COMPLOTUL BONELOR (AP12)

 

PREMIERĂ:  9 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D în limba română

 

GEN: Comedie, Romantic

DISTRIBUȚIE: Anamaria Prodan, Cristian Iacob

SINOPSIS:

Virgil este un afacerist român de succes. În plan sentimental însă, lucrurile nu stau așa cum te-ai putea aștepta. În urma a trei căsătorii, s-a pricopsit cu nouă copii pe care îi crește cu ajutorul a trei bone. Astăzi, îl găsim din nou îndrăgostit și pregătit să le prezinte copiilor noua mamă, pe Valentina. Doar că, surpriză, copiii au o altă propunere: vor să-l însoare cu una din bone. În primă instanță!

 

PROGRAM:

 

2D ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

 

 

 

 

 

 

 

ULTIMUL JAGUAR NEGRU (AG)

 

PREMIERĂ: 9 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 2D subtitrat în limba română

GEN: Dramă

DISTRIBUȚIE: Kelly Hope Taylor, K.C. Coombs, Airam Camacho, Emily Bett Rickards, Lumi Pollack

SINOPSIS:

Copilăria petrecută în pădurea amazoniană i-a oferit lui Autumn cea mai rară prietenie – un pui de jaguar pierdut pe care îl descoperă, pe nume Hope. Când un eveniment tragic o obligă pe Autumn să o părăsească pe Hope pentru New York, ea visează ani de zile să se întoarcă în pădurea tropicală și la prietena ei.

În vârstă de 14 ani, și după ce s-a obișnuit cu viața de oraș, Autumn descoperă că satul copilăriei sale este amenințat de traficanții de animale și decide că trebuie să se întoarcă în Amazon, la iubitul ei jaguar. Anja – profesoara de biologie a lui Autumn – încearcă fără succes să o descurajeze să pună în aplicare acest plan nesăbuit. Alături de Anja, Autumn pornește într-o călătorie pentru a se reuni cu Hope și a o salva din mâinile celor care încearcă să distrugă pădurea tropicală și animalele sălbatice.

 

PROGRAM:

 

 2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

 

 

 

 

 

 

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SĂRMANE CREATURI (IM18)

 

PREMIERĂ:  9 februarie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

 

GEN: Comedie, SF,Dragoste

DISTRIBUȚIE: EWillem Dafoe, Mark Ruffalo, Emma Stone

SINOPSIS:

De la regizorul Yorgos Lanthimos vine povestea incredibilă și evoluția fantastică a Bellei Baxter (Emma Stone), o tânără readusă la viață de genialul și neortodoxul om de știință Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Sub protecția doctorului Baxter, Bella “crește” și devine o tânără uimitoare, mereu dornică să învețe. Înfometată de cunoaștere, Bella fuge cu Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), un avocat flușturatic și desfrânat, într-o călătorie lungă plină de aventuri și descoperiri. Eliberată de prejudecățile vremurilor ei, Bella devine hotărâtă în scopul ei de a susține egalitatea și libertatea.

 

PROGRAM:

 

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: BILETE AICI

 

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.