Weekendul trecut pasionații sporturilor cu rachetă au urmărit turneul de padel Transilvania Trophy din Brașov, unde Focus Sat a fost sponsor principal și a premiat câștigătorii Diviziei 1 Masculin. 38 de jucători profesioniști s-au luptat pentru trofeu și meciul de finala a fost disputat între echipa Finlandei formată din Mikko Rouvala și Antti Kampman (locul II) și echipa Suediei formată din Simon Yitbarek și Hami Golestan (locul I). Transilvania Trophy a fost cel mai important turneu internațional de padel organizat până acum în România.

 

Această manifestare sportivă de amploare a dat startul anului competițional fiind prima etapă a Circuitului Profesionist de Padel din 2024. Transilvania Trophy a reunit 166 de sportivi din România, Suedia, Spania, Finlanda, Danemarca, Croația, Grecia, Polonia, Ungaria, Serbia, Republica Moldova, Franța și Monaco. Aceștia s-au întrecut în cadrul turneului care a inclus 8 categorii de concurs (divizii masculine, feminine, mixte și pentru copiii de 7-12 ani). Printre sportivii români prezenți la turneu s-au numărat participanți din Brașov, București, Timișoara, Oradea, Cluj, Sibiu, Craiova și nu numai.

 

Padelul – sport cu rachetă care combină elemente din tenis, squash și badminton – este din ce în ce mai popular la noi în țară și cucerește scena mondială. Așii acestui sport se vor lupta în continuare în turnee internaționale importante, cum este și Premier Padel. Competiția începe pe 26 februarie cu turneul din Riad (Arabia Saudită), a cărui finală va fi difuzată în direct (pe 2 martie), în cadrul aplicației Focus Sat.

 

Tot în Focus Sat app sunt disponibile și finalele celor mai importante turnee internaționale din 2023, World Padel Tour și Premier Padel. Până la finalul acestui an, turneul Premier Padel va continua în fiecare lună, cu excepția lunii august, în diverse locuri din lume: în martie vor avea loc competiții în Qatar, Mexic și Venezuela, iar în decembrie este programată finala din Spania.

 

Descoperă sportul care cucerește scena sportivă internațională în aplicația Focus Sat, locul unde pasiunea pentru padel se întâlnește și cu alte competiții de elită precum TOP 14, una dintre cele mai bune ligi de rugby din lume și ARES Fighting Championship, cea mai bună liga MMA din Franța. Testează aplicația gratuit timp de 7 zile, urmărește live meciurile din cadrul celor mai mari competiții de profil și bucură-te de finalele explosive ale meciurilor de padel din 2024!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.