GODZILLA X KONG: UN NOU IMPERIU (AP12)

 

PREMIERĂ:  29 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 3D subtitrat în limba română Dolby Atmos, 3D subtitrat în limba română

 

GEN: Acţiune, Aventură, SF, Thriller

DISTRIBUȚIE: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry

SINOPSIS:

Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.

„Godzilla x Kong: Un nou imperiu” explorează noi aspecte ale originilor acestor titani, precum și misterele Insulei Skull, în timp ce dezvăluie bătălia mitică ce a ajutat la formarea acestor ființe extraordinare și le-a legat de omenire pentru totdeauna.

 

PROGRAM:

 

3D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

 

 

 

 

 

REGELE ARTHUR (AG)

 

PREMIERĂ: 29 martie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Aventură

DISTRIBUȚIE: Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Simu Liu

SINOPSIS:

Pe parcursul a zece zile și 435 de mile, o legătură de nezdruncinat se creează între Michael Light (Mark Wahlberg), un sportiv profesionist de curse de anduranță montane, și un câine maidanez, pe nume Arthur.

Bazat pe o poveste reală incredibilă, Regele Arthur e povestea lui Light, disperat după o ultimă șansă de a câștiga, în timp ce convinge un sponsor să-l susțină pe el și o echipă de atleți (Simu Liu, Nathalie Emmanuel și Ali Suliman) pentru Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica Dominicană. Pe măsură ce echipa este împinsă până la limitele extreme ale rezistenței, Arthur redefinește ce înseamnă cu adevărat victoria, loialitatea și prietenia.

 

PROGRAM:

 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.