Alexandra Căpitănescu lansează piesa „Zodia Vrăjitor” și primul EP din carieră 
Streaming Link: https://AlexandraCapitanescu.lnk.to/CapitanuPR

După lansarea primului single de după Vocea Romaniei, „Căpitanu’”, Alexandra Căpitănescu este puse pe fapte mari și lansează EP-ul omonim, alături de încă patru piese noi: „Ziua Vrăjitor”, „Fără tine”, „Paranormal” și „Umbra ta”.

Alexandra Căpitănescu aduce în prim-plan autenticitatea sa și prezintă materialul „Căpitanu’”, care nu este doar un debut muzical, ci și o expresie autentică a viziunii și experiențelor artistei. EP-ul reprezintă o călătorie muzicală ce reflectă diversitatea artistică și talentul incontestabil al Alexandrei și prezintă influențe ce variază de la pop la rock și elemente indie.

Pentru EP, Alexandra Căpitănescu a lucrat cu numeroase nume sonore din industria muzicală cum ar fi Cristian Prajescu, Francis On My Mind, Alexa Niculae, Stefan Paraschiv, Amira Bugheata sau Flat Beats.
De asemenea, vineri, 5 aprilie, Alexandra Căpitănescu susține primul concert după câștigarea concursului Vocea României, concert care este sold-out, astfel că a fost suplimentat și pe data de 6 aprilie, la The Pub Universitate.

Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României 2023, este un artist unic în piață, cu autenticitate, originalitate, trăire și voce cameleonica. Are potențialul de a susține un concert live cu intensitate de la început până la sfârșit. Este un artist cu magnetism, care poate acapara publicul, reușind să le mențină atenția pe tot parcursul prestației artistice. Alexandra are ușurința de a-și construi momentele originale și să facă un show exploziv. Alexandra are 19 ani și este din Galați, iar în prezent studiază la Facultatea de Fizică din București. Alexandra a mărturisit că este pasionată de sunetul pe care îl scot păsările, iar în copilărie cânta prin casă cu bunica ei. Încurajată să își urmeze visul de a cânta, la vârsta de zece ani, a fost dusă la lecții de canto.

 

 

Alexandra Stan colaborează cu Alex Gaudino și Mufasa & Hypeman pentru single-ul „Body”

Streaming Link: https://alexandrastan.lnk.to/BodyPR

Alexandra Stan a fost invitată de către Alex Gaudino, autorul hiturilor „Destination Calabria” sau „What A Feeling” (cu Kelly Rowland), să lanseze împreună melodia „Body”. Lor li s-au alăturat artiștii Musafa & Hypeman, cunoscuți la nivel mondial pentru piesa „Friday”.

Cei care vor asculta melodia vor identifica o tema celebra, din cea mai ascultată melodie a unui artist român pe Spotify (537 milioane) – Mr Saxobeat, hitul Alexandrei Stan, care, la 14 ani de când a fost lansat, încă ocupă primele locuri în topurile muzicale. În prezent este una dintre cele mai căutate melodii din lume, ocupă locul 68 în topul Shazam Global.

Alex Gaudino a introdus melodia recent în seturile lui, iar reacțiile pozitive nu au întârziat să apară; cu siguranță „Body” se va regăsi în show-urile lui de anul acesta.
Piesă „Body” este compusă de către Erik Smaaland, Kristoffer Tømmerbakke, Lise Reppe, Sinai Tedros, Alfonso Fortunato Gaudino, Giacomo Uber, alături de compozitorii „Mr. Saxobeat” și este perfectă pentru toate petrecerile din această vară.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică pop-dance din România. Cu peste 5 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul “Lollipop”. Ulterior, hituri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale. Totodată, „Mr Saxobeat” este cea mai ascultată melodie a unui artist român, pe Spotify, cu peste 500 milioane de stream-uri, și a reintrat în topul global Shazam, pe locul 68.
Cel mai recent album al Alexandrei este “Rainbows”, o colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a artistei, iar anul trecut a lansat piesa „Bobo”, a colaborat cu Vinai pentru piesa „Believe” și cu Mattn pentru piesa „Bitch is fire”.

Alessandro Alfonso Fortunato Gaudino, cunoscut după numele de scenă Alex Gaudino, este un DJ și producător muzical italian. De peste 20 ani în muzică, Alex Gaudino a lansat numeroase hituri și colaborări cu artiști precum Taboo (The Black Eyed Peas), Kelly Rowland sau Jordin Sparks.

Mufasa este un DJ și producător născut în Ghana. Mufasa și Hypeman sunt duo-ul care a ajuns la faima mondială după lansarea lor virală-emblematică a legendarului remix al lui MK pentru clasicul „Push The Feeling”. Refrenul „Its Friday then, It’s Saturday, Sunday, what!” din cântecul „Friday”, cu Riton și Nightcrawlers, a devenit celebru instant, iar artiști precum Katy PErry, Kanye West sau Gordon Ramsey au creat postări pe conturile de Social Media.

 

 

 

 

 

Imagine Dragons a lansat single-ul “Eyes Closed”

Stream / Download: 

umusic.lnk.to/EyesClosedPR

Imagine Dragons a lansat single-ul “Eyes Closed”. Acest imn orientat spre viitor combină elemente alternative, rap, electronice și rock.

Despre cântec, solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds a comentat: „După ce mi-am luat ceva timp în afara turneului și am petrecut timp cu familia și cu cei dragi, în sfârșit am simțit dorința de a mă întoarce în locurile sonore care mi-au adus cea mai mare bucurie inițial. , dar cu o nouă perspectivă și mentalitate. Găsirea echilibrului potrivit de nostalgie și prospețime îmi aduce cea mai mare bucurie în studio. Ne-am distrat foarte mult făcând asta și sperăm să vă placă și vouă.

Ultima muzică nouă pe care am auzit-o de la Imagine Dragons a fost „Children of the Sky (a Starfield song)”, inspirată din jocul Sci-Fi, Starfield™. Hitul lor single „Bad Liar” tocmai a depășit 1 miliard de stream-uri pe Spotify, consacrând Imagine Dragons drept „primul grup care a înregistrat 10 melodii de peste 1 miliard de stream-uri pe Spotify”.

Este totusi doar inceputul. Rămâneți pe fază pentru premiera iminentă a unui videoclip muzical cinematografic uimitor care va însoți piesa cu mai multă muzică care va veni în curând de la trupă.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Benjamin Ingrosso a lansat “Better Days”

Stream / Download: 

umu.lnk.to/BetterDaysPR

Benjamin Ingrosso a lansat “Better Days”. Single-ul radiază pozitivitate și este al doilea degust al viitorului album al lui Ingrosso, care urmează să sosească mai târziu în acest an. Fanii o pot experimenta live, în timp ce Benjamin pornește în „turul lui „Better Days” care îl duce prin Europa, începând cu 1 aprilie.

Imnul pop este scris de formidabilul Benjamin, împreună cu Salem Al-Fakir și Vincent Pontare, și este produs de Vargas & Lagola (Avicii, Madonna, Sia, A$AP Rocky, Lady Gaga).

„Better Days” este despre speranță, naivitate tinerească și dorință pentru ca lucrurile să se îmbunătățească. Îmi descrie oarecum personalitatea – să vreau mereu să văd ceea ce este pozitiv și să cred că totul se va îmbunătăți. Mă țin de această melodie de aproape patru ani, dar toate melodiile viitoare descriu foarte mult starea mea actuală de spirit, căutarea unei vieți fericite bine petrecută. Vreau să răspândesc dragostea”, spune Benjamin Ingrosso.

Cu „Better Days”, Benjamin își dezvăluie în continuare noua sa direcție muzicală, unde s-a inspirat din melodiile care i-au umplut casa copilăriei. Reflectă un amestec de pop clasic suedez și soul din anii 70, în timp ce explorează stiluri muzicale mai noi, în special de la sfârșitul anilor 90, atât din punct de vedere muzical, cât și vizual.

Single-ul de debut al lui Benjamin Ingrosso „Kite” a obținut peste 11 milioane de stream-uri globale de la sosirea sa pe 26 ianuarie, devenind certificat cu aur în Suedia la doar o lună după lansare. Cu peste 30 000 de difuzări pe 500 de posturi de radio internaționale, „Kite” și-a pus amprenta în topurile de difuzare, cu vârfuri notabile pe locul 4 în Suedia, pe locul 13 în Danemarca, pe locul 15 în Italia și pe locul 60 în Germania. Piesa a strâns, de asemenea, peste 88 000 de Shazam.

Cu peste 850 de milioane de stream-uri, o colecție impresionantă de single-uri certificate cu aur și platină și trei albume de lungă durată care au ajuns în fruntea topurilor, Benjamin Ingrosso s-a impus ca unul dintre cele mai mari nume ale muzicii din Suedia. Expresia sa muzicală versatilă, prezentată în mai multe colaborări apreciate, a fost comparată cu artiști emblematici precum Bruno Mars și George Michael.

 

Stream / Download

 

 

 

Conan Gray a lansat albumul Found Heaven

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/FoundHeavenPR

Astăzi, cântărețul, compozitorul pop Conan Gray lansează foarte așteptatul său album, Found Heaven, co-produs de legendarul Max Martin
(The Weeknd, Adele, Ariana Grande), Greg Kurstin (Adele, Beck, Sia, Pink) și Shawn Everett (Kacey Musgraves, The Killers).

„Found Heaven” include single-ul „Alley Rose” și nou-lansatul „Fainted Love”, pe lângă „Lonely Dancers”, „Killing Me”, „Winner” și „Never Ending Song”.
Noaptea trecută, Conan Gray a uimit publicul cu o interpretare impresionantă a „Alley Rose” la Jimmy Kimmel Live.

Anul acesta, Conan Gray va incepe turneul său mondial Found Heaven On Tour, care va ajunge în 16 țări.
În 2023, Conan a urcat pe scena festivalului Global Citizen din Central Park, New York, a cantat pentru aproape 300.000 de oameni la Lollapalooza din America Latină și aproape 40.000 de oameni la Outside Terenuri. In plus, Conan a purtat un look Balmain personalizat în timp ce a participat la Gala Met 2023. A fost numit rapid „Cel mai bine îmbrăcat” de editori de la Vogue, Esquire, Teen Vogue, Insider, NPR și multe altele.

În ultimii cinci ani, Conan Gray a devenit una dintre cele mai mari și mai apreciate vedete pop și compozitori ai generației sale. Cunoscut pentru versurile sale autentice și originalitatea în fiecare fațetă a carierei sale, hiturile multiplatină „Heather” și „Maniac” au ocupat fruntea topurilor pe platformele de streaming și au modelat cultura generației Z în jurul lumii. În 2020, albumul de debut al lui Gray, Kid Krow, a ajuns pe locul 5 în Billboard Top 200 si pe locul 1 în Billboard Pop.
Cu peste 15 miliarde de stream-uri totale, Gray a atras aplauze din partea unora dintre cine mai mari creatori, inclusiv The New York Times, Rolling Stone, Vogue, GQ, V Man, Paper, Fader, Billboard și NPR și a oferit spectacole memorabile în emisiuni de televiziune precum The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Late Night cu Seth Meyers, The Late Late Show cu James Corden.

Tracklist: 
1. Found Heaven
2. Never Ending Song
3. Fainted Love
4. Lonely Dancers
5. Alley Rose
6. The Final Fight
7. Miss You
8. Bourgeoisieses
9. Forever With Me
10. Eye Of The Night
11. Boys And Girls
12. Killing Me
13. Winner

 

 

 

Empire Of The Sun a lansat single-ul “Changes”

Stream / Download: 

umu.lnk.to/ChangesPR

Empire Of The Sun a lansat single-ul “Changes”. Piesa mult așteptată este o renaștere triumfătoare după aproape opt ani de la ultimul lor LP.

„Changes” introduce un nou capitol pentru Empire of the Sun, întruchipând angajamentul lor neclintit de a crea peisaje sonore eterice care rezonează cu publicul la un nivel profund. Cu ritmurile sale vibrante și melodiile infecțioase, piesa vestește o evoluție sonoră, rămânând în același timp fidel stilului distinctiv al duo-ului.

Videoclipul însoțitor, regizat de apreciatul regizor Michael Maxxis, este o călătorie captivantă în tărâmuri suprareale. Maxxis, cunoscut pentru povestirea sa evocatoare și estetica vizuală izbitoare, a colaborat îndeaproape cu trupa pentru a crea o narațiune care explorează puterea imaginației și căutarea auto-descoperirii. Filmate în mijlocul peisajelor uluitoare ale Thailandei, Empire of the Sun și Michael Maxxis invită publicul să se îmbarce într-o odisee cinematografică uimitoare din punct de vedere vizual, una care va captiva spectatorii cu alura sa de altă lume.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Astrid S a lansat “Oh Emma”

Stream / Download: 

umusic.lnk.to/OhEmmaPR

Astrid S a lansat “Oh Emma”. Astrid S este acum gata să-și ducă fanii într-o călătorie personală înapoi în timp cu „Oh Emma”. Cântecul reflectă ceva ce mulți au experimentat în creștere – cum prieteniile apropiate se schimbă în timp și uneori dispar complet. Îmbrățișează nostalgia de a privi înapoi la amintiri bune, realizând totuși că un capitol s-a încheiat.

„M-am mișcat foarte mult de la 15 ani, așa că am avut o mulțime de prietenii scurte în anii mei de formare, ceea ce a fost dificil uneori. Oh Emma este un cântec despre creșterea separată. Se întâmplă tuturor – uneori se simte că oamenii dispar treptat din viața ta, fără ca tu să observi. Într-o zi te trezești și te întrebi ce s-a întâmplat? Ești nostalgică și și-ți amintești de trecut. Sunt multe schimbări prin care treci în viață, dar cele care rănesc cel mai mult sunt cele pe care nu le puteai prezice.” – Astrid S

„Oh Emma” este o melodie apropiată, frumoasă și vulnerabilă, cu o imagine sonoră de la Astrid S de care nenumărați ascultători s-au îndrăgostit de-a lungul anilor. Piesa a fost scrisă în colaborare cu JT Daly (K. Flay, Benson Boone, PVRIS), Emily Falvey (MacKenzie Porter) și Sean Van Vleet și produsă de JT Daly.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.