Aseară, la “Insula de 1 milion”, concurenţii au avut parte de noi provocări, iar relaţiile dintre ei au început să se dezvăluie tot mai mult publicului. Unii par că ar fi legat prietenii pe viaţă, alţii se coalizează pentru a face faţă mai uşor condiţiilor, iar în unele cazuri mocnesc conflictele.

Alexa a părăsit aseară competiţia, niciunul dintre concurenţii aflaţi pe insulă nu a dorit să îi cedeze acesteia brăţara. Încrezătoare, aceasta a sperat că cineva ar putea să facă gestul salvator.  Tăcerea din arenă a fost grăitoare, iar Alexa şi-a luat rămas bun de la cei rămaşi.

Andrei, ieşeanul poreclit Vikingul, cel care a făcut strategia jocurilor zilei, a nominalizat pentru prima proba două fete şi doi băieţi: Blondu, Raul, Carina şi Maria.  Alegerea a stărnit o serie de controverse, mai ales ca cei patru concurenti din tabara Sudicilor deveniseră între timp foarte buni prieteni. Imperturbabil, Vikingul şi-a explicat decizia: “Divide et impera!”

Am observat această tendinţă la cei care sunt aleşi de Ruletă să facă  jocurile: aceea de a slăbi taberele adverse, de a nominaliza concureţii puternici, care le-ar putea pune probleme pe viitor, ceea ce este firesc. Până la urmă trebuie să scapi de un rival care ţi-ar putea crea probleme. Vikingul a vrut să destabilizeze un nucleu al prieteniei, pentru că şi-a dat seama că acolo unde există armonie, echilibru există şi putere”, a spus Cosmin Cernat despre ceea ce se întâmplă în momentele alegerii strategiilor pe Insulă.

 

Prima probă a serii, intitulată nu întamplător “Proba nervilor de oţel”, s-a desfăşurat în ocean, dar şi pe uscat şi a presupus un cumul de abilităţi: echilibru psihic, curaj, dar şi viteză de reacţie si perspicacitate.  Concurenţii au fost nevoiţi să-si înfrângă teama şi să intre cu totul într-o cuşca, sub apă, moment critic,  în care concurenţii ar fi putut claca. După ieşirea din apă au fost nevoiţi să rezolve un puzzle, viteza de reacţie şi perspicacitatea au fost esenţiale pentru a-l rezolva. După efortul din ocean, în cuşca subacvatică, urmat de efortul depus pentru a ieşi din apă cât mai repede, cei patru concurenti păreau epuizaţi, destabilizaţi; nu au cedat, încercând să-şi ducă la bun sfârşit misiunea.

Blondu a ieşit învingător la Proba Nervilor de Oţel, iar ceilaţi trei concurenţi au intrat la Runda decisivă, deposedaţi de brăţări.

 

Bianca va face jocurile în ediţia urmatoare

 Carina, Matei şi Raul au fost din nou puşi în faţa unei sarcini complexe: să-si demonstreze dexteritatea în a împleti câte un coş din frunze de palmier şi cu acesta să transporte boabe de fasole, apoi sa le verse  într-un bol uriaş.  Carina şi Maria s-au remarcat la această probă, recapătîndu-şi brăţările şi păstrandu-şi locul pe Insula.  Raul a pierdut la runda decisivă şi este în pericol de eliminare. Sâmbătă vom afla, odată cu difuzarea unui nou episod al reality show-ului daca acesta este salvat de unul dintre competitorii de pe Insula de 1 milion.

Un moment asteptat al fiecărei editii este cel de la Ruleta, unde este ales concurentul care va face strategia probei următoare. În ediţia de aseară, Ruleta a ales-o pe Bianca, studenta din Cluj-Napoca. Aceasta are la dispoziţie o noapte în care sa decidă cine sunt cei patru concurenti care se vor duela în ediţia de sâmbătă seara. Atenţia ei este captată de Sudici, dar rămâne de văzut dacă alegerea finală va fi din tabăra acestora.

Nu pierdeţi sâmbătă, de la 21:00, o nouă ediţie a reality show-ului “Insula de 1 milion”, află ce strategie va impune Bianca şi dacă va reusi Raul să fie destul de persuasiv astfel încât să rămână în competiţie.  Reality show-ul de aventură, prezentat de Cosmin Cernat, poate fi urmărit sâmbăta şi duminica, de la 21:00, şi lunea, de la 20:00.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.