Povestea din CLANUL i-a captivat pe telespectatori și a venit momentul să afle ce se va întâmpla cu fiecare personaj. Cine va plăti, cine va scăpa, dar și cine va pica la mijloc într-o luptă dură. Aseară, finalul primului episod a venit deja cu indicii pentru cei de acasă, iar acum rămâne doar să descoperim, împreună, modul în care povestea va evolua în ultimul capitol.

 

CLANUL a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 22:54, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Serialul a înregistrat 9.4 puncte de rating și 25.7% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.5 puncte de rating și 15.0% share.  Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit serialul.

 

Magda, Sofia și Pelicanu vor să preia puterea din Clan și să-l facă uitat pe Tătuțu: sunteți bărbați, dar de unde ați ieșit, mă, voi? Mamele care v-au făcut, ce-au fost? Alea care vă cresc copiii, ce sunt? Ce rămâne de voi fără femei? Nu e nimic din ce puteți voi și nu putem noi. Nu e nicio scofală să apeși pe trăgaci la pistol”, le-a explicat Sofia, aseară, membrilor clanurilor. „M-a vrut mort toți și uite-mă viu, cu doamnele de partea mea”, a completat Pelicanu. Tot planul lor, însă, a ajuns imediat la urechile lui Bebe, iar Tătuțu nu va ezita să acționeze.

 

Nu ratați un nou episod din sezonul final CLANUL, luni, de la 20:30. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.