Serialele de comedie „Angie Tribeca”, cu Rashida Jones în rol principal, și „Mike & Molly”, cu Melissa McCarthy și Billy Gardell, au premiera în luna mai la Warner TV.

Angie Tribeca” va debuta pe 4 mai la Warner TV, urmând să fie difuzate câte două episoade sâmbăta și duminica, în prima parte a zilei.

Serialul creat de Nancy Carell și Steve Carell îi are în centru pe Angie Tribeca, detectiv care acționează solitar, și o echipă de detectivi dedicați din poliția din Los Angeles. Ei investighează cele mai grave cazuri, de la uciderea unui ventriloc până la o serie de sinucideri ale unor brutari. Nominalizat de două ori la premiile Primetime Emmy, serialul are patru sezoane care au fost lansate între 2016 și 2018. Din distribuție fac parte Jere Burns, Hayes MacArthur și Andree Vermeulen. Printre starurile care apar în serial se numără Chris Pine, James Franco și Bobby Cannavale.

Mike & Molly” va debuta la Warner TV pe 21 mai. De luni până vineri vor fi difuzate câte două episoade.

Mike este polițist, iar Molly e învățătoare. Amândoi au probleme cu greutatea și frecventează întrunirile Overeaters’ Anonymous. Aici se și cunosc. Devin un cuplu și serialul prezintă toate peripețiile din relația lor. Din distribuția producției cu șase sezoane lansate între anii 2010 și 2016 fac parte Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Luis Mustillo și Rondi Reed. „Mike & Molly”, creat de Mark Roberts, a câștigat, între altele, două trofee Primetime Emmy – pentru cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie (Melissa McCarthy) și pentru imagine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.