Seară decisivă pentru competiția de pe Drumul soarelui, în ediția de ieri America Express: cursa pentru ultima șansă s-a încheiat cu încă un verdict de eliminare dat de Zeul Soare. Iulia Albu și Mike au părăsit competiția înainte de etapa semifinală.

Cursa pentru ultima șansă a etapei a opta i-a aliniat la start pe Aris și Alexia Eram, Iulia Albu și Mike, dar și Romică și Cătălin Țociu, cea de-a treia echipă fiind votată de ceilalți să intre în această întrecere. Scopul principal al misiunilor din cursă a fost o cauză nobilă: în Cordoba, un oraș argentianian universitar, fiecare echipă a ajutat un student nevoiaș să-și organizeze petrecerea de absolvire. La finalul întrecerii cu cele mai multe misiuni de până acum la ultima șansă, Iulia Albu și Mike au ajuns pe ultimul loc la Irina. Iar soarele răsărit din cufăr a fost roșu, culoarea care a spus ”stop joc” pentru cei doi concurenți. Astfel, Iulia și Mike au părăsit aseară competiția, înainte de etapa semifinală. ”Mulțumim pentru această experiență tuturor. Suntem, cu siguranță, mai bogați. Această experiență ne-a făcut să ne cunoaștem mai bine”, a declarat Iulia Albu.

Cele patru echipe care au intrat în etapa semifinală a celui mai dur reality show din România sunt: Giulia și Vlad Huidu, Romică și Cătălin Țociu, Aris și Alexia Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. ”Orice urmează de-acum, pentru noi va fi o bucurie”, a declarat Giulia. ”Pentru mine și Cătălin înseamnă că mai avem resurse pentru semifinală, înseamnă că încă nu ne-am spus ultimul cuvânt și că am fost o echipă foarte tare”, a spus cu entuziasm Romică Țociu. ”Noi suntem puternice și putem să facem față unei competiții între cei mai puternici”, a punctat Sânziana Negru. De partea cealaltă, Alexia Eram și-a mărturisit îngrijorarea, nemulțumită fiind de parcursul ei și al lui Aris la ultima șansă: ”Dacă nu ne revenim, sigur nu mai rezistăm în această competiție”.

          În etapa semifinală se trece la următorul nivel de dificultate: începe întrecerea campionilor în țara unde fotbalul este un sport venerat. Continuarea aventurii de pe Drumul Soarelui va putea fi urmărită de telespectatori la Antena 1 și pe AntenaPLAY duminica aceasta, de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.