De 26 de ani, aducem zâmbetul pe buzele românilor. De 26 de ani, stârnim cele mai frumoase emoții în inimile tuturor celor care ne urmăresc. De 26 de ani, aducem în casele telespectatorilor cele mai frumoase și palpitante povești de iubire. Astăzi, 2 februarie, postul de televiziune Acasă împlinește 26 de ani de la lansare!

 

De-a lungul timpului, cei de acasă au trăit emoția serialelor romantice și a emisiunilor din care au făcut parte unele dintre cele mai îndrăgite vedete. De 3 ori femeie, Poveștiri adevărate, Poveștiri de noapte, Femeia alege și Mâncare pe care sunt câteva dintre producțiile care au scris istorie Acasă. De asemenea, show-ul MasterChef: Restul e plăcere! a învățat și educat publicul în privința irosirii alimentelor și le-a arătat celor de acasă cum resturi de mâncare pot fi transformate în preparate delicioase.

 

Românii s-au bucurat și de unele dintre cele mai renumite producții și au urmărit seriale îndrăgite care au fost difuzate Acasă de-a lungul anilor, printre care: Rebelde, Regina Sudului (La Reina del Sur), Triumful dragostei (Triunfo del amor), Inimă sălbatică (Corazón salvaje), Totul despre sex (Sex and the City), Trandafirul negru (Karagül) și Sărmana Maria (María la del Barrio).

 

În toți acești ani, actori renumiți, precum Osvaldo Laport, Natalia Oreiro, Gabriela Spanic, Edith González și Gabriel Soto au bucurat publicul cu prezența lor în emisiunile de Acasă. În plus, românii le-au putut vedea în ipostaze inedite pe Gabriela Spanic și Edith González în secvențe jucate în Numai iubirea, respectiv Inimă de țigan.

 

În fiecare zi, Acasă continuă să aducă bucurie în inimile tuturor telespectatorilor prin cele mai palpitante și emoționante producții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.