieton.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 39 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 39

Sol cere personalului spitalului să contribuie la organizarea unei petreceri pentru Gloria, dar nimeni nu este doritor. Sarita își vede mama vomitând.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 40 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 40

Eduardo s-a săturat să nu obțină rezultate. Félix îl examinează și îi spune că trebuie să aibă răbdare și să urmeze terapia.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Potrivire perfectă, partea I – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Perfect Match – Part 1) Sezonul 2, Episodul 9

Cassie și Sam sunt împreună la noua casă de pe lac a lui Sam, când o întorsătură neașteptată a evenimentelor le dă amândurora mult de gândit.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Potrivire perfectă, partea a II-a – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Perfect Match – Part 2) Sezonul 2, Episodul 10

Nick și Grace nu s-au împăcat încă. Când se întâlnesc cu Cassie și Sam la cină, lucrurile devin ciudate și problemele rămân nerezolvate.

20.00  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

21.50  FILM Scrisori de dragoste – FILM Romance 2020, regia: Annie Bradley, distribuţie: Natalie Hall, Marshall Williams

(Sincerely, Yours, Truly)

Hayley găsește un pachet misterios cu scrisori și un inel de logodnă, marcând astfel începutul unei corespondențe anonime cu repercusiuni romantice.

23.35  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

01.20  FILM Dragoste pe mare – FILM Romantic Drama 2018, regia: Mel Damski, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Melissa Carcache

(Love at Sea)

Olivia e încântată că poate organiza o croazieră de lux, însă dă peste un director de croazieră începător, care vine cu propriile idei.

03.15  Pompierii din Chicago: Am ținut-o de mână – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: I Held Her Hand) Sezonul 5, Episodul 5

Echipajul intervine la un incendiu, dar nu reușește să salveze femeia aflată în casă, astfel, Casey și Severide ajung să se certe.

04.15  Pompierii din Chicago: În acea zi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: That Day) Sezonul 5, Episodul 6

Casey și Severide încă investighează cazul incendiului, iar Dawson, grăbindu-se să ajungă la locul unui incident, lovește din greșeală un pieton.

marţi
18 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Vânătoare de oameni – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Manhunt) Sezonul 3, Episodul 2

În timp ce caută un ucigaș fugar, Charlie și Rex sunt luați ostatici.

07.10  Hudson și Rex: În sălbăticie – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Into the Wild) Sezonul 3, Episodul 3

Este descoperit un trup mumificat, iar Charlie și Rex pornesc în căutarea unei comunități de supraviețuitori.

08.05  Pompierii din Chicago: Am ținut-o de mână – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: I Held Her Hand) Sezonul 5, Episodul 5

Echipajul intervine la un incendiu, dar nu reușește să salveze femeia aflată în casă, astfel, Casey și Severide ajung să se certe.

09.00  Pompierii din Chicago: În acea zi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: That Day) Sezonul 5, Episodul 6

Casey și Severide încă investighează cazul incendiului, iar Dawson, grăbindu-se să ajungă la locul unui incident, lovește din greșeală un pieton.

09.55  Durere și vindecare: episodul 39 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 39

Sol cere personalului spitalului să contribuie la organizarea unei petreceri pentru Gloria, dar nimeni nu este doritor. Sarita își vede mama vomitând.

11.00  Durere și vindecare: episodul 40 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 40

Eduardo s-a săturat să nu obțină rezultate. Félix îl examinează și îi spune că trebuie să aibă răbdare și să urmeze terapia.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Potrivire perfectă, partea I – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Perfect Match – Part 1) Sezonul 2, Episodul 9

Cassie și Sam sunt împreună la noua casă de pe lac a lui Sam, când o întorsătură neașteptată a evenimentelor le dă amândurora mult de gândit.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Potrivire perfectă, partea a II-a – SERIES Fantasy, USA 2015, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Perfect Match – Part 2) Sezonul 2, Episodul 10

Nick și Grace nu s-au împăcat încă. Când se întâlnesc cu Cassie și Sam la cină, lucrurile devin ciudate și problemele rămân nerezolvate.

14.00  Pompierii din Chicago: Ajutați-vă unul pe altul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Lift Each Other) Sezonul 5, Episodul 7

Părinții Gabrielei și ai lui Antonio au venit în oraș să-și sărbătorească aniversarea nunții. Boden află un secret șocant.

14.55  Pompierii din Chicago: O sută – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: One Hundred) Sezonul 5, Episodul 8

Casey și Dawson depun cererea de adopție a lui Louie, Clarke îi face o ofertă lui Severide, iar Hermann plănuiește o petrecere aniversară la Molly’s.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 41 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 41

Julieta se duce la Eduardo și îi spune că sentimentele ei sunt reale. La început a făcut-o pentru bani, dar a sfârșit prin a se îndrăgosti.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 42 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 42

Asistentele și rezidenții îi surprind pe Felix și Gloria cu o petrecere pentru căsătorie. Zulma intră în operație. I-o lasă pe fiica sa lui Álvaro.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Secretele de la Grey House, partea I – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Secrets Of Grey House Part 1) Sezonul 3

Un autor de proză fantastică găsește inspirație în Middleton. Cassie ajută la o lansare de carte magică. Secretele amenință să-i vrăjească pe toți.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Secretele de la Grey House, partea a II-a – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Secrets Of Grey House Part 2) Sezonul 3

Cassie manipulează un oaspete misterios cu un trecut și cu consecințele dezvăluirilor. Magia din Middleton împacă inimi și descoperă adevărul.

20.00  FILM Dragoste la South Beach – FILM Romantic comedy 2021, regia: Damian Romay, distribuţie: William Levy, Taylor Cole

(South Beach Love)

În tinerețe, Sara și Tony aveau planuri să conducă un restaurant împreună. Dar s-au separat doar pentru a se găsi, ani mai târziu, rivali culinari.

21.50  FILM Dragoste pe mare – FILM Romantic Drama 2018, regia: Mel Damski, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Melissa Carcache

(Love at Sea)

Olivia e încântată că poate organiza o croazieră de lux, însă dă peste un director de croazieră începător, care vine cu propriile idei.

23.35  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

01.25  Dragoste în Aruba –  2021

(Love In Aruba)

Soare, nisip și un tată singur! O excursie în Aruba cu un îngrijitor fermecător se transformă într-o iubire neașteptată pentru o arhitectă blazată.

03.25  Pompierii din Chicago: Ajutați-vă unul pe altul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Lift Each Other) Sezonul 5, Episodul 7

Părinții Gabrielei și ai lui Antonio au venit în oraș să-și sărbătorească aniversarea nunții. Boden află un secret șocant.

04.25  Pompierii din Chicago: O sută – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: One Hundred) Sezonul 5, Episodul 8

Casey și Dawson depun cererea de adopție a lui Louie, Clarke îi face o ofertă lui Severide, iar Hermann plănuiește o petrecere aniversară la Molly’s.

miercuri
19 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

07.10  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

08.05  Pompierii din Chicago: Ajutați-vă unul pe altul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Lift Each Other) Sezonul 5, Episodul 7

Părinții Gabrielei și ai lui Antonio au venit în oraș să-și sărbătorească aniversarea nunții. Boden află un secret șocant.

09.00  Pompierii din Chicago: O sută – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: One Hundred) Sezonul 5, Episodul 8

Casey și Dawson depun cererea de adopție a lui Louie, Clarke îi face o ofertă lui Severide, iar Hermann plănuiește o petrecere aniversară la Molly’s.

09.55  Durere și vindecare: episodul 41 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 41

Julieta se duce la Eduardo și îi spune că sentimentele ei sunt reale. La început a făcut-o pentru bani, dar a sfârșit prin a se îndrăgosti.

11.00  Durere și vindecare: episodul 42 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 42

Asistentele și rezidenții îi surprind pe Felix și Gloria cu o petrecere pentru căsătorie. Zulma intră în operație. I-o lasă pe fiica sa lui Álvaro.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Secretele de la Grey House, partea I – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Secrets Of Grey House Part 1) Sezonul 3

Un autor de proză fantastică găsește inspirație în Middleton. Cassie ajută la o lansare de carte magică. Secretele amenință să-i vrăjească pe toți.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Secretele de la Grey House, partea a II-a – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Secrets Of Grey House Part 2) Sezonul 3

Cassie manipulează un oaspete misterios cu un trecut și cu consecințele dezvăluirilor. Magia din Middleton împacă inimi și descoperă adevărul.

14.00  Pompierii din Chicago: Unii trăiesc și alții nu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Some Make It, Some Don’t) Sezonul 5, Episodul 9

Dawson și Casey îl întâlnesc pe tatăl biologic al lui Louie, iar Severide încearcă să o ajute pe Anna cu o procedură de prelevare de măduvă osoasă.

14.55  Pompierii din Chicago: Oamenii pe care-i întâlnim – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: The People We Meet) Sezonul 5, Episodul 10

Planurile lui Casey și Dawson sunt stricate de tatăl lui Louie. Un accident de muncă dă totul peste cap, iar Severide e de acord cu donarea de măduvă.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 43 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 43

Byron vine din închisoare. Îi povestește Linei simptomele sale. Ea îl tratează ca pe orice alt pacient. Guerra îi face o farsă lui Andrade.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 44 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 44

Jaime îl acoperă pe Félix, spunând că al doilea plic este de la colegii de facultate. Sosește ziua nunții.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: O iubire înmugurindă – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Budding Romance) Sezonul 3, Episodul 1

Întregul oraș așteaptă cu nerăbdare înflorirea Middleton Merriwick. Planta este tăiată, ceea le afectează pe femeile din familia Merriwick.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Fără magie pentru o vrajă – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Without Magic for a Spell) Sezonul 3, Episodul 2

Middleton Merriwick nu a înflorit încă, iar efectele se resimt în tot orașul.

20.00  FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

21.55  FILM Îndrăgostiți la Roma – FILM Romantic Drama 2019, regia: Eric Bross, distribuţie: Italia Ricci, Barbara Bouchet, Ross McCall

(Rome in Love)

O actriță primește un rol important în Roma și îl are ca partener pe un jurnalist american care scrie o biografie.

23.40  Mai pune iubire –  2022

(Just Add Love)

April, bucătar-șef, merge în Italia pentru a se reface culinar. Pe drum găsește o dragoste și o savoare nouă alături de un bucătar italian îndrăzneț.

01.40  Pompierii din Chicago: Unii trăiesc și alții nu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Some Make It, Some Don’t) Sezonul 5, Episodul 9

Dawson și Casey îl întâlnesc pe tatăl biologic al lui Louie, iar Severide încearcă să o ajute pe Anna cu o procedură de prelevare de măduvă osoasă.

02.35  Pompierii din Chicago: Oamenii pe care-i întâlnim – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: The People We Meet) Sezonul 5, Episodul 10

Planurile lui Casey și Dawson sunt stricate de tatăl lui Louie. Un accident de muncă dă totul peste cap, iar Severide e de acord cu donarea de măduvă.

03.35  Hudson și Rex: Sub presiune – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Under Pressure) Sezonul 3, Episodul 4

Un scufundător este adus de valuri la mal cu furtunul de la rezerva de oxigen tăiat, iar Charlie se scufundă în Atlantic să investigheze cazul.

04.35  Hudson și Rex: Rex cu rețetă! – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Prescription-Rex!) Sezonul 3, Episodul 5

Otrăvirea unei vedete bogate aduce echipa într-o anchetă care-i pune pe toți în pericol.

joi
20 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

07.10  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

08.05  Pompierii din Chicago: Unii trăiesc și alții nu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Some Make It, Some Don’t) Sezonul 5, Episodul 9

Dawson și Casey îl întâlnesc pe tatăl biologic al lui Louie, iar Severide încearcă să o ajute pe Anna cu o procedură de prelevare de măduvă osoasă.

09.00  Pompierii din Chicago: Oamenii pe care-i întâlnim – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: The People We Meet) Sezonul 5, Episodul 10

Planurile lui Casey și Dawson sunt stricate de tatăl lui Louie. Un accident de muncă dă totul peste cap, iar Severide e de acord cu donarea de măduvă.

09.55  Durere și vindecare: episodul 43 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 43

Byron vine din închisoare. Îi povestește Linei simptomele sale. Ea îl tratează ca pe orice alt pacient. Guerra îi face o farsă lui Andrade.

11.00  Durere și vindecare: episodul 44 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 44

Jaime îl acoperă pe Félix, spunând că al doilea plic este de la colegii de facultate. Sosește ziua nunții.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: O iubire înmugurindă – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Budding Romance) Sezonul 3, Episodul 1

Întregul oraș așteaptă cu nerăbdare înflorirea Middleton Merriwick. Planta este tăiată, ceea le afectează pe femeile din familia Merriwick.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Fără magie pentru o vrajă – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Without Magic for a Spell) Sezonul 3, Episodul 2

Middleton Merriwick nu a înflorit încă, iar efectele se resimt în tot orașul.

14.00  Pompierii din Chicago: Cine trăiește și cine moare – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Who Lives and Who Dies) Sezonul 5, Episodul 11

Dawson se străduiește să-și stăpânească emoțiile în urma unui incident tulburător, iar Casey este forțată să ia o decizie pe moment.

14.55  Pompierii din Chicago: Vendetta – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: An Agent of the Machine) Sezonul 5, Episodul 12

Casey descoperă că este ținta unei răzbunări, iar un pompier, prieten cu tatăl lui Severide, vine să urmărească echipajul și se pare că are plan.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 45 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 45

Violeta îi dă mâna Gloriei lui Félix. Acesta jură că va fi fidel și cinstit, lăsând plicul deoparte.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 46 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 46

Jaime Guerra semnează contractul cu Santa Rosa, dar este supărat când află că coordonatorul proiectului va fi Álvaro. Laura Barjum sosește la spital.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Zi după zi – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Day After Day) Sezonul 3, Episodul 3

Când doi oaspeți sosesc la Grey House și se contrazic imediat, Cassie își folosește magia pentru a-i împăca.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Cum să spui „te iubesc” – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: How to Say ‘I Love You!’) Sezonul 3, Episodul 4

Orașul este cuprins de dragoste când Cassie îl ajută pe Ben să găsească un film vechi pe care să îl prezinte la redeschiderea Teatrului Middleton.

20.00  FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

21.55  Dragoste în Aruba –  2021

(Love In Aruba)

Soare, nisip și un tată singur! O excursie în Aruba cu un îngrijitor fermecător se transformă într-o iubire neașteptată pentru o arhitectă blazată.

23.55  Vise îngropate – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Arielle Kebbel, Zach Roerig, Danielle Vega

(Digging Up Love)

Doi foști iubiți se reîntâlnesc la un sit arheologic, se luptă pentru o bursă în Smoky Mountains, lucrează împreună și dezgroapă emoții îngropate.

01.40  Pompierii din Chicago: Cine trăiește și cine moare – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Who Lives and Who Dies) Sezonul 5, Episodul 11

Dawson se străduiește să-și stăpânească emoțiile în urma unui incident tulburător, iar Casey este forțată să ia o decizie pe moment.

02.35  Pompierii din Chicago: Vendetta – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: An Agent of the Machine) Sezonul 5, Episodul 12

Casey descoperă că este ținta unei răzbunări, iar un pompier, prieten cu tatăl lui Severide, vine să urmărească echipajul și se pare că are plan.

03.35  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

04.35  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

vineri
21 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

07.10  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

08.05  Pompierii din Chicago: Cine trăiește și cine moare – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Who Lives and Who Dies) Sezonul 5, Episodul 11

Dawson se străduiește să-și stăpânească emoțiile în urma unui incident tulburător, iar Casey este forțată să ia o decizie pe moment.

09.00  Pompierii din Chicago: Vendetta – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: An Agent of the Machine) Sezonul 5, Episodul 12

Casey descoperă că este ținta unei răzbunări, iar un pompier, prieten cu tatăl lui Severide, vine să urmărească echipajul și se pare că are plan.

09.55  Durere și vindecare: episodul 45 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 45

Violeta îi dă mâna Gloriei lui Félix. Acesta jură că va fi fidel și cinstit, lăsând plicul deoparte.

11.00  Durere și vindecare: episodul 46 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 46

Jaime Guerra semnează contractul cu Santa Rosa, dar este supărat când află că coordonatorul proiectului va fi Álvaro. Laura Barjum sosește la spital.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Zi după zi – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Day After Day) Sezonul 3, Episodul 3

Când doi oaspeți sosesc la Grey House și se contrazic imediat, Cassie își folosește magia pentru a-i împăca.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Cum să spui „te iubesc” – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: How to Say ‘I Love You!’) Sezonul 3, Episodul 4

Orașul este cuprins de dragoste când Cassie îl ajută pe Ben să găsească un film vechi pe care să îl prezinte la redeschiderea Teatrului Middleton.

14.00  Pompierii din Chicago: Decizii fatidice – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Trading in Scuttlebutt) Sezonul 5, Episodul 13

Boden suferă consecințe după nu-și ascultă superiorul și ia o decizie pe moment, iar Severide se gândește la o schimbare majoră în viață.

14.55  Pompierii din Chicago: Purgatoriu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Purgatory) Sezonul 5, Episodul 14

Anderson dă curs resentimentelor sale împotriva lui Boden, repartizând membrii cazărmii 51 în alte cazărmi din Chicago.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 47 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 47

Jaime îi cere scuze lui Félix pentru că i-a distrus căsnicia. Marylin sosește la spital cu degetele lui Rodolfo într-un recipient.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 48 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 48

Mama Linei se întâlnește cu Julio. Se înțeleg bine, dar el îi scrie Linei și pune capăt relației. Gloria sosește la spital. Zvonurile încep să curgă.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Dorință de aniversare – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Birthday Wish) Sezonul 3, Episodul 5

Când o bucătăreasă nu se poate relaxa, Cassie aranjează ca aceasta să petreacă o zi întreagă amestecând o rețetă specială pentru a-și liniști mintea.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Spune-o cu bomboane – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Say it with Candy) Sezonul 3, Episodul 6

Abigail este geloasă pe atenția pe care Cassie o primește din partea clienților. Decide să vândă o ciocolată venezueleană „specială” la florăria ei.

20.00  Premieră În căutarea iubirii – FILM Romantic Drama 2022, distribuţie: Jake Stormoen, Eva Hamilton, Jonny Swenson

(Quest For Love)

Mackenzie nutrește speranțe romantice cu Ethan în Costa Rica. Un turist e interesat de Mackenzie, iar Ethan se confruntă cu sentimente în evoluție.

22.00  Mai pune iubire –  2022

(Just Add Love)

April, bucătar-șef, merge în Italia pentru a se reface culinar. Pe drum găsește o dragoste și o savoare nouă alături de un bucătar italian îndrăzneț.

00.00  FILM Așa cum ești – Romantic comedy, USA 2015, regia: Kristoffer Tabori, distribuţie: Candace Cameron Bure, Carolyn Adair, Elizabeth Bowen, Natasha Calis

(Just the Way You Are)

După 15 ani de căsnicie, o agentă matrimonială de succes încearcă să reaprindă flacăra iubirii trimițându-și soțul la o întâlnire pe nevăzute cu ea.

02.00  FILM Doar un sărut – FILM Romantic comedy 2022, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Krysta Rodriguez, Santino Fontana, Illeana Douglas

(Just One Kiss)

Două mame pețitoare își aduc împreună copiii, profesoara Mia și cântărețul Tony, în speranța că se va înfiripa o poveste de dragoste.

04.00  FILM Drumul inimii mele – FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

sâmbătă
22 iunie 2024

07.15  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

09.05  FILM Așa cum ești – Romantic comedy, USA 2015, regia: Kristoffer Tabori, distribuţie: Candace Cameron Bure, Carolyn Adair, Elizabeth Bowen, Natasha Calis

(Just the Way You Are)

După 15 ani de căsnicie, o agentă matrimonială de succes încearcă să reaprindă flacăra iubirii trimițându-și soțul la o întâlnire pe nevăzute cu ea.

10.55  FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

12.45  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

14.35  Dragoste la podgorie –  2023, distribuţie: Susie Abromeit, Tim Ross

(Romance At The Vineyard)

O privire la strugurii iubiți de soare și la niște adevăruri ascunse, iar recolta iubirii are loc la o podgorie ce-și află vinul căutat și o romanță.

16.25  FILM Cu dragoste, pentru tine – FILM Romance 2020, regia: Lucie Guest, distribuţie: Edy Ganem, Brendon Zub

(Made For You With Love)

Amanda vinde rochii de mireasă folosite mireselor sărace. Totuși, o logodnă eșuată a făcut-o să se ferească de romantism.

18.15  FILM Dragoste la South Beach – FILM Romantic comedy 2021, regia: Damian Romay, distribuţie: William Levy, Taylor Cole

(South Beach Love)

În tinerețe, Sara și Tony aveau planuri să conducă un restaurant împreună. Dar s-au separat doar pentru a se găsi, ani mai târziu, rivali culinari.

20.00  Premieră Dragoste pe drum –  2022

(Road Trip Romance)

Doi rivali forțați să călătorească împreună ajung să se redescopere și să descopere o legătură surprinzătoare. Noi secrete ies la iveală pe drum.

22.00  Vise îngropate – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Arielle Kebbel, Zach Roerig, Danielle Vega

(Digging Up Love)

Doi foști iubiți se reîntâlnesc la un sit arheologic, se luptă pentru o bursă în Smoky Mountains, lucrează împreună și dezgroapă emoții îngropate.

23.45  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Warming Up to You)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

01.35  FILM Dragoste în lumina reflectoarelor – FILM Romance 2022, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Ivonne Coll

(Love in the Limelight)

Summer îl întâlnește în sfârșit pe Nick, prietenul ei de corespondență și solistul unei trupe de băieți. Se va înfiripa oare o poveste de iubire?

03.20  Hudson și Rex: Vară nesfârșită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Endless Summer) Sezonul 3, Episodul 6

Charlie și Rex se străduiesc să găsească o tânără care a fost răpită din același loc în care prietenul ei a fost ucis cu doi ani înainte.

04.15  Hudson și Rex: Suspectul Rex – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: All in the Litter) Sezonul 3, Episodul 7

Rex devine suspect după ce ADN-ul său este găsit la locul crimei.

duminică
23 iunie 2024

07.10  FILM Dragoste în lumina reflectoarelor – FILM Romance 2022, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Ivonne Coll

(Love in the Limelight)

Summer îl întâlnește în sfârșit pe Nick, prietenul ei de corespondență și solistul unei trupe de băieți. Se va înfiripa oare o poveste de iubire?

09.00  Vise îngropate – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Arielle Kebbel, Zach Roerig, Danielle Vega

(Digging Up Love)

Doi foști iubiți se reîntâlnesc la un sit arheologic, se luptă pentru o bursă în Smoky Mountains, lucrează împreună și dezgroapă emoții îngropate.

10.50  FILM Dragostea în acțiune – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Cindy Busby, Christopher Russell

(Warming Up to You)

Experta în fitness Kate este însărcinată cu a-l readuce în formă pe Rick, un star recalcitrant de cinema, pentru următorul său film de acțiune.

12.40  FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

14.30  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

16.20  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

18.10  FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

20.00  Premieră Amintiri regăsite – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Sara Fletcher, Nick Ferry, Vivian Mathias

(Lost In Love)

Abandonați de un autobuz în Turcia doi turiști se unesc pentru a se întoarce la Istanbul și lucrează în echipă pentru a găsi drumul spre casă.

22.00  Dragoste la podgorie –  2023, distribuţie: Susie Abromeit, Tim Ross

(Romance At The Vineyard)

O privire la strugurii iubiți de soare și la niște adevăruri ascunse, iar recolta iubirii are loc la o podgorie ce-și află vinul căutat și o romanță.

23.55  FILM Dragoste la South Beach – FILM Romantic comedy 2021, regia: Damian Romay, distribuţie: William Levy, Taylor Cole

(South Beach Love)

În tinerețe, Sara și Tony aveau planuri să conducă un restaurant împreună. Dar s-au separat doar pentru a se găsi, ani mai târziu, rivali culinari.

01.45  FILM Chiar în fața mea – FILM Romance 2021, regia: Linda-Lisa Hayter, distribuţie: Marco Grazzini, Janel Parrish, Brandi Alexander

(Right in Front of Me)

Carly primește a 2-a șansă să reînvie o iubire din facultate dar nu e sigură cum îl poate impresiona până când noul prieten, Nick, o ajută cu un sfat.

03.35  Hudson și Rex: Frumoasa adormită – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sleeping Beauty) Sezonul 3, Episodul 8

Charlie și Rex rezolvă un caz în care o atmosferă de basm devine coșmar, după ce o actriță în rol de prințesă moare la ziua de naștere a unui copil.

04.30  Hudson și Rex: Răpiți – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Grave Matters) Sezonul 3, Episodul 9

Charlie și Rex sunt răpiți de un bărbat care caută să se răzbune.

luni
24 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Piromanul – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Fanning the Flames) Sezonul 3, Episodul 10

Un incendiator țintește un cartier folosind mașini cu bombe, iar Charlie și Rex se luptă contra cronometru să găsească următorul dispozitiv.

07.10  Hudson și Rex: Crime la indigo – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Blood on the Tracks) Sezonul 3, Episodul 11

Ultimul caz de crimă invetigat de cei doi pare să imite o serie de crime celebre din trecut. Oare e vorba de un imitator?

08.05  Pompierii din Chicago: Decizii fatidice – SERIES Drama 2016, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, David Eigenberg

(Chicago Fire: Trading in Scuttlebutt) Sezonul 5, Episodul 13

Boden suferă consecințe după nu-și ascultă superiorul și ia o decizie pe moment, iar Severide se gândește la o schimbare majoră în viață.

09.00  Pompierii din Chicago: Purgatoriu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Purgatory) Sezonul 5, Episodul 14

Anderson dă curs resentimentelor sale împotriva lui Boden, repartizând membrii cazărmii 51 în alte cazărmi din Chicago.

09.55  Durere și vindecare: episodul 47 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 47

Jaime îi cere scuze lui Félix pentru că i-a distrus căsnicia. Marylin sosește la spital cu degetele lui Rodolfo într-un recipient.

11.00  Durere și vindecare: episodul 48 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 48

Mama Linei se întâlnește cu Julio. Se înțeleg bine, dar el îi scrie Linei și pune capăt relației. Gloria sosește la spital. Zvonurile încep să curgă.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Dorință de aniversare – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: A Birthday Wish) Sezonul 3, Episodul 5

Când o bucătăreasă nu se poate relaxa, Cassie aranjează ca aceasta să petreacă o zi întreagă amestecând o rețetă specială pentru a-și liniști mintea.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Spune-o cu bomboane – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Say it with Candy) Sezonul 3, Episodul 6

Abigail este geloasă pe atenția pe care Cassie o primește din partea clienților. Decide să vândă o ciocolată venezueleană „specială” la florăria ei.

14.00  Pompierii din Chicago: Capcană mortală – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Deathtrap) Sezonul 5, Episodul 15

Cazarma 51 se confruntă cu un incendiu care se preface într-o furtună de flăcări. Printre victime se află și o rudă a unui ofițer de poliție.

14.55  Pompierii din Chicago: Să-i spui adio – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Telling Her Goodbye) Sezonul 5, Episodul 16

Membrii echipajului sunt luați ostatici în urma unui război local, când o gașcă de gangsteri înarmați preia controlul asupra secției de pompieri.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 49 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 49

Julio nu mai răspunde la mesajele Linei. Lina se duce la bar să-l caute. Carlos îl găsește pe Camilo uitându-se la videoclipuri nepotrivite.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 50 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 50

Manuela și băieții o trezesc pe Libertad cu un tort de ziua ei. Emoțiile cresc când tatăl ei o sună. Andrade se întoarce la spital.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: La bine și la greu – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: In Sickness and in Health) Sezonul 3, Episodul 7

Cassie îi oferă unui artist călător timid o pensulă nouă și îl invită să locuiască la Grey House.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Oarecum surprinzător – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Somewhat Surprising) Sezonul 3, Episodul 8

Grace decide să își folosească puterile pentru a crea situații în care să fie împreună cu Noah. Nick continuă să le stea în cale.

20.00  FILM Mistere la fotografie: Moarte la nuntă – FILM Crime Drama 2019, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Jon Cor

(Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead)

Un fotograf de nuntă se implică în anchetă după ce un mire este împușcat mortal în timpul primului său dans.

21.50  FILM Cu dragoste, pentru tine – FILM Romance 2020, regia: Lucie Guest, distribuţie: Edy Ganem, Brendon Zub

(Made For You With Love)

Amanda vinde rochii de mireasă folosite mireselor sărace. Totuși, o logodnă eșuată a făcut-o să se ferească de romantism.

23.40  FILM Capsula timpului – FILM Romance 2021, regia: Christie Will Wolf, distribuţie: Emilie Ullerup, Clayton James

(Romancing the Birthday Girl)

Taylor deschide o capsulă a timpului cu cinci plicuri lăsate de mama ei decedată și află despre deschiderea ei față de găsirea dragostei.

01.25  FILM Dragoste la South Beach – FILM Romantic comedy 2021, regia: Damian Romay, distribuţie: William Levy, Taylor Cole

(South Beach Love)

În tinerețe, Sara și Tony aveau planuri să conducă un restaurant împreună. Dar s-au separat doar pentru a se găsi, ani mai târziu, rivali culinari.

03.15  Pompierii din Chicago: Capcană mortală – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Deathtrap) Sezonul 5, Episodul 15

Cazarma 51 se confruntă cu un incendiu care se preface într-o furtună de flăcări. Printre victime se află și o rudă a unui ofițer de poliție.

04.15  Pompierii din Chicago: Să-i spui adio – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Telling Her Goodbye) Sezonul 5, Episodul 16

Membrii echipajului sunt luați ostatici în urma unui război local, când o gașcă de gangsteri înarmați preia controlul asupra secției de pompieri.

marţi
25 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Crimă la expoziția canină – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Top Dog) Sezonul 3, Episodul 12

Rex preia conducerea după ce se descoperă o crimă la o celebră competiție canină.

07.10  Hudson și Rex: Conacul de pe deal – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Mansion on a Hill) Sezonul 3, Episodul 13

Charlie și Rex descoperă un criminal amator în timp ce sunt prinși într-un conac izolat.

08.05  Pompierii din Chicago: Capcană mortală – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Deathtrap) Sezonul 5, Episodul 15

Cazarma 51 se confruntă cu un incendiu care se preface într-o furtună de flăcări. Printre victime se află și o rudă a unui ofițer de poliție.

09.00  Pompierii din Chicago: Să-i spui adio – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Telling Her Goodbye) Sezonul 5, Episodul 16

Membrii echipajului sunt luați ostatici în urma unui război local, când o gașcă de gangsteri înarmați preia controlul asupra secției de pompieri.

09.55  Durere și vindecare: episodul 49 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 49

Julio nu mai răspunde la mesajele Linei. Lina se duce la bar să-l caute. Carlos îl găsește pe Camilo uitându-se la videoclipuri nepotrivite.

11.00  Durere și vindecare: episodul 50 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 50

Manuela și băieții o trezesc pe Libertad cu un tort de ziua ei. Emoțiile cresc când tatăl ei o sună. Andrade se întoarce la spital.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: La bine și la greu – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: In Sickness and in Health) Sezonul 3, Episodul 7

Cassie îi oferă unui artist călător timid o pensulă nouă și îl invită să locuiască la Grey House.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Oarecum surprinzător – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Somewhat Surprising) Sezonul 3, Episodul 8

Grace decide să își folosească puterile pentru a crea situații în care să fie împreună cu Noah. Nick continuă să le stea în cale.

14.00  Pompierii din Chicago: Țânci și neghiobi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Babies and Fools) Sezonul 5, Episodul 17

Are loc o campanie sinistră din cauza apariției unor accidente suspect de asemănătoare, iar Casey e rugat să ajute la rezolvarea unei probleme.

14.55  Pompierii din Chicago: Ucenicul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Take a Knee) Sezonul 5, Episodul 18

Un stagiar le creează probleme lui Dawson și Brett, Severide primește o vizită neașteptată din partea tatălui, iar Herrmann are probleme de familie.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 51 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 51

Silvia decide să se opereze și o roagă pe María Clara să urmeze cursul în Europa.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 52 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 52

Dr. Aldana iese din operație și pune totul în ordine pentru ca María Clara să călătorească în Elveția. Lina primește un bilet cu numărul lui Byron.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Nu mă însor azi, partea I – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Not Getting Married Today, Part 1) Sezonul 3, Episodul 9

Martha anunță că fiul ei se căsătorește. Sora lui Sam își face apariția și el este foarte fericit să o vadă, deși nu pare a fi ea însăși…

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Nu mă însor azi, partea a II-a – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Not Getting Married Today, Part 2) Sezonul 3, Episodul 10

Cassie află că Sam nu plănuiește să se căsătorească din nou și pleacă la Chicago pentru a-și limpezi gândurile și a se întâlni cu un vechi prieten.

20.00  FILM Mistere la fotografie: Primadona ucisă – FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Willie Aames

(Picture Perfect Mysteries: Exit Stage Death)

În culise, fotograful Allie Adams descoperă cadavrul actriței principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei.

21.50  În căutarea iubirii – FILM Romantic Drama 2022, distribuţie: Jake Stormoen, Eva Hamilton, Jonny Swenson

(Quest For Love)

Mackenzie nutrește speranțe romantice cu Ethan în Costa Rica. Un turist e interesat de Mackenzie, iar Ethan se confruntă cu sentimente în evoluție.

23.50  FILM Apartament pentru doi – FILM Romance 2018, regia: Mark Jean, distribuţie: Julie Gonzalo, Pauline Egan, Tyler Hynes

(Flip That Romance)

Atunci când doi rivali care se ocupă de renovări fac schimb de părți într-un duplex, se reaprind vechi sentimente romantice.

01.35  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

03.25  Pompierii din Chicago: Țânci și neghiobi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Babies and Fools) Sezonul 5, Episodul 17

Are loc o campanie sinistră din cauza apariției unor accidente suspect de asemănătoare, iar Casey e rugat să ajute la rezolvarea unei probleme.

04.25  Pompierii din Chicago: Ucenicul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Take a Knee) Sezonul 5, Episodul 18

Un stagiar le creează probleme lui Dawson și Brett, Severide primește o vizită neașteptată din partea tatălui, iar Herrmann are probleme de familie.

miercuri
26 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

07.10  Hudson și Rex: Fum și oglinzi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Seeing is Deceiving) Sezonul 3, Episodul 15

Un magician moare în timp ce exersa ultimul său număr, iar Charlie și Rex trebuie să afle adevărul.

08.05  Pompierii din Chicago: Țânci și neghiobi – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Babies and Fools) Sezonul 5, Episodul 17

Are loc o campanie sinistră din cauza apariției unor accidente suspect de asemănătoare, iar Casey e rugat să ajute la rezolvarea unei probleme.

09.00  Pompierii din Chicago: Ucenicul – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Take a Knee) Sezonul 5, Episodul 18

Un stagiar le creează probleme lui Dawson și Brett, Severide primește o vizită neașteptată din partea tatălui, iar Herrmann are probleme de familie.

09.55  Durere și vindecare: episodul 51 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 51

Silvia decide să se opereze și o roagă pe María Clara să urmeze cursul în Europa.

11.00  Durere și vindecare: episodul 52 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 52

Dr. Aldana iese din operație și pune totul în ordine pentru ca María Clara să călătorească în Elveția. Lina primește un bilet cu numărul lui Byron.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Nu mă însor azi, partea I – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Not Getting Married Today, Part 1) Sezonul 3, Episodul 9

Martha anunță că fiul ei se căsătorește. Sora lui Sam își face apariția și el este foarte fericit să o vadă, deși nu pare a fi ea însăși…

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Nu mă însor azi, partea a II-a – SERIES Fantasy 2017, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Not Getting Married Today, Part 2) Sezonul 3, Episodul 10

Cassie află că Sam nu plănuiește să se căsătorească din nou și pleacă la Chicago pentru a-și limpezi gândurile și a se întâlni cu un vechi prieten.

14.00  Pompierii din Chicago: Moștenirea trecutului – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Carry Their Legacy) Sezonul 5, Episodul 19

Casey se reîntâlnește cu un fost coleg când echipamentul se strică, iar Severide încearcă să o ajute pe Anna să găsească sprijin în surse improbabile.

14.55  Pompierii din Chicago: Ajutoare – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Carry Me) Sezonul 5, Episodul 20

Casey se dă peste cap ca să-și ajute un prieten, Otis și Cruz își găsesc un nou coleg de cameră, iar Dawson și Brett plănuiesc să salveze o tânără.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 53 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 53

Amalia își liniștește fiica înainte de a intra în operație. Reynaldo îl asistă pe doctorul Borrero, dar Fabiana moare.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 54 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 54

Lina și Julio îl ajută pe Byron, care le permite să meargă în apartament. Lina îi cere lui Julio să facă rost de oxicodonă fără autorizație medicală.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Blestemul, partea I – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Spellbound – Part 1) Sezonul 4

O profeție este descoperită în subsolul primăriei. Locuitorii din Middleton încep să se teamă că acesta ar putea fi anul unui blestem oribil.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Blestemul, partea a II-a – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Spellbound – Part 2) Sezonul 4

O profeție este descoperită în subsolul primăriei. Locuitorii din Middleton încep să se teamă că acesta ar putea fi anul unui blestem oribil.

20.00  Premieră Crime în Cornouaille – Crime drama 2017, distribuţie: Sagamore Stévenin, Caroline Anglade, Elodie Navarre

(Meurtres En Cornouaille)

O tânără este găsită moartă, îmbrăcată ca personaj legendar. Detectivii Marion și Tristan Legay pătrund în lumea miturilor și rivalităților locale.

22.00  Dragoste pe drum –  2022

(Road Trip Romance)

Doi rivali forțați să călătorească împreună ajung să se redescopere și să descopere o legătură surprinzătoare. Noi secrete ies la iveală pe drum.

00.00  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

01.50  Pompierii din Chicago: Moștenirea trecutului – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Carry Their Legacy) Sezonul 5, Episodul 19

Casey se reîntâlnește cu un fost coleg când echipamentul se strică, iar Severide încearcă să o ajute pe Anna să găsească sprijin în surse improbabile.

02.45  Pompierii din Chicago: Ajutoare – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Carry Me) Sezonul 5, Episodul 20

Casey se dă peste cap ca să-și ajute un prieten, Otis și Cruz își găsesc un nou coleg de cameră, iar Dawson și Brett plănuiesc să salveze o tânără.

03.45  Hudson și Rex: Viața secretă a lui Levi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Secret Life of Levi) Sezonul 3, Episodul 14

Când dispare un prieten apropiat de-al lui Jessie, Charlie și Rex află că acesta trăia două vieți diferite.

04.45  Hudson și Rex: Fum și oglinzi – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Seeing is Deceiving) Sezonul 3, Episodul 15

Un magician moare în timp ce exersa ultimul său număr, iar Charlie și Rex trebuie să afle adevărul.

joi
27 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Arta jafului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Art of the Steal) Sezonul 3, Episodul 16

Charlie și Rex sunt martorii unui atac armat pe când se aflau într-o bancă și descoperă repede o legătură cu o serie de jafuri nerezolvate.

07.10  Hudson și Rex: Sid și Nancy – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sid and Nancy) Sezonul 4, Episodul 1

Atunci cănd doi drumeți sunt găsiți morți lângă un drum izolat, echipa caută doi evadați urmăriți pentru o serie de crime din camping.

08.05  Pompierii din Chicago: Moștenirea trecutului – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Carry Their Legacy) Sezonul 5, Episodul 19

Casey se reîntâlnește cu un fost coleg când echipamentul se strică, iar Severide încearcă să o ajute pe Anna să găsească sprijin în surse improbabile.

09.00  Pompierii din Chicago: Ajutoare – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Carry Me) Sezonul 5, Episodul 20

Casey se dă peste cap ca să-și ajute un prieten, Otis și Cruz își găsesc un nou coleg de cameră, iar Dawson și Brett plănuiesc să salveze o tânără.

09.55  Durere și vindecare: episodul 53 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 53

Amalia își liniștește fiica înainte de a intra în operație. Reynaldo îl asistă pe doctorul Borrero, dar Fabiana moare.

11.00  Durere și vindecare: episodul 54 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 54

Lina și Julio îl ajută pe Byron, care le permite să meargă în apartament. Lina îi cere lui Julio să facă rost de oxicodonă fără autorizație medicală.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Blestemul, partea I – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Spellbound – Part 1) Sezonul 4

O profeție este descoperită în subsolul primăriei. Locuitorii din Middleton încep să se teamă că acesta ar putea fi anul unui blestem oribil.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: Blestemul, partea a II-a – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Spellbound – Part 2) Sezonul 4

O profeție este descoperită în subsolul primăriei. Locuitorii din Middleton încep să se teamă că acesta ar putea fi anul unui blestem oribil.

14.00  Pompierii din Chicago: Șaizeci de zile – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Sixty Days) Sezonul 5, Episodul 21

Cruz s-ar putea să fie suspendat din cauza unui incident în afara serviciului, iar Dawson primește o vizită neașteptată din partea unei rude.

14.55  Pompierii din Chicago: Miracolul meu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: My Miracle) Sezonul 5, Episodul 22

Un incendiu violent la un depozit îi pune în pericol pe membrii echipajului, iar venirea unei rude apropiate le provoacă stres lui Dawson și Casey.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 55 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 55

Álvaro pregătește totul pentru a merge la Vaupés. Fernando va avea grijă de Sarita și profită de ocazie pentru a întări legăturile cu ea.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 56 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 56

Lina îl dă în vileag pe Byron pentru că a intrat în spital cu o legitimație falsă. Byron îl înjunghie pe Julio și încearcă să fugă de poliție.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Cu acest inel – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: With This Ring) Sezonul 4, Episodul 1

Dragostea plutește în aer! Cassie ajută cuplurile din Middleton să-și găsească perechea. Sam caută un inel Merriwick pentru a o cere în căsătorie.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: În patru timpi, cu suflet – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: In 4/4, With Emotion) Sezonul 4, Episodul 2

O melodie inedită produce magie în Middleton, stârnind emoții. Cassie și Sam navighează spre viitor. Pot găsi ei armonia printre sentimente?

20.00  FILM Mistere la fotografie: Diamante letale – Mystery drama 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Debs Howard

(Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds)

Investigația fotografului Allie și a detectivului Sam asupra unui colier neprețuit furat duce la pericol și la o moarte neașteptată.

21.50  Amintiri regăsite – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Sara Fletcher, Nick Ferry, Vivian Mathias

(Lost In Love)

Abandonați de un autobuz în Turcia doi turiști se unesc pentru a se întoarce la Istanbul și lucrează în echipă pentru a găsi drumul spre casă.

23.50  În căutarea iubirii – FILM Romantic Drama 2022, distribuţie: Jake Stormoen, Eva Hamilton, Jonny Swenson

(Quest For Love)

Mackenzie nutrește speranțe romantice cu Ethan în Costa Rica. Un turist e interesat de Mackenzie, iar Ethan se confruntă cu sentimente în evoluție.

01.50  Pompierii din Chicago: Șaizeci de zile – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Sixty Days) Sezonul 5, Episodul 21

Cruz s-ar putea să fie suspendat din cauza unui incident în afara serviciului, iar Dawson primește o vizită neașteptată din partea unei rude.

02.45  Pompierii din Chicago: Miracolul meu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: My Miracle) Sezonul 5, Episodul 22

Un incendiu violent la un depozit îi pune în pericol pe membrii echipajului, iar venirea unei rude apropiate le provoacă stres lui Dawson și Casey.

03.45  Hudson și Rex: Arta jafului – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: The Art of the Steal) Sezonul 3, Episodul 16

Charlie și Rex sunt martorii unui atac armat pe când se aflau într-o bancă și descoperă repede o legătură cu o serie de jafuri nerezolvate.

04.45  Hudson și Rex: Sid și Nancy – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Sid and Nancy) Sezonul 4, Episodul 1

Atunci cănd doi drumeți sunt găsiți morți lângă un drum izolat, echipa caută doi evadați urmăriți pentru o serie de crime din camping.

vineri
28 iunie 2024

06.15  Hudson și Rex: Am mușcat iar – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Oops I Bit It Again) Sezonul 4, Episodul 2

Un tânăr pop star tulburat este suspect de crimă.

07.10  Hudson și Rex: Rex și comoara – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Marks the Spot) Sezonul 4, Episodul 3

Atunci când un jurnalist este ucis în timp ce căuta comori ascunse, Charlie și Rex plonjează adânc în lumea competitivă a vânătorilor de comori.

08.05  Pompierii din Chicago: Șaizeci de zile – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Sixty Days) Sezonul 5, Episodul 21

Cruz s-ar putea să fie suspendat din cauza unui incident în afara serviciului, iar Dawson primește o vizită neașteptată din partea unei rude.

09.00  Pompierii din Chicago: Miracolul meu – SERIES Drama 2016, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: My Miracle) Sezonul 5, Episodul 22

Un incendiu violent la un depozit îi pune în pericol pe membrii echipajului, iar venirea unei rude apropiate le provoacă stres lui Dawson și Casey.

09.55  Durere și vindecare: episodul 55 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 55

Álvaro pregătește totul pentru a merge la Vaupés. Fernando va avea grijă de Sarita și profită de ocazie pentru a întări legăturile cu ea.

11.00  Durere și vindecare: episodul 56 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 56

Lina îl dă în vileag pe Byron pentru că a intrat în spital cu o legitimație falsă. Byron îl înjunghie pe Julio și încearcă să fugă de poliție.

12.05  Vrăjitoarea cea bună: Cu acest inel – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: With This Ring) Sezonul 4, Episodul 1

Dragostea plutește în aer! Cassie ajută cuplurile din Middleton să-și găsească perechea. Sam caută un inel Merriwick pentru a o cere în căsătorie.

13.00  Vrăjitoarea cea bună: În patru timpi, cu suflet – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: In 4/4, With Emotion) Sezonul 4, Episodul 2

O melodie inedită produce magie în Middleton, stârnind emoții. Cassie și Sam navighează spre viitor. Pot găsi ei armonia printre sentimente?

14.00  Pompierii din Chicago: N-a fost destul – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: It Wasn’t Enough) Sezonul 6, Episodul 1

Starea critică în care se află membrii echipajului încă blocați în depozitul în flăcări îl obligă pe Boden să facă un pariu riscant în ultimul moment.

14.55  Pompierii din Chicago: Aprindere la contact – SERIES Drama 2017, distribuţie: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Kara Killmer, Charlie Barnett, Eamonn Walker, Lauren German, Teri Reeves

(Chicago Fire: Ignite On Contact) Sezonul 6, Episodul 2

Când Boden descoperă că incendiul în care a fost prinsă soția lui nu a fost un accident, îi presează pe Severide și Casey să găsească răspunsuri.

15.50  Premieră Durere și vindecare: episodul 57 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 57

Inginerul șef al proiectului se consideră vinovată pentru ceea ce se întâmplă. Unul dintre pacienții răniți în timpul construcției moare.

16.55  Premieră Durere și vindecare: episodul 58 –  2020

(Enfermeras) Sezonul 3, Episodul 58

Felix îi salvează viața lui McKenzie și îl duce la urgențe. Manuela o urăște pe Gloria pentru că este geloasă pe ea și pe Nicolás.

18.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Tata vine acasă – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Daddy’s Home) Sezonul 4, Episodul 3

Tatăl înstrăinat al lui Abigail reapare în Middleton, căutând iertare. Cassie își face magia pentru a umple golul. Rănile vechi îi amenință.

19.00  Premieră Vrăjitoarea cea bună: Legături de familie – SERIES Fantasy 2018, distribuţie: Catherine Bell, Bailee Madison, James Denton

(Good Witch: Family Time) Sezonul 4, Episodul 4

Familia lui Cassie și Sam se retrage la o casă de pe lac. Se vor crea noi legături și se va renunța la tehnologie, pentru amintiri de durată?

20.00  FILM Crime la licitaţie – FILM Mystery 2020, distribuţie: Lori Loughlin, Steve Bacic

(Garage Sale Mystery: Searched & Seized)

Prietenul lui Jenn, Miles, organizează o licitație cu articole confiscate dintr-o operațiune de falsificare de bani, iar mai târziu este găsit mort.

21.50  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

23.35  FILM Dragoste în lumina reflectoarelor – FILM Romance 2022, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Ivonne Coll

(Love in the Limelight)

Summer îl întâlnește în sfârșit pe Nick, prietenul ei de corespondență și solistul unei trupe de băieți. Se va înfiripa oare o poveste de iubire?

01.20  Dragoste pe drum –  2022

(Road Trip Romance)

Doi rivali forțați să călătorească împreună ajung să se redescopere și să descopere o legătură surprinzătoare. Noi secrete ies la iveală pe drum.

03.20  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

sâmbătă
29 iunie 2024

06.55  FILM Prietenul perfect – FILM Romantic comedy 2023, regia: Graeme Campbell, distribuţie: Christine L Nguyen, Jamie Spilchuk

(Mr. Pawsitively Perfect)

Un designer de mobilă ghinionist adoptă câinele preferat al lui Daisy. Daisy se teme că l-a adoptat doar ca să-și schimbe imaginea.

08.50  FILM Dragoste cu repetiție – FILM Romance 2021, regia: Jeff Beesley, distribuţie: Katie Findlay, Wyatt Nash, Marshall Williams

(Love Strikes Twice)

Dependentă de muncă, Maggie, are probleme în căsnicie. Apoi, într-o zi, se trezește cu 15 ani în trecut. Va alege din nou același tip?

10.40  FILM Cu dragoste, pentru tine – FILM Romance 2020, regia: Lucie Guest, distribuţie: Edy Ganem, Brendon Zub

(Made For You With Love)

Amanda vinde rochii de mireasă folosite mireselor sărace. Totuși, o logodnă eșuată a făcut-o să se ferească de romantism.

12.30  Dragoste pe drum –  2022

(Road Trip Romance)

Doi rivali forțați să călătorească împreună ajung să se redescopere și să descopere o legătură surprinzătoare. Noi secrete ies la iveală pe drum.

14.30  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

16.20  FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

18.10  FILM Ferma de nuci pecan – FILM Romance 2021, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Christine Ko, Wes Brown

(Sweet Pecan Summer)

Se incing lucrurile între o femeie și fostul ei prieten, când se trezesc alăturându-se eforturilor de a vinde ferma de nuci pecan a mătușii sale.

20.00  FILM Chef sub acoperire – FILM Romantic comedy 2023, regia: Ann Forry, distribuţie: Lanie McAuley, William Martinez

(With Love, Your Sweetly Salted)

Alison, critic culinar, e trimisă de editorul ei să lucreze sub acoperire pentru bucătarul al cărui local l-a denigrat pe nedrept.

21.55  FILM Roman de dragoste – FILM Romantic comedy 2023, regia: Wendy Ord, distribuţie: Julie Roy, Brandon Santana

(Romantic Friction)

Totul ia o întorsătură neașteptată când Lea se dă drept autoarea unui renumit roman de dragoste care a fost scris de fapt de Michael, un snob literar.

23.45  Crime în Cornouaille – Crime drama 2017, distribuţie: Sagamore Stévenin, Caroline Anglade, Elodie Navarre

(Meurtres En Cornouaille)

O tânără este găsită moartă, îmbrăcată ca personaj legendar. Detectivii Marion și Tristan Legay pătrund în lumea miturilor și rivalităților locale.

01.40  Amintiri regăsite – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Sara Fletcher, Nick Ferry, Vivian Mathias

(Lost In Love)

Abandonați de un autobuz în Turcia doi turiști se unesc pentru a se întoarce la Istanbul și lucrează în echipă pentru a găsi drumul spre casă.

03.25  FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

05.10  Hudson și Rex: Am mușcat iar – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Oops I Bit It Again) Sezonul 4, Episodul 2

Un tânăr pop star tulburat este suspect de crimă.

duminică
30 iunie 2024

06.50  FILM Farul lui Moriah – FILM Romantic comedy 2022, regia: Stefan Scaini, distribuţie: Rachelle Lefevre, Luke Macfarlane, Valeria Cavalli

(Moriah’s Lighthouse)

Meșterul Moriah își propune să restaureze un far local, însă arhitectul american Ben îi deschide ochii, spunându-i că farul se va prăbuși pe stânci.

08.40  FILM Dragoste pe bune – FILM Romance 2021, regia: Maclain Nelson, distribuţie: Chloe Bridges, Taiana Tully, Scott Michael Foster

(Love, For Real)

Planurile nu merg atunci când Hayley și prietena ei, Bree, participă într-un reality show cu întâlniri pentru a-și face publică linia ei de modă.

10.30  FILM Roman de dragoste – FILM Romantic comedy 2023, regia: Wendy Ord, distribuţie: Julie Roy, Brandon Santana

(Romantic Friction)

Totul ia o întorsătură neașteptată când Lea se dă drept autoarea unui renumit roman de dragoste care a fost scris de fapt de Michael, un snob literar.

12.30  Amintiri regăsite – FILM Romantic Drama 2023, distribuţie: Sara Fletcher, Nick Ferry, Vivian Mathias

(Lost In Love)

Abandonați de un autobuz în Turcia doi turiști se unesc pentru a se întoarce la Istanbul și lucrează în echipă pentru a găsi drumul spre casă.

14.30  FILM Încurcătură mediteraneană – FILM Romance 2021, regia: Jonathan Wright, distribuţie: Jessica Lowndes, Jeremy Jordan, Callum Blue

(Mix Up in the Mediterranean)

Un bucătar din provincie se dă drept fratele său, un bucătar din NY, pentru a concura la un concurs culinar și se îndrăgostește de organizatoare.

16.20  FILM O nuntă hibernală – Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

18.10  FILM Castelul de gheață – FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Winter Castle – Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

20.00  FILM M-ai cucerit de la „aloha” – FILM Romance 2021, regia: John Putch, distribuţie: Pascale Hutton, Kavan Smith, Jennifer Aspen

(You Had Me at Aloha)

Reuniți pentru a găzdui o emisiune despre călătorii din Hawaii, Paige și Ben au divergențe de opinie, dar descoperă de asemenea că sunt compatibili.

21.45  FILM Ziua de 27 de ore – FILM Romance 2021, regia: David Winning, distribuţie: Autumn Reeser, Andrew Walker, Rhiannon Fish

(The 27-Hour Day)

Antreprenoarea dependentă de muncă, Lauren, își ia în sfârșit o vacanță rurală. Ritmul mai lent va permite oare romantismului să pătrundă în viața ei?

23.30  FILM Ferma de nuci pecan – FILM Romance 2021, regia: Dustin Rikert, distribuţie: Christine Ko, Wes Brown

(Sweet Pecan Summer)

Se incing lucrurile între o femeie și fostul ei prieten, când se trezesc alăturându-se eforturilor de a vinde ferma de nuci pecan a mătușii sale.

01.15  FILM Chef sub acoperire – FILM Romantic comedy 2023, regia: Ann Forry, distribuţie: Lanie McAuley, William Martinez

(With Love, Your Sweetly Salted)

Alison, critic culinar, e trimisă de editorul ei să lucreze sub acoperire pentru bucătarul al cărui local l-a denigrat pe nedrept.

03.10  FILM Prietenul perfect – FILM Romantic comedy 2023, regia: Graeme Campbell, distribuţie: Christine L Nguyen, Jamie Spilchuk

(Mr. Pawsitively Perfect)

Un designer de mobilă ghinionist adoptă câinele preferat al lui Daisy. Daisy se teme că l-a adoptat doar ca să-și schimbe imaginea.

05.00  Hudson și Rex: Rex și comoara – SERIES Crime 2021, distribuţie: John Reardon, Mayko Nguyen, Kevin Hanchard

(Hudson & Rex: Rex Marks the Spot) Sezonul 4, Episodul 3

Atunci când un jurnalist este ucis în timp ce căuta comori ascunse, Charlie și Rex plonjează adânc în lumea competitivă a vânătorilor de comori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.