„Insula de 1 milion” adventure reality-ul ce va avea premiera pe 16 martie, la ora 21:00, la Kanal D, promite să fie una dintre cele mai captivante competiții de pe micul ecran. Cel mai amplu experiment social televizat va putea fi urmărit trei zile pe săptămână, sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00, la Kanal D.

Înainte de debutul acestui spectacol plin de adrenalină și provocări, vă prezentăm încă 15 concurenți, dintre cei 50 de temerari care se pregătesc să își testeze limitele pentru miza  fabuloasă de 1.000.000 de lei. Visurile lor i-au determinat să lase confortul de acasă, să se depărteze de cei dragi și să plece pe o insulă izolată de tot ceea ce înseamnă civilizație.

Fie că își doresc să își achiziționeze o locuință, să își clădească un business sau să investească în viitorul copiilor săi, cu toții își doresc să devină învingători.

Din 16 martie, telespectatorii Kanal D vor avea ocazia să urmărească această aventură unică, să vadă cum cei 50 de curajoși concurenți se confruntă cu provocările insulei și să descopere cine va reuși să-și îndeplinească visurile. „Insula de 1 milion” promite să fie un spectacol captivant și plin de emoție, în care fiecare moment va conta și în care fiecare concurent va lupta individual pentru șansa de a-și schimba viața.

 

  1. O supriză uriașă pentru telespectatori este faptul că printre concurenți se numără și Ionuț Sugacevschi, cunoscut și sub numele de Jaguaru în primul sezon “Exatlon”. Energia sa incredibilă și determinarea l-au făcut unul dintre cei mai iubiți concurenți de la “Exatlon”, iar acum, el aduce aceeași pasiune și dedicare în competiția “Insula de 1 milion”. Cu experiența sa în kickboxing și spiritul său de învingător, Ionuț Sugacevschi este pregătit să facă față oricăror provocări pe care “Insula de 1 milion” le va aduce. Telespectatorii îl vor redescoperi pe parcursul unei noi provocări unice, în care inteligența socială este cel mai important atu. Jaguaru întră în competiția “Insula de 1 milion” pentru a câștiga, pentru el nu există alternativă.
  2. Tudor (Tudor Andronic) are 32 de ani și este din Sibiu. Absolvent al UNATC Teatru și cu un masterat în Istorie, Tudor este actor la Teatrul Metropolis și Teatrul Anton Pan, fiind recunoscut pentru versatilitatea sa. Este de 6 ani într-o relație cu actrița Oana Cârmaciu și tatăl unui băiețel de 3 ani și 6 luni. În competiția „Insula de 1 milion”, Tudor își dorește să își demonstreze abilitățile competitive și să se testeze în fața tuturor. Spune despre el însuși că este empatic și sociabil, iar teama lui cea mai mare este aceea de a nu-și atinge obiectivele.
  3. Tarzy(Liviu Ionel Dinu), cunoscut sub numele de „Tarzy”, este artist hip-hop și antreprenor și în vârstă de 41 de ani, originar din Constanța. Cu o carieră remarcabilă în muzica hip-hop și o pasiune pentru artă și fitness, el aduce în competiție o energie vibrantă. Cu dorința de a câștiga și de a-și împlini visurile, Tarzy este hotărât să ofere publicului o experiență captivantă și autentică.
  4. Denis(Gavrilovici Denis Nico), în vârstă de 19 ani, este un tânăr antreprenor din Suceava, născut în Graz, Austria. Este consultant web cu o afacere proprie în acest domeniu, a investit cu înțelepciune banii câștigați din criptomonede într-un business imobiliar. Denis este determinat să își urmeze visul de a reuși în România, păstrându-și totuși sensibilitatea pentru cei din jur și legătura strânsă cu familia sa numeroasă; e fratele mai mare dintre șase frați și surori. Participa la “Insula de 1 milion” pentru a-și demonstra abilitățile și este hotărât hotărât să transforme această experiență într-o rampă de lansare către noi oportunități.
  5. Lemnaru(Lemnaru Ștefan Iulian) are 27 ani, este din Ploiești și cunoscut publicului din postura de creator de conținut. Participarea sa la emisiunea “Insula de 1 milion” este motivată de dorința de a câștiga bani pentru a putea ajută cât mai mulți oameni și a-și folosi abilitățile pentru un scop nobil.
  6. Cristi(Minea Cristian Marius), are 47 ani, este din Otopeni și cu o carieră dedicată afacerilor. E pasionat de sport și organizare, profesează ca director comercial în domeniul instalațiilor electrice. Cristi este căsătorit de 11 ani și are o fiică în vârstă de 8 ani. Participarea sa la emisiune este motivată de dorința de a experimenta și de a se depăși pe sine, dar și de dorința de a fi un exemplu pozitiv pentru fiica sa.
  7. Mihai (Oprisenescu Mihai Iulian), are 33 ani, vine din Brașov și este inginer software cu o poveste de viață extraordinară, plină de încercări și experiențe transformative. Mihai vede participarea la emisiune ca pe o oportunitate de a-și testa limitele și de a câștiga pentru a-și îndeplini visurile personale, dar și pentru a-și arăta aptitudinile și abilitățile în fața unui public mai larg.
  8. Giani (Alexandru Giani Toma), 24 de ani, este un polițist și fost sportiv de performanță din Afumați, Ilfov. Pasionat de sport și de călătorii în toată lumea, Alex este hotărât să-și depășească limitele la “Insula de 1 milion”. Își dorește să  câștige pentru a-și susține familia și pentru a-și achiziționa un apartament în București.
  9. Marius (Marius Gabriel –  Marius) are 29 de ani și este originar din Călărași. Absolvent al Liceului Danubius Călărași, el și-a continuat educația obținând diplome în domenii diverse, precum marketing, teologie, electronică și automatizări. Radu își împarte timpul între diversele sale ocupări. Profesional, Marius este director într-o societate comercială în construcții, dar își găsește și timp pentru a lucra ca barman la evenimente și ca parașutist în lotul Bucureștiului. Marius este și un talentat creator de conținut, reușind să adune o uriașă comunitate importantă de urmăritori pe o platformă de social media. Experiența sa variată include chiar și activități umanitare; a livrat ajutoare umanitare în Odessa (Ucraina).
  10. Camelia (Camelia Iuliana Beldiman) s-a înscris la “Insula de 1 milion” pentru a-și testa limitele. Este o femeie puternică, disciplinată, lucrează în domeniul transporturi și logistică, fiind responsabilă de expediție de mărfuri. Originară din Brașov, Camelia are un fiu de 27 de ani pe care l-a crescut singură. Și-a ghidat viața în spiritul corectitudinii, fiind percepută de cei din jur ca o persoană responsabilă și cu mult umor.  Își dorește să devină bunică, cel   mai mare vis al ei fiind să îi ofere fiului său o casă, și speră să reușească acest lucru rezistând provocărilor celui mai intens show de televiziune, “Insula de 1 milion”.
  11. Alina(Alina Petrea) are 35 de ani, este de profesie contabil, originară din Iași, și mamă a unui băiețel de 6 ani. A făcut sport de performanță, handbal și fotbal, și speră să retrăiască adrenalina și spiritul unei competiții prin participarea la “Insula de 1 milion”. A jucat într-o echipa de fotbal în Italia, însă a renunțat pentru a-și construi o carieră durabilă în alt domeniu, cel financiar. A locuit în Italia cinci ani, pentru ca apoi să ia drumul Irlandei, la Dublin, unde a locuit 10 ani, împreună cu soțul său. S-a reîntors în România definitiv în 2023 pentru fiul lor. “Insula de 1 milion” este pentru Alina Petrea ocazia perfectă pentru a-și depăși limitele. Premiul vrea să îl investească în viitorul fiului său, Victor.
  12. Angela (Angela Moga) are 60 de ani, este din Târgu Mureș, și profesează ca agent vânzări în cadul unei corporații din domeniul energiei. Competiția “Insula de 1 milion” este pentru Angela Moga un vis devenit realitate, mai ales că a fost mereu pasionată de sport. În copilărie a făcut gimnastică, atletism, handbal, baschet, cățărări, iar la 16 ani s-a înscris la parasutisti. Consideră că experiența de viață, optimismul, curajul și psihicul puternic o vor ajută să convientuiască alături de ceilalți concurenți, în condițiile din Republica Dominicană. Își dorește să ofere premiul fiului ei și copiilor mai puțin norocoși din Târgu Mureș.
  13. Carina(Murariu Carina Maria) – Carina a fost în atenția publicului, participând în cel de-al optulea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!”. În vârstă de 25 de ani, Carina Maria Murariu, originară din Timișoara, este jurist și se pregătește intens pentru o carieră în învățământ, ca profesor de educație socială. Ambițioasă, este convinsă că participarea în cadrul competiției “Insula de 1 milion” o va ajuta să arate lumii cine este cu adevărat și spune că se va bucura la maximum de întreaga experiență. Participă la “Insula de 1 milion” și pentru a-și împlini unul dintre visurile sale; de a deschide o sală de fitness, un restaurant sau o gelaterie.
  14. Nicoleta(Nicoleta Florina Malanca) are 25 de ani și este originară din Satu Mare, însă de șase ani locuiește în Cluj-Napoca. Este de profesie agent imobiliar și crede că toate calitățile necesare în negocierea cu un client o vor ajuta să ajungă cât mai departe în competiția “Insula de 1 milion”. Își dorește să facă parte din cel mai intens experiment social, “Insula de 1 milion”, pentru a-și domoli nevoia de adrenalină, mai ales că se consideră o persoană puternică atât fizic, cât și psihic. Cel mai mare vis al său este să devină un investitor imobiliar puternic.
  15. Flori (Florica Boboi), în vârstă de 38 de ani, este una dintre personalitățile care vor “condimenta” competiția “Insula de 1 milion”. Bucătar de profesie, câștigătoare a unui concurs de gătit și proprietara unui mic restaurant lângă Paris, maramureșeanca este decisă să își înfrângă teama de înălțime și să își depășească limitele. La cei 38 de ani, Flori poate scrie o carte cu experiențele prin care a trecut pentru a-și depăși condiția. Cel mai mare vis este acela de a-și deschide un restaurant cu specific mediteranean chiar în centrul Parisului, pe celebrul bulevard Champs-Élysées și speră să și-l îndeplinească odată cu participarea sa la “Insula de 1 milion”.

Toți acești concurenți nominalizați mai sus li se adaugă celor anunțați până la acest moment: Maria (kinetoterapeut), Argentina (proprietar magazin), Renata (cosmeticiană), Georgiana (șofer de tir), Elena (menajeră), Micutu (asistent medical), Filip (antrenor de kickboxing), Dumitru (pensionar), Variu (hairstylist), Szilard (instructor securitate diplomatică), Alin (antreprenor), Diana (fotbalistă), Vladaia (actrița), Ciprian (influencer), Alex (student), Adina (antreprenor), Iulian (șef bucătar), Dragoș (agent imobiliar), Ana (luptătoare de Kempo&MMA), Ileana (educatoare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.