Planurile au fost date peste cap, aseară, în CLANUL! Tudor a pierdut-o pe Vera, Costoiu și Miruna au ratat șansa de a ajunge la Silvia, iar Pelicanu și Iulică erau cât pe ce să fie prinși. David, însă, a aflat adevărul despre familia lui, iar Sofia și Magda se gândesc cum să scape de aliații lor. Cum vor evolua lucrurile, vedem în următorul episod, luni, de la 20:30.

 

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:29, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 9.2 puncte de rating și 24.6% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.5 puncte de rating și 17.5% share. Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit CLANUL.

 

Pelicanu și-a dat seama că Magda și Sofia l-au mințit: „Nimica din ce s-a întâmplat nu a fost întâmplător. Toate a fost cu rost. Ori m-a trimis să scape de mine, ori m-a trimis să le scap de oamenii lui Măcelaru sau chiar de el însuți!” și, după ce a pus cap la cap toate informațiile, nu exclude nici posibilitatea ca Bebe să nu fie în pușcărie, gând care îi dă teroare: „Ori e Sergiu cu ei… ori e… cineva mai mare… care mi-e și frică să-i pronunț numele că ne belește dacă e ieșit afară din pârnaie.”  Între timp, Sofia și Magda au realizat că trebuie să scape de Pelicanu: „Trebuie să-l lichidăm pe măscăriciul ăsta, n-ai ce bază să ai în el, degeaba ne-am încurcat cu el că nu e de niciun folos.”

 

Ileana și Sergiu au trecut și ei prin momente de cumpănă, după ce femeia a aflat că fratele său a fost omorât: „Nu veni lângă mine că trag, Sergiule! Nu mai vreau nimic, doar să mă lași să plec. Atât.” Pentru Sergiu, însă, pare că nimic nu contează mai mult decât legătura pe care o are cu ea: „Eu viu acum spre tine… poți să mă împuști, Ileană, că dacă nu mă mai lași să te țiu în brațe, te-ai gândit bine să mă împuști. Trage!”.

 

Luni, de la 20:30, urmărim un nou episod din CLANUL la PRO TV și, în avans, pe VOYO. Serialul poate fi urmărit în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.