Alergare? Înot? Fitness? Orice formă de mișcare ne face inima să bată mai repede. 4F este unul dintre cele mai apreciate branduri de îmbrăcăminte și accesorii sportive, ce susține orice formă de mișcare, cu atenție pe calitate și confort încă din 2007.

Ideea ce stă la baza valorilor 4F este de a inspira comunitatea să încerce noi activități fizice și să le integreze în stilul de viață. Colecțiile 4F includ echipamente atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru amatorii pasionați. Cu ocazia lansării noii colecții sport multifuncționale, 4F anunță cu entuziasm că Alina Ceușan, printre cei mai activi influenceri din România, se alătură echipei ca ambasador de brand.

Cu o experiență de peste 12 ani în mediul online ca influencer consacrat și recent prezentator TV, Alina este recunoscută pentru stilul său vestimentar cameleonic, dar și pentru stilul de viață activ. Un obicei frecvent este de a-și încuraja comunitatea să facă mișcare și să se bucure de diferitele tipuri de activități. De aceeași parte, 4F sprijină fiecare activitate fizică prin îmbrăcăminte tehnică și accesorii sportive atent create, astfel încât să ofere confort indiferent de disciplină. Și pentru că unde sunt mai mulți, puterea crește, 4F și Alina și-au unit forțele pentru a forma o singură echipă pasionată de sport, pentru promovarea tuturor colecțiilor în 2024.

„Sportul a fost tot timpul nativ pentru mine și sunt foarte entuziasmată de această nouă colaborare în calitate de ambasador 4F. De-abia aștept să fac parte din tot universul 4F, toate evenimentele și lansările. Avem multe planuri în direcția aceasta și sper că cei din comunitatea mea online să fie la fel de încântați de această nouă colecție și colaborare.” – menționează Alina Ceușan, noul ambasador 4F.

Ținând constant pasul cu tehnologia și tendințele în modă, colecția sport 4F cuprinde   îmbrăcăminte multifuncțională, ideală pentru persoanele care practică activități sport diferite, de la mersul la sală la alergare sau pilates. Piesele oferă confort și sprijin pentru toate formele de mișcare, în orice moment al zilei. Materialele ușoare, funcționale, precum și țesăturile aerisite și modalul delicat, sunt evidențiate de designul în trend și paleta cromatică ce include nuanțe de violet, roz energizant, albastru, completate de alb și negru. Design-ul pieselor permite combinarea ușoară a articolelor pentru a crea seturi în tendințe. Colecția de damă este adresată femeilor care adoră să-și depășească limitele, indiferent de activitățile sport pe care le preferă.

Printre noutățile din colecție se remarcă și jacheta ușoară de alergare, ce poate fi ambalată rapid în buzunarul lateral. O altă noutate este topul cu cupe profilate, ce oferă un suport ridicat. Nuanțele aprinse pot fi combinate cu pantalonii scurți proiectați cu slip interior pentru confort deplin.

Shooting-ul campaniei SS24 avut loc la Varșovia, Pin-Up Studio. Ședința foto-video a pus accent pe mișcare, dar și pe partea fashionable glam, care a evidențiat personalitatea cameleonică a Alinei Ceușan.

Scopul principal este ca produsele 4F să fie folosite atât pentru antrenament, cât și pentru purtarea de zi cu zi. Ești gata să te alături echipei? 4F este disponibil în România deja de câțiva ani și a devenit rapid unul dintre brandurile favorite ale influencerilor de modă și sport. Descoperă noua colecție 4F în magazinele din țară și online pe 4fstore.ro!

 

Fotograf: Łukasz Kuś

Videograf: Ivan Bambalin

Movement Director: Michał Gerlach

Stilist: Joanna Opińska

Set design: Nina Utrata

MUA&HAIR: Alex Tanasă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.