, Netflix a lansat trailerul pentru THE GENTLEMEN, un nou serial de Guy Ritchie. Serialul cu actorul nominalizat la Emmy, Theo James, va fi lansat pe 7 martie 2024.

În THE GENTLEMEN, Eddie Horniman (Theo James) moștenește pe neașteptate vastele domenii rurale ale tatălui său. Spre stupoarea lui, va afla că ele sunt parte dintr-un imperiu al cannabisului. În plus, o serie de personaje deloc prietenoase din lumea interlopă britanică își doresc o parte din operațiune. Hotărât să își salveze familia din ghearele lor, Eddie încearcă să îi învingă cu propriile arme. Dar cum socoteala de-acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg, pe măsură ce se afundă în lumea criminalității, începe să îi cam prindă gustul.

Serialul este plasat în lumea filmului THE GENTLEMEN, cu o distribuție cu totul nouă, combinând actori de la Hollywood și legende britanice de film și televiziune. Serialul vine cu o perspectivă profundă în lumea criminalității și cu o nouă poveste captivantă.

Din distribuția THE GENTLEMEN fac parte:

THEO JAMES în rolul lui EDDIE HORNIMAN – „The Duke”

Eddie este al doilea fiu al ducelui de Halstead și, ca atare, nu s-a așteptat niciodată să moștenească nimic. De aceea și-a creat el însuși drumul în viață, excelând la Sandhurst și obținând gradul de căpitan în armata britanică. Dar când tatăl său moare brusc, stipulând în testament că titlul său și cei 15.000 de acri de pământ vor reveni celui de-al doilea fiu, și nu primului născut, viața lui Eddie ia o turnură fundamentală. Este un rol pe care nu și l-a dorit niciodată și care poate nu a făcut niciodată parte din el, dar treptat Eddie va fi din ce în ce mai confortabil în pielea tatălui său. În timp ce Eddie se luptă cu responsabilitățile neortodoxe care vin odată cu deținerea acestei proprietăți, caracterul său va fi testat mai mult ca niciodată.

KAYA SCODELARIO în rolul lui SUSIE GLASS – „The Boss”

Elegantă într-un mod relaxat, sardonică și moștenind o parte din franchețea lui Bobby Glass, Susie supraveghează organizația criminală a tatălui ei în numele lui. Susie este un cameleon, de la sălile de box din centrul orașului până la evenimente ale înaltei societăți, există puține locuri în care nu se poate încadra perfect. Ea folosește o combinație de rafinament și sofisticare pentru a remedia orice îndoială care ar putea aparea pe traseul afacerilor lui Bobby, dar când Eddie începe să-i facă probleme, răbdarea ei piere rapid. Susie începe încet să vadă rațiunea interesului tatălui ei pentru acest tânăr întreprinzător, pe măsură ce relația dintre ea și Eddie se dezvoltă pe parcursul seriei. Cu toate acestea, atunci când familia Glass pune o presiune din ce în ce mai mare pe ea, prioritățile ei sunt din ce în ce mai clare.

DANIEL INGS în rolul lui FREDDY HORNIMAN – „The Liability”

Freddy a știut întotdeauna că el este moștenitorul moșiei Halstead, motiv pentru care nu a reușit niciodată nimic. Viața lui până în prezent a fost un flux neînsemnat de petreceri, consum de droguri și necazuri în afaceri. El este Anti-Midas, tot ceea ce atinge se transformă în praf și datorii. Când descoperă că moștenirea sa a fost transmisă fratelui său mai mic, în inteioriul lui Freddy se produce o fisură pe care nicio cantitate de cocaină nu o poate umple. Freddy este lipsit de scop și se sprijină și mai mult pe impulsivitatea și reactivitatea lui. Dar când elementele criminale de la Halstead încep să se infiltreze în viețile familiei, o scânteie creativă începe să pâlpâie în Freddy: aceasta ar putea fi șansa lui.

VINNIE JONES în rolul lui GEOFF SEACOMBE – „The Gamekeeper”

Geoff este paznicul din Halstead Manor. El cunoaște fiecare centimetru al proprietății și este foarte preocupat de pământ, precum și de amalgamul de creaturi care se tot plimbă pe acolo. Stoic, neclintit și loial familiei Horniman, Geoff este mândru să-și cunoască locul în structura societății și respectă mereu limita dintre viața de familie și viața personală. Geoff simte o tristețe mocnită, din cauza unui secret pe care l-a păstrat de mulți ani, și cu toate acestea, pe măsură ce Eddie învață să facă față activității ilicite de pe terenul Halstead, Geoff își va arăta disponibilitatea permanentă Ducelui.

JOELY RICHARDSON în rolul lui LADY SABRINA – „The Matriarch”

Sabrina Horniman, mama lui Eddie, este ducesa văduvă de Halstead. Curajoasă și sinceră, ea emană o gentilețe maternă mai rece. Deși initial ar putea părea că provine parte dintr-o așezare tipică de la țară, acesta este un front pentru un trecut mai desfrânat și un simț al umorului mai sarcastic. Este mai tot timpul cea mai inteligentă persoană din grup, dar cu foarte puțină nevoie să dovedească acest lucru, Sabrina devine din ce în ce mai preocupată de pericolul pe care Eddie îl întâlnește în timp ce se încurcă cu tot felul de situații periculoase. Deși s-ar putea spune că există părți din viața Sabrinei pe care familia ei nu le cunoaște încă, Sabrina este hotărâtă în a-și sprijini toți copiii cu o discreție învățată în anii pentrecuți alături de tatăl lor.

GIANCARLO ESPOSITO în rolul UNCHIULUI STAN – „Americanul”

Stanley Johnston A.K.A Unchiul Stan este un american extravagant și bogat, dar totuși nu este comerciantul și distribuitorul arhetipic de metamfetamine. Unchiul Stan este obsedat de istoria, iconografia și arhitectura aristocrației britanice. Își păstrează un aer serviabil, inspiră un aer regal european și practic locuiește în cel mai exclusivist club privat londonez dedicat bărbaților. Fascinația lui Stan pentru toate lucrurile elegante ar putea explica interesul său față de noul Duce de Halstead, dar există cei care bănuiesc că intenția lui Stan ar putea avea două direcții: adevăratul său obiectiv să fie de fapt asigurarea unei cote substanțiale din bucata lui Bobby Glass.

DESPRE THE GENTLEMEN

FORMAT: 8 episoade
CREATOR: Guy Ritchie
SCENARIȘTI: Guy Ritchie și Matthew Read, cu Haleema Mirza, Billy și Theo Mason Wood, Stuart Carolan și John Jackson
REGIZORI: Guy Ritchie, Nima Nourizadeh, Eran Creevy, David Caffrey
PRODUCĂTORI EXECUTIVI: Guy Ritchie, Will Gould, Matthew Read, Frith Tiplady, Marc Helwig, Bill Block, Ivan Atkinson, Marn Davies
PRODUCĂTOR: Hugh Warren
COSTUME: LouLou Bontemps, Carly Griffith
MACHIAJ & COAFURĂ: Niamh Morrison
SCENOGRAFI: Martyn John, Linda Wilson
MANAGER DE LOCAȚIE: Iggy (Ian) Ellis
DIRECTORI DE CASTING: Dan Hubbard, Rory Okey
CU: Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear, Peter Serafinowicz, Ray Winstone și Guz Khan
Serialul este coprodus de Netflix, Moonage Pictures și Miramax TV.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.