Modele sport iconice de la adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi și Vans! Descoperă colecția de încălțăminte sport de la CCC pentru noul sezon cu prețuri începând de la 119,99 RON.

 

Cea mai mare selecție de pantofi sport emblematici de la branduri celebre într-un singur loc! În cea mai recentă colecție CCC Sport Icons vei găsi modele atemporale de pantofi sport și accesorii pentru femei, bărbați, adulți și adolescenți.

 

Branduri globale, modele atemporale și, mai presus de toate, cea mai mare selecție! Acestea sunt trei lucruri pe care le vei descoperi în cea mai recentă colecție CCC Sport Icons. Pantofii sport retro de la adidas cu o siluetă subțire și dungi caracteristice pe laterale sunt de ani întregi la baza stilului casual. Oferta Champion include modele albe, de baschet, cu elemente colorate care pur și simplu nu pot fi confundate cu niciun alt brand. Pantofii stilați Puma încântă prin culorile lor expresive. Roșu suculent și indigo magnetic merită, fără îndoială, un moment de florie – pentru că dacă te hotărăști asupra unui accent puternic de culoare, de ce să nu integrezi în ținută o pereche de adidași iconici? Sportul se află în la baza brandului Reebok, iar colecția Sport Icons include și modele inspirate de pantofii pentru alergare. Inspirația nu se termină la aspect, pantofii sunt perfecti pentru treburile din oraș de zi cu zi. Pe lăngă modelele clasice în gri, bleumarin și negru, Sprandi prezintă și modele mai îndrăznețe cu logo. Pantofii Vans, asociați cu subcultura skaterului, nu sunt destinați doar acestui sport, ci te ajută să creezi ținute urbane super cool! Inspiră-te de la influențatorii favoriți și poartă pantofii sport favoriți pentru look-uri la modă.

 

Oferta variată va satisface pe oricine caută pantofi confortabili de zi cu zi. Brandurile adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi și Vans sunt pe piață de ani de zile și, pe lângă modelele de pantofi sport apreciate de milioane de clienți, asigură și calitate la un preț accesibil. Încălțămintea sport emblematică din colecția Sport Icons este disponibilă la CCC de la 119,99 RON.

 

Colecția include și o ofertă largă de genți și rucsacuri. Spațioase și confortabile, se vor potrivi ținutelor stilate, în combinație cu pantofii sport.

 

Ședința foto a fost inspirată de un stil retro, cu elemente de roșu la modă, într-o notă sportivă. Noua colecție CCC Sport Icons este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu

 

 

Fotografii: Łukasz Pukowiec

Styling: Ewelina Gralak

Make-up: Aneta Kostrzewa

Hair: Łukasz Pycior

Set design: Nina Utrata

Creative concept: CCC

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.