Alegerea încălțămintei pentru copii poate fi o provocare. Merită să alegi modele care pot fi adaptate ușor la preferințele celor mai tineri, asigurându-le confortul în orice moment. Cea mai recentă colecție CCC include diverși pantofi de la branduri precum: adidas, Puma, Champion, Sprandi sau Vans. O ofertă largă pentru noul sezon, pregătită având în vedere cei mai tineri clienți CCC.

Încă de la o vârstă fragedă pantofii sport devin baza oricărui stil. Utili atât în timpul activităților fizice, cât și în ținutele de zi cu zi. Copiii petrec mult timp purtându-i, așa că este important nu doar să se potrivească celor mai noi tendințe, ci să fie și confortabili. Propunerile brand-ului Sprandi includ încălțăminte sport în stil retro. Modelele în nuanțe de roșu și bleumarin sunt prinse cu velcro, ceea ce le face mai ușor de încălțat înainte de a ieși din casă. Există și pantofi de la branduri sportive iconice: adidas, Champion, Puma și Vans.

Încălțămintea decorată cu motive ce fac referire la basme și filme iconice vor fi, de asemenea, o alegere interesantă. Odată cu noul sezon, intră în scenă eroii din „Paw Patrol”. Dar Marshall și prietenii lui nu sunt prezenți doar pe pantofi. Copiii pot asorta setul și cu un rucsac în care să-și pună toate comorile sau cu o valiză pentru aventuri mai mari. Aceste modele se remarcă prin designul lor unic și prețurile excelente. Fanii Disney vor găsi, de asemenea, ceva special pentru ei în cea mai recentă colecție CCC. Stylingul copiilor va fi completat perfect de pantofii sport colorați cu Mickey Mouse sau pantofi inspirați de Spiderman, îndrăgiți în special de băieți.

Modelele în culori aprinse sunt perfecte și pentru zilele mai calde. Micii creatori de tendințe vor aprecia cu siguranță pantofii brandului Lasocki. Pe lângă încălțămintea sport, colecția include și mocasini de piele întoarsă pentru băieți și papuci de piele pentru fete.

Moda pentru „mini me”, adică aceleași haine și accesorii pentru părinte și copil, este încă în top. O selecție de pantofi sport în acord cu această tendință se regăsește, printre altele, în oferta brandului Beverly Hills Polo Club. Toate modelele sunt în culori blânde, astfel încât să poți crea cu ușurință un stil elegant sport.

Descoperă o selecție largă de încălțăminte pentru copii la prețuri avantajoase în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.