De la Voltage Pictures vine continuarea poveștii “Fericirea începe azi”, o comedie romantică perfectă pentru luna femeii. Filmul “Căsătoriți din Greșeală” este regizat de Roger Kumble (Cruel Intentions, After, Just Friends) și are premiera pe marile ecrane din 8 martie.

 

Continuând povestea primului film, Abby și Travis se trezesc după o noapte nebună în Vegas căsătoriți fără să vrea. Alături de cei mai buni prieteni ai lor și cu câștigurile de poker de șase cifre ale lui Abby, ei călătoresc în Mexic, unde se bucură de o lună de miere sălbatică și luxoasă. Dar, pe măsură ce haosul îi urmărește la fiecare pas, ei trebuie să decidă dacă ar trebui să rămână împreună – sau dacă această căsătorie este doar un alt dezastru care așteaptă să se întâmple.

În rolurile principale revin Dylan Sprouse (The Suite Life of Zack & Cody) și Virginia Gardner (Glee, Goat, Halloween), alături de Austin North, Libe Barer, Steven Bauer, Alex Aiono, Neil Bishop, Micky Dartford, Jack Hesketh, Declan Laird, Trevor Von Uden, cu Rob Estes și Kyle Richards.

 

Scenariul și regia sunt semnate de Roger Kumble, povestea filmului bazându-se pe romanul “A Beautiful Wedding” de Jamie McGuire. Comedia romantică a fost produsă de Brian Pitt, David Shojai, Nicolas Chartier, Jonathan Deckter și Roger Kumble.

 

Debutul cinematografic al acestui film se bucură de sprijinul rețelei de televiziune AMC, care are cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, cu producții de pionierat, populare și de calitate.

 

Filmul „Căsătoriți din Greșeală” regizat de Roger Kumble este distribuit de Vertical Entertainment doar în cinematografe, începând din 8 martie 2024.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.