Astăzi, 3 aprilie, ZU TV aniversează 10 ani de existenţă pe piaţa media din România. De ziua ei, staţia tv dă muzica de 10 de la ZUnrise  și până la ZUeet Dreams și ȋși invită telespectatorii să fie cu ochii ȋn 10 după premii. 10 playlisturi speciale inspirate de mesajul „10 ani ȋn hituri”, cu cele mai ascultate melodii din 2014 până ȋn 2023, se vor auzi pe staţie toată luna aprilie, iar telespectatorii vor avea ocazia să se ȋnscrie la un concurs cu un premiu special.

Artiștii au început încã de la primele ore ale dimineţii sã le transmitã urãri colegilor de la ZU TV, pe conturile lor de socializare, iar Radio ZU va sãrbãtori şi el, întreaga zi, alãturi de colegii lor de la tv şi le va comunica ascultãtorilor aniversarea ZU TV în fiecare emisie, prin intervenţii punctuale ale DJ-ilor. Grafica staţiei este şi ea una aniversarã, iar pe conturile de Social Media telespectatorii vor putea urmãri o mulţime de materiale video special pregãtite pentru aniversare.

De 10 ani, postul tv îşi ţine promisiunea şi scoate din Torpedoul lui Morar muzică de top, Most Wanted, cele mai noi informaţii din industria muzicalã internaţionalã, ZU News, dar şi producţii proprii destinate publicului tânãr, precum Face 2 Face, Eat, Sleep, ZU, Repeat, BIG IN sau Hitman Hot 10.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.