Aseară, la România, te iubesc! am urmărit ancheta Corupție cronică și am văzut în ce stadiu sunt spitalele unde sunt tratați bolnavii. Care sunt lipsurile și neajunsurile și cum, pe baza lor, unii funcționari fac avere.

 

„Aseară am văzut un sistem corupt, bolnav. Revoltător este faptul că pe seama unor oameni aflați în suferință, unii fac bani. Și fac asta de ani de zile. Am trăi cu siguranța într-o lume mai bună, mai sănătoasă, dacă medicii și angajații din spitale ar reclama mai des situațiile pe care le-am văzut în materialul Corupție cronică. Dacă instituțiile statului, angajații primăriei și ai ASSMB și-ar face datoria”, a declarat Alex Dima.

 

Emisiunea România, te iubesc! a condus ieri seară topul preferințelor telespectatorilor, în intervalul orar 18:00 – 18:57, și a înregistrat 5.6 puncte de rating și 20.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.9 puncte de rating și 14.3% share.

 

Nu ratați duminica viitoare, de la 18:00, o nouă ediție România, te iubesc! pe PRO TV și VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.