„Compusă de catre Elianne, Amedeo, Bianca Tilici și produsă de Boehm și Andy Horjea, ,,Iniminima” aduce căldura și energia unei iubiri pure.

 

,,După 5 ani de Deepside Deejays și 10 ani de Boehm, <<Iniminima>> este prima mea lansare în limba română și am creat o călătorie emotională, am pus fragmente din noi, am transpus   momentele de dragoste trăite până acum.” spune Boehm

 

,,Iniminima” este o piesă jucăușă, care invocă amintiri din adolescență. „Este un fel de joc de copii <<eeny meeny>>, în care ești provocat să alegi: vrei să te întorci la adolescență sau nu?”, continuă Elianne.

Boehm, DJ și producător cu o reputație solidă în lumea muzicii electronice și-a câștigat faima cu remixuri de top pentru artiști din lumea muzicală precum Sia, Charlie Puth sau The Chainsmokers. Este primul DJ român care a fost invitat să pună muzică pe scena festivalul Tomorrowland, alături de Steve Aoki, iar piesa  „Back 2 U”,  în colaborare cu celebrul DJ și Walk The Moon, a fost una dintre cele mai de succes lansări ale sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.