S-au luat decizii importante, aseară, în CLANUL. S-au pus cap la cap informații, s-au luat hotărâri pentru următoarele mișcări și s-au creat noi alianțe și promisiuni! Vera s-a dus în ascunzătoarea în care a stat cu David și i-a lăsat un mesaj important: „Tudor Achim e frati-tu!”. Povestea personajelor continuă luni, de la 20:30, pe PRO TV.

 

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:28 – 22:49, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.1 puncte de rating și 14.2% share. Aproape 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit CLANUL.

 

Tudor i-a promis Verei imunitate, în schimbul lui Măcelaru: „Dacă ne ajuți să-l găsim, îți promit eu că nu o să faci niciun minut în arest preventiv măcar”. Costoiu, însă, nu a fost neapărat receptiv la cerința lui Tudor: „În momentul ăsta, mie mi-e greu să cred că nu o să facem pușcărie – și eu, și tu, și Seba – încă nu știu de fii-mea – normal, și ea e complice. Am încălcat toate legile din țara asta. Dacă îl prindem pe Măcelaru e de tot. În cazul în care punem mâna pe el, suntem scăpați, dacă nu, ne ia dracu pe toți și asta e. Tot ce pot eu să-ți promit e că dacă scăpăm noi, scapă și Vera – nu o să facă niciun minut de pușcărie. Asta e tot ce pot să-ți ofer: dacă intrăm noi, intră și ea, dacă scăpăm noi, scapă și ea”. Tudor nu a fost de acord cu această promisiune și a cerut imunitate pentru Vera, indiferent de ce se va întâmpla cu ei. Dacă vor reuși să ajungă la Bebe, vedem în următoarele episoade.

 

Bebe îl are alături pe omul său de încredere: Sergiu, însă, iubirea dintre el și Ileana îi încurcă planurile, mai ales că femeia este hotărâtă să-și întemeieze o familie: „să facem un copil, un băiat, să semene cu tine, dar să punem numai bucurie în el. Așa m-am gândit.” „Plecăm Ileana, te duc în Grecia”, i-a promis Sergiu. Dacă va lua atitudine Tătuțu în ceea ce privește relația lor, rămâne de văzut.

 

Nu ratați luni, de la 20:30, CLANUL la PRO TV și, în avans, pe VOYO. Serialul poate fi urmărit în reluare pe PRO Arena în fiecare duminică, de la 20:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.