Talentatul artist și compozitor Edward Sanda aduce în playlisturi un nou single cu iz de vară: „Senorita”. Videoclipul completează prin imagini povestea piesei, iar protagoniștii sunt chiar Cleopatra Stratan care joacă rolul lui „Senorita” și Edward, îndrăgostitul care îi cântă de iubire.

Cu muzica și versurile compuse de către Edward Sanda și Cleopatra Stratan, „Senorita” este o piesă ce emană pasiune și romantism. Cu o producție catchy și un sound captivant, „Senorita” promite să ajungă hit și să cucerească inimile ascultătorilor din întreaga lume.

Edward Sanda a debutat cu piesa „Doar pe a ta”, un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum „Haine scumpe”, „Nicio zi fără tine”, „În palma ta” (alături de Ioana Ignat), „Vintage” (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și „În Tandem”, alături de Arando Marquez.

De-a lungul timpului, Edward a colaborat cu artiști precum AMNA, Lidia Buble, iar alături de Cleopatra Stratan a lansat „Dragoste, vă rog”, o piesă îndemn pentru toți cei care iubesc, dar lasă orgoliile să le conducă mintea și inimile frânte și „Cel puțin o veșnicie”. După ne-a purtat într-o „Vacanță în inima ta” și a lansat alături de Vijay un single fresh cu o poveste efervescentă, urmat de „Cu pistolul la tâmplă”, „Cum ar fi” (alături de Sandra N) sau „Zici că ai copilărit la Roma”, hit care a adunat peste 8 milioane de vizualizări în mai puțin de două luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.