Taylor Swift a lansat albumul “The Tortured Poets Department: The Anthology”

Streaming Link: https://digster.lnk.to/TaylorSwiftTTPD

Taylor Swift și-a lansat vineri, 19 aprilie, albumul cu numărul 11 din carieră, o nouă poezie cu balade și ritmuri fresh. Și a inclus 31 de cântece în total, după ce ea a făcut un anunț surpriză cu 15 piese suplimentare, denumit„The Tortured Poets Department: The Anthology”

„The Tortured Poets Department” se deschide cu colaborarea cu Post Malone pentru piesa „Fortnight” și prezintă o altă colaborare surpriză pe album, cu Florence and the Machine, pentru track-ul „Florida!!!”. Swift a mai lucrat la album cu cei doi producători de referință: Jack Antonoff de la Bleachers și Aaron Dessner de la National.
Alături de nume mari, Swift a lucrat la The Tortured Poets Department cu inginerii de înregistrări Laura Sisk și Jonathan Low, mixerul câștigător al Grammy Serban Ghenea, toboșarul Wilco Glenn Kotche, aranjorul Rob Moose, violonistul Galya Bisengalieva, pianistul Thomas Bartlett (alias Doveman), Louis Bell, colaboratorul de multă vreme Post Malone, Bryce Dessner de la National și membrii Bleachers (Zem Audu, Mikey Freedom Hart, Sean Hutchinson, Michael Riddleberger și Evan Smith).

Taylor Swift plănuiește să lanseze videoclipul pentru „Fortnight”, colaborarea cu Post Malone, vineri, 19 aprilie. „Sunt un mare fan al lui Post datorită felului in care scrie, dar și datorită experimentelor sale muzicale și a acelor melodii pe care le creează, care, pur și simplu, îți rămân în cap pentru totdeauna. Am fost martor la faptul că magia prinde viață când am lucrat împreună la Quinzea”, a scris Taylor Swift online.

Între Midnights și The Tortured Poets Department, Swift a lansat două albume reînregistrate — Speak Now (Versiunea lui Taylor) și 1989 (Versiunea lui Taylor) — și și-a început turneul Eras, care a cucerit lumea. În prezent, se află într-o scurtă pauză din turneu, după ce a cântat ultima dată în Singapore la începutul lunii martie și nu a avut un spectacol programat până pe 9 mai, în Franța. Etapa britanică și europeană a turneului Eras continuă în august, iar Swift se întoarce în America de Nord pentru mai multe concerte în octombrie. Între timp, filmul ei de concert are un succes incredibil, Taylor Swift: The Eras Tour, este disponibil online, în ediții standard și extinse.

 

 

FELIX NOA, SMAX și WINAEL lansează hit-ul „Alo Papa” – un amestec captivant de franceză și engleză

Streaming Link: https://listen.lnk.to/AloPapaPR

Trio-ul dinamic format din Felix Noa, Smax și Winael au lansat single-ul intitulat „Alo Papa”, o piesă care îmbină armonios limbile franceză și engleză într-un ritm vibrant și plin de energie.

„Alo Papa” este o călătorie muzicală provocatoare ce surprinde inimile ascultătorilor cu versuri captivante și un sound dansant. Prin combinația ingenioasă a limbilor, melodia reușește să îmbine influențe culturale diverse într-o experiență audio de neuitat.

Felix Noa, Smax și Winael, trei artiști talentați, aduc un suflu proaspăt și o energie contagioasă cu fiecare notă a acestei melodii. Piesa este compusă de către cei 3 artiști și este destinată să cucerească inimile ascultătorilor din întreaga lume.

Single-ul „Alo Papa” este disponibil acum pe toate platformele de streaming.

 

 

 

DJ Snake face echipă cu Peso Pluma pentru “Teka”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TekaPR

DJ Snake face echipă cu Peso Pluma pentru “Teka”. Colaborarea îmbină vocea clară a lui Pluma cu abilitățile dinamice de producție ale lui Snake, rezultând un imn pulsatoriu transcendent în genurile culturale.

Track-ul a fost prezentat pentru prima dată în timpul explozivului set al lui DJ Snake la Coachella, când i s-a alăturat pe scenă Peso Pluma pentru a cânta melodia live pentru prima dată.

„Teka” urmează rapid după „Big Bang”, colaborarea recentă a producătorului francez cu Crankdat, care a marcat prima lansare a lui Snake de la lansarea veselului „West Side Story” vara trecută.
Înainte de asta, el a lansat „Guddi Riddim” cu surorile Nooran, care a fost o senzație virală chiar înainte de lansare, după ce o reprezentație live în India s-a răspândit în întreaga lume online.

 

 

Cuibul lansează single-ul “Pomodor”

Stream audio: https://cuibul.lnk.to/Pomodor
Music video: https://youtu.be/typ1p_Utcc8

Trupa moldovenească de funky-fusion-rock Cuibul lansează piesa „POMODOR” și videoclipul muzical al acesteia din cadrul filmărilor concertelor recente.

O roșie apetisantă trebuie să fie densă și rezistentă pe exterior și cărnoasă, nițel moale și foarte suculentă pe interior. Roșia cu o felie de brânză a devenit o tradiție culinară în Basarabia și Balcani, fără de care nu ne-am putea imagina bucătăria mediteraneană.

Dar, din câte v-ați dat seama, noua piesă „POMODOR” nu este doar despre roșii, aceasta fiind, de fapt, o metaforă a sentimentelor unui romantic, îndrăgostit, pasional.

În urmă cu aproape trei decenii, solistul trupei Igor Dînga a creat una dintre cele mai semnificative piese ale generației sale, dar și a următoarelor generații deopotrivă. Astfel, piesa a devenit cartea de vizită a trupei Cuibul, iar în noul album aceasta se regăsește în versiunea în limba engleză.

 

 

 

twocolors colaborează cu Roe Byrne pentru “Stereo”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/StereoPR

Twocolors colaborează cu Roe Byrne pentru “Stereo”. Piesa este o infuzie de talent și inovație, combinând melodiile electronice înălțătoare cu vocea captivantă a lui Roe Byrne, promițând că va prelua topurile dance din întreaga lume.
Această colaborare marchează o piatră de hotar semnificativă pentru ambele trupe, îmbinând abilitățile de producție renumite și stilul de semnătură ale lui Twocolors cu talentul brut și profunzimea emoțională a lui Roe, caracterizate prin melodiile sale de chitară emoționante, care au fost parte integrantă a călătoriei sale muzicale.

„Stereo este totul despre sentimentul unic de a întâlni și a conecta cu cineva care este pur și simplu magic. Este vorba despre acea șansă dintr-un milion de a găsi exact persoana potrivită pentru tine”, au declarat cei 2 artiști.

twocolors și-au consolidat poziția ca unii dintre cei mai interesanți nou-veniți pe scena muzicii electronice în ultimii ani, remixând piese pentru vedete globale precum Black Eyed Peas, Shakira, Jessie J și Lost Frequencies. În plus, numeroasele lor premii prestigioase, inclusiv certificări de aur și platină în mai multe țări, le subliniază statutul de vedete ale muzicii dance.
Roe Byrne, născut în Irlanda, și-a început cariera prolifică de compozitor la o vârstă foarte fragedă. Cu o voce plină de suflet și o povestire sinceră, Byrne a captat atenția apreciatului compozitor irlandez Dermot Kennedy, care l-a salutat drept „următorul lucru important din muzica irlandeză”. Cântatul emoționant la chitară al lui Byrne și lirismul captivant ridică „Stereo” la culmi artistice epice.

 

 

Sabrina Carpenter a lansat single-ul “Espresso”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/EspressoPR

Sabrina Carpenter a lansat single-ul “Espresso”. Sabrina a scris noul single și și-a înrolat pe colaboratorii ei anteriori, câștigătoarea premiului GRAMMY, Amy Allen, Julian Bunetta și Steph Jones pentru „Espresso”.

În tandem cu lansarea single-ului, Sabrina oferă videoclipul oficial, care a fost regizat de regizorul iconic și renumit, câștigător al premiului GRAMMY, Dave Meyers (Ariana Grande, Bad Bunny, Harry Styles).

„Espresso” vine exact în momentul în care Sabrina este pe cale să-și facă debutul în Coachella în această seară pe scena principală. Noul single vine, de asemenea, în urma unei alte etape ale carierei lui Carpenter, care a câștigat recent primul ei #1 în top 40 de radio pentru hit-ul său „Feather” și a deținut primul loc timp de două săptămâni consecutive. La începutul acestui an, Sabrina a fost pe prima pagină a ziarelor când s-a alăturat lui Taylor Swift în etapa internațională a apreciatului ERA’S Tour în Mexic, America de Sud, Australia și Singapore.

 

 

NOTD face echipă cu Riley Biederer pentru “Under My Breath”

Stream / Download: 
https://umusic.lnk.to/UnderMyBreathPR

NOTD face echipă cu Riley Biederer pentru “Under My Breath”. Piesa este gata să facă furori prin combinația sa irezistibilă de sensibilități pop și rock, care prezintă abilitățile de producție ale lui NOTD.

În ceea ce privește colaborarea, NOTD a comentat: „Riley este o persoană a cărei scris i l-am admirat de mult timp, așa că lucrul cu ea la „Under My Breath” a fost o perioadă foarte distractivă. Direcția în care am mers în producție merge spre partea noastră alt/rock și am simțit că a funcționat perfect cu mesajul piesei despre așteptarea de a fi vulnerabil când ne îndrăgostim.”
Riley a adăugat: „Sunt atât de încântată să fac parte din această melodie. Când am scris-o, canalizăm acel moment în care eram pe punctul de a spune te iubesc către cineva, dar eram îngroziți să o facem mai întâi și NU ne-am înțeles perfect să aducem acel sentiment la viață din punct de vedere sonor, se simte ca această eliberare distractivă a emoțiilor mari și incitante. Sunt un fan al lor [NOTD] și muzica pe care o fac, astfel încât să lucrăm împreună la asta a fost cu siguranță o colaborare de vis.”

NOTD a început 2024 reunindu-se cu fenomenul pop și prietena de multă vreme, Georgia Ku pe single-ul „Nostalgia”. După ce a făcut echipă anterior cu Georgia și Captain Cuts, alături de Felix Jaehn, în smash-ul global certificat cu platină „So Close” în 2018, NOTD a reaprins această chimie inimitabilă pe noua melodie.

 

 

 

Cian Ducrot a lansat single-ul “Here It Is”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HereItIsPR

Cian Ducrot a lansat single-ul “Here It Is”. În 2023, Cian Ducrot a finalizat primul capitol al carierei cu stil, albumul său de debut „Victory” a ajuns direct pe locul 1 în Marea Britanie și Irlanda. Ascensiunea sa a fost plină de momente marcante, de la obținerea a două hituri din Top 20 cu „All For You” (certificat platină) și „I’ll Be Waiting” (aur) până la câștigarea premiului RTÉ Choice Music Prize Irish Song of the Year pentru „Heaven”. „, și cel mai recent depășind un miliard de stream-uri în carieră. Acum, Cian aliniază o nouă eră și mai mare, când își împărtășește noul său single „Here It Is”.

Reacția la teaserele piesei sugerează că „Here It Is” ar putea fi cel mai mare moment al lui Cian de până acum, cu 3,6 milioane de vizualizări și peste 250.000 de interacțiuni până în prezent, precum și cereri constante de lansare a piesei. „Here It Is” se ridică la nivelul acelui răspuns pasional, întrucât vocea vulnerabilă a lui Cian arată durerea care vine atunci când realizezi că o iubire prețuită se apropie de sfârșitul drumului.  Cian a scris și produs piesa cu Tristan Salvati (Angèle).

Cian spune: „‘Here It Is’ este un cântec pe care l-am scris despre consecințele unui lucru tragic care a sfâșiat o relație. Uneori se întâmplă ceva și oricât de mult încearcă cei doi oameni să se vindece și să îmbunătățească lucrurile, nu este suficient și încep să se destrame.”

 

 

 

 

Kings Of Leon a lansat “Nothing To Do”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/NothingToDoPR

Kings Of Leon a lansat “Nothing To Do”. Videoclipul, filmat în întregime de solistul Caleb Followill, oferă o privire asupra unei laturi mai intime a Kings of Leon, aducând spectatorii împreună pentru o performanță plină de energie.

Can We Please Have Fun, așa cum sugerează și titlul, este un document al dorinței trupei de a se elibera, de a încerca lucruri noi și, da, de a se distra. Înregistrat la studioul Dark Horse din Nashville și produs cu noul colaborator Kid Harpoon (Harry Styles, Florence + the Machine), albumul vede o nouă latură a Kings of Leon. Pe noul album, trupa se întoarce la originile lor serioase, în timp ce găsește simultan noi unelte. Este sunetul unei trupe unificate în viziune și scop, eliberată de orice așteptări, și albumul pe care trupa spune că și-a dorit întotdeauna să-l facă.

Can We Please Have Fun – Tracklist:

1. Ballerina Radio
2. Rainbow Ball
3. Nowhere To Run
4. Mustang
5. Actual Daydream
6. Split Screen
7. Don’t Stop The Bleeding
8. Nothing To Do
9. Television
10. Hesitation Generation
11. Ease Me On
12. Seen

 

 

NEW MUSIC EVERY DAY! Enjoy!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.