Designerul vestimentar Rita Mureșan vine în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune de interviuri portret, difuzată imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”, la Kanal D.

Rita Muresana fost desemnată top modelul anului 1993 în România și, timp de 4 ani, a fost manechin internațional. Ulterior, a devenit designer, a semnat numeroase colecții și a deschis o școală de modelling. Din anul 2012 s-a concentrat asupra laturii spirituale și a făcut în acest sens o serie de călătorii, cursuri și inițieri. În prezent, Rita Mureșan este speaker motivațional în conferințele spirituale și practician în <terapia cu îngeri>. Rita Mureșan este divorțată și are 2 fiice.

Cum pot oamenii să ceară ajutorul îngerilor?”, “Puteți recunoaște un demon deghizat în înger?”, “Câte contracte ați ratat din cauza sânilor prea mari?”, “Ce studii de specialitate are designerul Rita Mureșan?”, “Ați fost iubita lui Horia Brenciu?”, “Va mai poate fura inima un bărbat cu o serenada?”, “Ați pierdut vreodată contactul cu realitatea?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Ritei Mureșan în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D, imediat după reality show-ul “Insula de 1 milion”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.