,,Nu ca pe-un prieten”, prima colaborare dintre Satoshi și Olga Verbițchi explorează subtilitățile relației dintre doi oameni care trec printr-o situație dificilă: friend zone-ul. Cu versuri pline de sensibilitate și muzică captivantă, melodia oferă două perspective diferite asupra acestei situații.

 

În prima parte a piesei, vocea băiatului îndrăgostit transmite durerea și confuzia pe care le simte în timp ce încearcă să își exprime sentimentele față de persoana care îl plasează în friend zone. Versurile reflectă dezamăgirea și tristețea lui în fața respingerii, dar și dorința lui de a păstra conexiunea cu acea persoană, chiar dacă nu în modul dorit.

 

Pe de altă parte, vocea Olgăi Verbițchi aduce o nouă perspectivă asupra acestei relații complicate. Ea exprimă empatie și înțelegere pentru băiatul care este în friend zone, dar în același timp recunoaște limitele pe care le are în ceea ce privește oferirea unei relații romantice. Versurile ei dezvăluie lupta interioară a unei persoane care vrea să fie sinceră cu sine însăși și cu ceilalți, dar care înțelege că uneori dragostea nu poate fi forțată sau reciprocă.

 

Piesa a fost scrisă de Satoshi și Olga Verbițchi. Producția a fost realizată de Cătălin Temciuc și Alexandru Turcu. Videoclipul regizat de Roman Burlaca și cu imaginea semnată de Alexandru Mureșan completează perfect atmosfera creată de piesă. 

 

,,Scriu rar despre dragoste. Am câteva piese marcante pentru mine în acest sens, dar totuși, temele sociale sau mai bine zis, alte teme decât dragostea, îmi sunt mai apropiate și mă lasă mai ușor să le înțeleg și să le scriu. De data asta am vrut să vorbesc din altă perspectivă – cea de friend zone și de lucruri care nu se vorbesc nici măcar între 4 ochi.

Am vrut de mult timp o piesă cu Olga. Cred că acum i-a venit timpul. Mie îmi place mult cum a simțit și interpretat ea tema.” ne spune Satoshi. 

 

,,Când mi-a arătat Vlad (Satoshi) prima oară această idee, demo-ul inițial care s-a născut din ceva ce a trăit el probabil, mi-a plăcut foarte mult și am rezonat la un nivel inexplicabil, nespunându-i însă despre asta.. apoi într-o zi, mi-a trimis demo-ul și mi-a spus să scriu ce vreau, unde vreau pe piesă, ce simt și cum o văd eu, oferindu-mi șansa de a contribui poveștii lui. Mi-a fost foarte plăcut, m-am gândit ceva timp și am realizat că este ceva prin ce trece toată lumea, și cum ar fi dacă în piesa asta EA îi răspunde LUI la ce spune. Cam despre asta este partea mea din piesă, răspunsul meu față de EL, într-o situație între două personaje care se iubesc și se urăsc egal, două persoane care își doresc un perteneriat, dar nu sunt compatibili cât este necesar pentru asta și desigur, în final, despre două personaje care cedează și se lasă despărțiți sperând că ar putea avea un alt final într-o altă viață.” ne spune Olga Verbițchi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.