Un nou sezon România, te iubesc! a început duminică. Paul Angelescu a prezentat o anchetă despre cum litoralul românesc este compromis de dezvoltări imobiliare haotice, decizii luate cu interes pentru anumite firme și unele autorități care ridică indolente din umeri. Prima ediție a fost lider de audiență.

 

Ancheta ”Litoral, recif imobiliar” a arătat cum peste 1000 de hectare, de-a lungul plajei sălbatice de la Vadu, au fost retrocedate, vândute și lotizate de-a lungul anilor. Iar mai multe primării, ministere, dar și dezvoltatori imobiliari se luptă pe controlul Grindului Chituc – o zonă imensă din rezervația Deltei Dunării.

 

„Statul român are o mare problemă: oficial nu știe ce sunt falezele și unde se află ele. Așă că n-are cum să le protejeze. De 10 ani încearcă să se lămurească. Intre timp le-au găsit dezvoltatorii și au început să construiască pe ele, în prima linie de la plajă”, a spus Paul Angelescu despre ediția de duminică.

 

România, te iubesc! a condus ieri seară topul preferințelor telespectatorilor, în intervalul orar 17:59 – 18:57, și a înregistrat 5.9 puncte de rating și 20.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 4.2 puncte de rating și 14.7% share.

 

Duminica viitoare, urmărim o nouă anchetă marca România, te iubesc!, de la 18:00, pe PRO TV și pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.