Pe 27 martie de la ora 20:00, la DIVA este programată premiera filmului tv „Crimă în Luberon” („Crime dans le Luberon”, 2018), în care un peisaj idilic din centrul Provenței ascunde secrete întunecate și acte criminale.
Intriga? Pascal Achard (Franck Libert), un localnic din zona Luberon (Provența), este ucis în timpul unei partide de vânătoare. Vice-procuroarea Élisabeth Richard (Florence Pernel) primește cazul și conduce ancheta. Pentru asta face echipă cu Charles Jouanic (Guillaume Cramoisan), șeful jandarmeriei locale, și cu adjuncta acestuia, sergentul Caroline Martinez (Lola Dewaere, cunoscută din serialul „Astrid și Raphaëlle”, al cărui sezon 4 s-a încheiat recent la DIVA).
Din ce motiv a fost ucis acest Casanova local? Având în vedere că ancheta scoate la iveală o viață privată marcată de seducție și manipulare, dar și vechi secrete de familie, suspecții nu sunt deloc puțini… Și este clar că felul lui de-a fi i-a adus mulți dușmani lui Pascal de-a lungul timpului.
Co-producția Franța-Belgia a fost filmată chiar în Masivul Luberon și în împrejurimile orașului Cadenet (Franța). „Crimă în Luberon” face parte dintr-o serie de filme tv în care Élisabeth Richard (Florence Pernel) face echipă cu jandarmii locali pentru a prinde vinovații. Seria „Crime à…” („Crimă în…”) a început în 2014 și a ajuns la cea de-a zecea parte anul trecut. Pe lângă Luberon, regiunile franceze prin care a mai umblat eroina au fost Aveyron, Lozère, Aigues-Mortes, Martigues, Alpilles, Hérault, Larzac, Biot și Ramatuelle.
Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.