Începând cu luna martie, zilele de sâmbătă se transformă în discuții relaxate despre film, în cadrul Gopo Film Talks. O inițiativă a Premiilor Gopo, în parteneriat cu Promenada Mall și NEPI Rockcastle, menită să promoveze pasiunea pentru cinematografie și să faciliteze înțelegerea mai profundă a industriei de film românesc, prin interacțiuni directe între publicul cinefil și a studenților de la Facultățile de Teatru și Film cu personalități remarcabile din domeniul cinematografiei autohtone. Întâlnirile vor fi organizate sub forma unor dezbateri și conversații inspiraționale.

Printre temele abordate în cadrul primei ediții a Gopo Film Talks se numără, ingredientele de succes pentru realizarea unui serial TV de succes, parcursul și recomandările unor actori cu succes pe plan internațional și importanța castingului privit din două perspective, cea a unui director de casting și cea a regizorului. 

Accesul la evenimentele organizate pe 16 martie, 23 martie și 13 aprilie este gratuit, prin completarea formularului de participare de mai jos. Discuțiile vor avea loc în piațeta din fața magazinului H&M din Promenada Mall, situat la nivelul 1.

https://eu.jotform.com/form/240663619272055   

Sâmbătă, 16 martie, ora 11:00

Prima invitație la dialog va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00. Actrița Olimpia Melinte va sta de vorbă cu o parte din echipa serialului Las Fierbinți. Vor fi prezenți regizorul Gabriel Achim, scenaristul și actorul Adrian Văncică, alături de actorii Cuzin Toma și Gheorghe Ifrim. 

Sâmbătă, 23 martie, ora 11:00

O discuție inspirațională cu actori români care se bucură de succes în plan internațional. La discuția moderată de Olimpia Melinte vor participa actorii Alec Secăreanu (Spy/ Master, Tărâmul Binecuvântat/ God’s Own Country, Baptiste, Amonit) – a avut primul său rol principal în 2017 în filmul God’s Own Country (r. Francis Lee) unde a jucat alături de Josh O’Connor (The Crown/ Coroana) șii Cosmina Stratan, laureată în 2012 cu Premiul pentru cea mai bună actriță la Festivalul Internațional de Film de la Cannes pentru rolul din lungmetrajul După dealuri (r. Cristian Mungiu). În 2022, Stratan a jucat în pelicula franceză Frère et soeur/ Frate şi soră, a regizorului Arnaud Desplechin, alături de Marion Cotillard.

 

Sâmbătă, 13 aprilie, ora 11:00

Ultima întâlnire din seria Gopo Film Talks îi are invitați pe Domnica Cîrciumaru, director de casting și pe regizorul Tudor Giurgiu. Aceștia vor discuta despre importanța castingului privit din două perspective. 

Accesul la evenimentele organizate în piațeta de la nivelul 1 al mall-ului Promenada, este gratuit, în limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de înregistrare disponibil pe pagina de eveniment și pe canalele oficiale ale Premiilor Gopo.

Pentru mai multe informații despre Gopo Film Talks, vă rugăm să consultați pagina de eveniment și canalele oficiale ale Premiilor Gopo: 

Facebook: https://www.facebook.com/PremiileGopo 

Eveniment facebook: https://fb.me/e/5e3XWlbN9 

Instagram: https://www.instagram.com/premiilegopo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.