Un început așteptat cu sufletul la gură. Cei mai puternici concurenți care au decis să își testeze limitele și să revină în cea mai mare provocare a vieții lor. Survivor All Stars a început aseară și a demonstrat că este cel mai puternic sezon de până la acest moment. Cei de acasă nu au ratat niciun minut, iar show-ul a fost pe primul loc în topul preferințelor.

Seara a debutat cu o veste surprinzătoare pentru Războinici după ce una dintre membrele tribului a leșinat. ”Se pare că nu se simte bine, doctorul nostru va verifica starea de sănătate a Lolei în acest moment”, a anunțat Daniel Pavel. În timp ce ea a stat pe margine și și-a revenit, cele două triburi au luptat pentru foc, iar Faimoșii au obținut prima victorie a sezonului.

Aici a apărut și primul element neașteptat al sezonului. ”Acest simbol al imunității ascunse poate fi folosit pentru a salva pe cineva sau pe tine însuți. Și are o durată de valabilitate – până la Unificare. O singură persoană poate fi salvată, iar voi sunteți doi în posesia lui. Cine deține fizic, îl poate folosi în Consiliul tribal, pentru el sau pentru altcineva”, le-a spus Domnu’ Dan după ce Jador și Zanni, de la Faimoși și Iancu și Robert, de la Războinici, au găsit acest simbol în timpul probei. Cum îl vor folosi, rămâne de văzut pe mai departe.

În cea de-a două probă a serii, Războinicii și-au luat revanșa și au câștigat jocul de provizii, cu un scor clar de 5 la 1, plecând pe insula lor cu alimentele mult dorite.

Prima ediție a sezonului suprem, Survivor All Stars, a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 21:30 – 23:52. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.7 puncte de rating și 31.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.0 puncte de audiență și 14.4% share. De-a lungul difuzării, peste 1.6 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți primele provocări, iar în minutul de aur, la ora 21:34 peste 2.2 milioane de telespectatori erau pe PRO TV!

În doar câteva ore, triburile revin pe traseu și vor avea parte o surpriză imensă: vor afla că ”în premieră, concurenții vor părăsi competiția în urma unor Dueluri Eliminatorii”. Ce reacție vor avea și cum se vor descurca în primul Joc de Imunitate al sezonului, urmează să aflăm. Tot atunci, vom vedea și cum se încheie discuția dintre Lola și Jador care a ridicat tensiunea tuturor la finalul serii trecute.

Nu ratați, de la ora 21:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a doua ediție a show-ului fenomen Survivor All Stars!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.