„+373” este albumul care marchează originile artistului Satoshi, atât prin sound, cât și prin povestiri. De-a lungul celor 16 piese, Satoshi rostește sincer versuri despre transformările legăturilor umane, dar și ale relației cu sinele, despre adevăruri și situații care uneori dor și despre orice vulnerabilitate. Un album cât se poate de urban, cu beat-uri pe care să le simți din plin, care prezintă rădăcinile lui Satoshi atât ca loc, Republica Moldova, cât și ca moștenire a sunetului. „+373” este albumul care construiește un pod între trecut, cu a sa identitate și obișnuință și viitorul pe care artistul îl vrea altfel. 
Albumul “+373” a fost scris de Satoshi, cu ajutorul lui Tensso (Cătălin Temciu), Emilien Bugarovici, Bogdan Khristoforov și Anatolie Badicu pentru partea de producție. 

 

,,Numele albumului  reprezintă codul telefonic al Republicii Moldova și este felul de a spune Moldova fără a o spune la propriu. Îl tastează cei plecați peste hotare care simt casa mai intens și îl înțeleg cei dintre Nistru și Prut ca pe un simbol identitar doar al lor.

Este un album din 16 track-uri care nu conține piese de dragoste. Despre ce e? Despre gândirea din Moldova, atât de bine, cât și de ce îi este neplăcut autorului să recunoască. Despre cum simte și transpune lumea din jur un tânăr din Republica Moldova. Despre vulnerabilitate și autosesizare. Despre autocritică și dorința de a vedea o lume mai empatică, mai perseverentă și mai împăcată cu ceea ce este. Albumul conține multe <<represent-uri>>, referințe și nume care fac trimitere atât la Moldova, cât și la Cahul, orașul  meu de baștină, dar și la contextul în care a fost scrisă muzica mea.

Este un album despre identitate –  atât personală, cât și națională. De bine și de rău, dar sigur, așa cum este.” ne spune Satoshi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.