Fii gata să dai volumul la maxim și să intri pe ringul de dans, pentru că Holy Molly lansează noul său single electrizant, „Favorite Song”! Această piesă plină de energie este garantată să dea startul petrecerii cu ritmurile sale molipsitoare și melodiile captivante. De la început până la sfârșit, sound-ul puternic al lui Holy Molly te va face să cânți și să dansezi pe ritm. „Favorite Song” este imnul suprem pentru iubitorii de muzică din toată lumea, celebrând bucuria găsirii acelei piese care te face să vrei să dansezi ca și cum nimeni nu ar privi. Așa că mărește volumul boxelor, lasă-te purtat și pregătește-te să faci din „Favorite Song” noul tău imn de petrecere!

Piesa a fost scrisă de Holy Molly, Marius Dia, Alex Parker, Maxim Fadeev și Bastien. Producția a fost realizată, de asemenea, de Alex Parker.

 

,,E o onoare pentru mine să creez un remake după o piesă care mi-a rămas în minte încă din copilărie. <<My Marmalade>> a fost un hit în întreaga lume și la noi în țară, așa că a venit natural pentru mine să o includ în muzica mea. <<Favorite Song>> este creată pentru a te face să te simți bine, să te simți liber, să te simți sălbatic și pasional. Numai bună pentru dans, este o gură de aer proaspăt, este piesa pe care o poți asculta în timp ce te machiezi pentru o ieșire în oraș sau în timp ce ai propria petrecere acasă. Mulțumesc că îmi ascultați muzica, înseamnă totul pentru mine!️”, spune Holy Molly.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.