Pe 19 aprilie se împlinesc două decenii în care PRO CINEMA le-a adus celor de acasă unele dintre cele mai apreciate filme de dragoste sau dramă producții premiate, comedii și cele mai interesante povești pline de suspans, adrenalină și acțiune.

 

 

Weekendul aniversar începe cu două producții apreciate: The Dog,   vineri, de la 20:30, iar de la 22:30 vom putea urmări, în premieră la PRO Cinema, Lamborghini: The man behind the legend, filmul despre transformarea lui Ferruccio Lamborghini – de la începuturi până la rivalitatea cu Enzo Ferrari.

 

Sâmbătă seară, de la 20:30, putem vedea o interpretare a poveștii de Agatha Christie: Death on the Nile, cu Gal Gadot. De la 23:00,  PRO Cinema ne aduce o peliculă care a fost nominalizată la Oscar pentru Cele mai bune efecte vizuale: Ready Player One.

 

Pe 21 aprilie, de la 20:30, ne putem uita, în premieră, la Asterix & Obelix: The Middle Kingdom, iar de la 22:45, urmărim Joker, o producție care a câștigat două premii Oscar: Cel mai bun actor în rol principal – Joaquin Phoenix și Cea mai bună coloană sonoră.

 

Așadar, nu ratați producțiile de succes care vor fi difuzate, în luna aprilie, la PRO Cinema. De 20 de ani, ai film de partea ta, ai PRO CINEMA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.