Cel mai puternic show. Cel mai provocator sezon. Concurenți care nu se dau în lături de la nicio probă și care iau fiecare zi ca pe un nou început. Jocuri în care se dă totul pe teren pentru mize importante, care pot face diferența în parcursul lor pe mai departe. Totul este la superlativ, iar cei de acasă trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă. O nouă săptămână de Survivor All Stars ajunge în această seară, de la 21:30, la final.

Sunt supărat și îngândurat din cauza acestei zile. Vreau să treacă această zi și să gândesc lucrurile la rece”, a spus aseară Iancu Sterp, la finalul jocului pentru Imunitate, pierdut de Războinici, fără drept de apel. Noua înfrângere a coincis, însă, cu un aspect care părea pozitiv, cel al intrării lui Alex Delea pe traseu, după o pauză foarte lungă, cauzată de accidentare. ”O zi extraordinar de fericită, dar tristă că am pierdut un totem extraordinar de important”, a menționat acesta.

După înfrângerea suferită la probă, membrii tribului albastru s-au îndreptat spre jocul de Imunitate personală, acolo unde Iancu Sterp a reușit o victorie relevantă pentru el, dar și pentru modul în care se vor face nominalizările în această seară.

Ediția a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 24:18. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 5.9 puncte de rating și 22.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.4 puncte de audiență și 16.7% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.2 milioane de români au fost atenți la jocul de imunitate și au trăit cu sufletul la gură toate cele întâmplate.

Era așa de important să rămânem în formula asta. Consiliul o să fie unul liniștit pentru noi, pentru că o ascultăm și o să vedem măștile cum cad”, va spune în această seară TJ Miles, încântat de faptul că echipa lui nu va avea parte de emoția votului. De cealaltă parte, Războinicii au parte de discuții mai aprinse ca niciodată, după declarațiile lui Zanni și rămâne de văzut cum se vor așeza lucrurile între ei.

Cu un joc de recompensă înainte, cu un Consiliu care se anunță încărcat de vești importante și cu o eliminare emoționantă, diseară, Survivor All Stars se apropie de o nouă bornă!

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.