Site icon PLAYU.RO

SERIA DE FILME POLIȚISTE FRANCEZE CRIMĂ ÎN … CONTINUĂ ȘI ÎN APRILIE CU 4 PREMIERE LA DIVA

Luna aprilie aduce noi peisaje idilice care ascund monștri, în seria de filme polițiste franceze „Crimă în …” („Crime à…”), difuzate în premieră de DIVA și luna aceasta. Începută în martie seria este axată pe cazurile investigate de vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel), alături de jandarmii locali Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan) și Caroline Martinez (Lola Dewaere, cunoscută din serialul „Astrid și Raphaëlle”, de la DIVA).

 

Câte un nou titlu din serie va putea fi urmărit în fiecare miercuri, de la ora 20:00 și poartă publicul dintr-un-un club de noapte, la o fermă, la o fabrică de sticlă și o podgorie. Cele 4 premiere din seria „Crimă în …”, difuzate în aprilie de DIVA, sunt:

 

În fiecare miercuri, de la ora 20:00, la DIVA, descoperă adevărații vinovați alături de anchetatori, în cele 4 premiere din seria „Crimă în …”, difuzate în aprilie.

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

 

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

 

Exit mobile version