Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Primăvara este aproape, iar Disney+ îți aduce noi ocazii să râzi și să vă încărci cu bună dispoziție! În luna martie, pregătește-te de comedii grozave, acțiune și explorare. Pe 6 martie, are premiera al doilea sezon al comediei premiate Extraordinar (Extraordinary). Noi personaje amuzante se adaugă echipei, iar Jen continua seria de aventuri haioase în încercarea de a-și redescoperirii puterile și a rezolva situația cu iubitul ei, transformat în mod misterios într-o pisică. Nu rata distracția și zilele mai lungi și mai senine din această lună!

 

Toate acestea + multe altele la prețul de 36.99 Lei pe lună

După dezvăluirile din primul sezon, gașca se confruntă cu diverse încercări în a deveni adulți adevărați. Acest sezon îi urmărește pe Carrie și Kash reluându-și relația platonică în timp ce se descoperă independent unul de celălalt, pe Jizzlord încercând să afle unde își are cu adevărat locul, iar Jen străduindu-se să se autodepășească – lucru deloc ușor, atunci când ai o înclinație spre autosabotaj.

 

REVOLTA LUI NELL (RENEGADE NELL)
SERIAL ORIGINAL DISNEY+

29 martie

Toate episoadele disponibile

 

Anglia, anul 1705. Nell Jackson este acuzată pe nedrept de crimă și devine fugar împreună cu surorile ei. Nell jefuiește călători pentru a supraviețui. Ajutată de un partener cu puteri supranaturale, un spirit mic și curajos pe nume Billy Blind, Nell realizează că a fost pusă în această situație cu un motiv. Un motiv mai important decât și-ar fi putut imagina: să pună capăt unui complot împotriva Reginei Angliei.

 

Trailer

 

 

 

X-MEN `97
SERIAL ORIGINAL

 

 

20 martie

Episoade noi în fiecare miercuri

 

X-Men ’97” readuce în prim plan epoca emblematică din anii 1990 când X-Men, mutanții ce își folosesc puterile pentru a apăra o lume ce îi urăște și se teme de ei, se confruntă cu ceva nemaiîntâlnit, forțați să se confrunte cu un viitor periculos și neașteptat.

 

Press kit

 

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR ( TAYLOR’S VERSION)

Film de concert
15 martie

Vizionați versiunea exclusivă „(Taylor’s Version)” a filmului-concert fenomen „Taylor Swift | The Eras Tour”, care conține patru melodii suplimentare din spectacolul principal care nu au fost difuzate în cinematografe, plus o colecție acustică, cu patru interpretări inedite.

 

Trailer
Press kit

 

REGINELE – SEZONUL 1 (QUEENS)

SERIAL NATIONAL GEOGRAPHIC

5 martie

Toate episoadele disponibile

 

Documentarul „Reginele” vă poartă într-o călătorie fascinantă prin șase locuri exotice și îndepărtate ale planetei, unde regatele conduse de cele mai puternice lidere din lumea animală își stabilesc teritoriile. Aceste regine sunt surori, mame singure și chiar bunici, iar poveștile lor despre rezistență, putere, dragoste și pierdere sunt dezvăluite în premieră în acest documentar captivant. Ultimul episod aduce un omagiu femeilor remarcabile care își dedică viețile pentru a documenta și proteja aceste regine ale naturii.

 

 

MOARTEA ȘI ALTE DETALII (DEATH AND OTHER DETAILS)

SERIAL ORIGINAL

5 martie

Toate episoadele disponibile

 

Având acțiunea plasată în lumea opulentă a celor bogați, „Moartea și alte detalii” o are ca personaj principal pe geniala și neliniștita Imogene Scott (Violett Beane), care se trezește în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit (bine, vina îi aparține în totalitate), devenind suspecta principală a unei crime imposibile. Locul? Un transatlantic de lux modernizat. Suspecții? Fiecare oaspete răsfățat și fiecare membru extenuat al echipajului. Problema? Ca să-și dovedească nevinovăția, ea trebuie să facă echipă cu un om pe care îl disprețuiește: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai mare detectiv din lume.

 

FOTOGRAF (PHOTOGRAPHER)

SERIAL ORIGINAL NATIONAL GEOGRAPHIC

19 martie

Toate episoadele disponibile

 

Acest documentar ne poartă într-o călătorie inedită alături de cei mai faimoși povestitori vizuali din lume. Fiecare episod urmărește viața unui fotograf emblematic, de la copilăria și începuturile carierei până la viața și demersurile zilnice. Prin intermediul poveștilor personale, materiale de arhivă, interviuri și filmări veritabile ale misiunii lor curente, veți cunoaște în profunzime evoluția fiecărui fotograf, cum s-a regăsit în spatele aparatului foto și cum sunt create imagini extraordinare.

 

BETH ȘI VIAȚA EI – SEZONUL 2 (LIFE & BETH)

SERIAL ORIGINAL

 

 

20 martie

Toate episoadele disponibile

 

Pe măsură ce relația dintre Beth și John devine mai serioasă, Beth începe să analizeze posibilitățile de a se căsători și de a avea o familie, în timp ce ea și John caută răspunsuri la problemele lor de comunicare. Oare istoria traumatizantă a lui Beth cu bărbații și cu oamenii în care a avut încredere din tinerețe este destinată să se repete? Ce anume îi declanșează temerile? Beth face tot posibilul să își mențină vie relația, în timp ce se străduiește să își sprijine prietenii și familia care se confruntă cu propriile probleme în timp ce ea se aproprie de 40 de ani.

 

GOLUL VICTORIEI (NEXT GOAL WINS)

UN FILM DE SEARCHLIGHT PICTURES

28 februarie

 

Regizat de câștigătorul premiului Oscar® Taika Waititi („Jojo Rabbit”, „Thor: Ragnarok”) și bazat pe o poveste adevărată, „Golul Victoriei” urmărește evoluția echipei naționale de fotbal din Samoa Americană, faimoasă pentru brutala înfrângere cu scorul de 31-0 în cadrul competiției FIFA din 2001. Această comedie urmărește apropierea preliminariilor pentru Cupa Mondială, unde echipa îl angajează un antrenor rebel, Thomas Rongen (Michael Fassbender), în speranța că acesta va schimba rezultatul celei mai slabe echipe de fotbal din lume. Acest film amuzant și revigorant îi are în distribuție și pe Oscar Kightley, Kaimana, David Fane, Rachel House, cu Will Arnett și Elisabeth Moss.

 

 

 

Știai că?

  • Noi episoade din drama medicală Sezonul 20 din Anatomia lui Grey (Grey’s Anatomy) și sezonul 7 din serialul Station 19 ajung pe Disney+ pe 28 martie.
  • Poți ghici cine a fost vinovatul? O dublă bucurie pentru toți fanii genului true crime, toate episoadele din Ne vedem într-o altă viață (See You In Another Life) ajung pe Disney+ pe 13 martie.
  • Pentru pasionații de anime, nu uitați să urmăriți Sezonul 1 din Sand Land: The Series disponibil din 20 martie.
  • Disney Branded Television a anunțat că a dat undă verde pentru al doilea sezon al serialului său de succes Fiori (Goosebumps) pentru Disney+!
  • Depășește-ți limitele! National Geographic a anunțat că serialul original Dincolo De Limite cu Chris Hemsworth (Limitless With Chris Hemsworth) va avea un nou sezon! Primul sezon este disponibil deja pe Disney+.

 

ALTE NOUTĂȚI ÎN LUNA MARTIE

 

Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor’s Version)

Disponibil din 15 martie

Freaknik: Petrecerea despre care nu vorbim niciodată (Freaknik: The Wildest Party Never Told)

Disponibil din 21 martie

Fetița Lună și Dinozaurul Diabolic de la Marvel Studios – Sezonul 2 (Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur)

Disponibil din 6 martie

MADU

Disponibil din 29 martie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.