Nicki Minaj a lansat albumul „Pink Friday 2”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/PinkFriday2PR

„Pink Friday 2” este al cincilea album de studio al rapperului Nicki Minaj, lansat pe 8 decembrie 2023, de Young Money Entertainment și Republic Records. O continuare a albumului de debut al lui Minaj, Pink Friday (2010), noul material este primul album din ultimii cinci ani, după lansarea Queen.

Albumul include colaborări cu J. Cole, Lil Wayne, Tate Kobang, Drake, Lourdiz, Lil Uzi Vert, Skillibeng, Skeng, Future și Tasha Cobbs Leonard.

Nicki a lansat trei single-uri, „Super Freaky Girl”, „Last Time I Saw You” și „Needle”, dintre care primul a debutat pe primul loc în Billboard Hot 100 din SUA.

Tracklist:

  1. Are You Gone Already
  2. Barbie Dangerous
  3. FTCU
  4. Beep Beep
  5. Fallin 4 U
  6. Let me Calm Down feat. J. Cole
  7. RNB feat. Lil Wayne, Tate Kobang
  8. Pink Birthday
  9. Needle feat. Drake
  10. Cowgirl feat. Lourdiz
  11. Everybody feat. Lil Uzi Vert
  12. Big Difference
  13. Red Ruby Da Sleeze
  14. Forward From Trini feat. Skillibeng, Skeng
  15. Pink Friday Girls
  16. Super Freaky Girls
  17. Bahm Bahm
  18. My Life
  19. Nicki Hendrix feat. Future
  20. Blessings feat. Tasha Cobbs Leonard
  21. Last Time I Saw You
  22. Just The Memories

 

 

 

Winael lansează single-ul „Leila”

Streaming Link: https://Winael.lnk.to/LeilaPR

Winael, finalistul Vocea României 2022, lansează piesa „Leila”.
Artistul originar din Caraibe, Winael, lansează cea de-a treia piesă din carieră –„Leila”, din seria de cinci piese pe care acesta le are în curs de lansare.
„Leila” este o creație muzicală ce combină armonios sound-uri diverse, aducând în prim-plan atât elemente de pop și dance, dar prezintă și câteva influențe orientale. Versurile în limba engleză și franceză, evidențiază versatilitatea pe care Winael o aduce în atenția publicului.

Din EP-ul de cinci piese, Winael a lansat până acum „Cherry” și „Fella”, iar cu noua piesă, demonstrează încă o dată versatilitatea sa artistică, pe care a demonstra-o anul trecut și la emisiunea concurs Vocea României. Acesta a făcut parte dintre finaliștii ediției de anul trecut și a cucerit jurații încă din blind-uri, unde a fost aplaudat în picioare de către toți cinci. De-a lungul competiției, Winael a abordat diferite stiluri muzicale,  culminând cu piesa „De-ai fi tu salcie la mal”, interpretată impecabil având în vedere faptul că Winael nu stăpânește bine limba română

Winael a început să cânte de la vârsta de 8 ani, intrând la școală de muzică La Cle des Arts Henry Salvador. Ulterior, a studiat canto liric și a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale de canto (în Caraibe, în Franța continentală, în Regatul Unit, în Guyana), iar apoi ajungând în fața juriului de la emisiunea The Voice Franța, sezonul 7.

În pandemie s-a mutat la Sibiu, unde a colaborat ocazional cu grupul muzical Mojito Band că invitat special. Absolvent cu o licență în limbi străine, Winael vorbește fluent patru limbi (engleză, română, spaniolă, portugheză), în timp ce studiază mandarină și italiană. Interesat și de expresia corporală, Winael a învățat salsa, bachata și merengue, iar recent și-a extins cunoștințe

 

 

Link YouTube

 

Lyrical Lemonade colaborează cu Jack Harlow si Dave pentru “Stop Giving Me Advice”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/StopGivingMeAdvicePR

Lyrical Lemonade colaborează cu Jack Harlow si Dave pentru “Stop Giving Me Advice”. Cel de-al patrulea single si video din aventura lui Cole Bennett pregătește scena pentru lansarea viitorului album al lui Lyrical Lemonade, All Is Yellow, care va sosi pe 26 ianuarie 2024 prin Lyrical Lemonade/Def Jam Recordings.

Lyrical Lemonade și-a început parteneriatul cu Def Jam Recordings lansând single-urile pline de vedete „Doomsday” cu Juice WRLD și Cordae la începutul acestei veri și „Guitar In My Room” cu Lil Durk și Kid Cudi.

All Is Yellow are toate elementele unei lucrări de succes și este doar începutul… așteptați-vă la mai multe colaborări puternice care vor fi anunțate în curând!

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Lana Del Rey a lansat “Take Me Home, Country Roads”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TakeMeHomeCountryRoadsPR

Lana Del Rey a lansat “Take Me Home, Country Roads”, o interpretare a clasicului John Denver din 1971, „Take Me Home, Country Roads”. Piesa, un single unic, este cea de-a doua lansare a Lanei, după cel de-al nouălea album de studio, nominalizat la Grammy și apreciat de critici, „ Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”.

Recent, Del Rey a fost nominalizată la cinci premii Grammy pentru albumul ei „ Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”, pentru: Albumul anului; Cântecul anului -„A&W”; Cel mai bun album de muzică alternativă; Cea mai bună interpretare de muzică alternativă –„A&W” și apare și pe: Taylor Swifts „Midnights” (nominalizat pentru albumul anului) „World Music Radio” al lui Jon Batiste (nominalizat pentru albumul anului).

Proiectul a fost co-produs de Lana Del Rey alături de Mike Hermosa, Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes și Benji și include colaborări de la Jon Batiste, Bleachers, Father John Misty, Judah Smith, Tommy Genesis și SYML.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Noah Kahan face echipă cu Gracie Abrams pentru “Everywhere, Everything”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/EverywhereEverythingPR

Noah Kahan face echipă cu Gracie Abrams pentru “Everywhere, Everything” – cea mai recenta colaborare Stick Season (We’ll Be Here Forever) a lui Kahan, după lansările recente cu Hozier în „Northern Attitude”, Kacey Musgraves în „She Calls Me Back”, Lizzy McAlpine în „Call Your Mom” și Post Malone în „Dial Drunk”.

Noah împărtășește: „Gracie își pune toată inima în fiecare melodie pe care o scrie și în fiecare notă pe care o cântă și m-am trezit complet cufundat în lumea ei prima dată când am auzit-o. Sunt atât de incredibil de încântat să auziți interpretarea ei incredibilă”.

Dincolo de colaborările preferate ale fanilor, Stick Season, Noah a interpretat recent un cover al piesei „Lacy” a Oliviei Rodrigo în timpul BBC Radio 1 Live Lounge, după cover-ul ei pentru „Stick Season” la începutul acestei toamne. Această performanță depășește un an masiv plin de colaborări live pline de stele, cu oameni ca Mumford & Sons, Gregory Alan Isakov, Wesley Schultz din The Lumineers, Nathaniel Rateliff din Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, The Milk Carton Kids, Joy Oladokun.

Kahan are în prezent trei melodii care se află simultan în Top 100 din Billboard Hot 100 Chart – „Stick Season” pe locul 37, „Dial Drunk” pe #41 și „Northern Attitude” pe #79. Ca să nu mai vorbim, Kahan a ocupat recent locul 1 în două topuri Billboard 2023 de la sfârșitul anului – Top New Rock & Alternative Artist și Adult Alternative Airplay Artist. De asemenea, a primit două nominalizări la Billboard Music Awards pentru „Top Rock Artist” și „Top Rock Album” la începutul acestei toamne.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

FLETCHER a lansat single-ul “Eras Of Us”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ErasOfUsPR

FLETCHER a lansat single-ul “Eras Of Us”, prima ei lansare de la albumul ei de debut din 2022, Girl Of My Dreams, care a intrat pe locul 15 în Billboard 200.

FLETCHER a început 2023 cu show live alături de Miley Cyrus la „Petrecerea de Anul Nou” de la NBC, a câștigat Premiul GLAAD Media 2023 pentru artist muzical remarcabil și a strâns nominalizări de la MTV Video Music Awards și MTV Europe Music Awards.
De la sosirea Girl Of My Dreams, FLETCHER a epuizat turneele principale în America de Nord și Europa și își va începe turneul global din Marea Britanie, Europa și Australia în această primăvară, cu spectacole la Lollapalooza America de Sud în Brazilia, Chile și Argentina.

Coprodusă și co-scrisă cu colaboratorii frecventi Jennifer Decilveo, Tim Sommers și Jeremy Dussolliet, „Eras Of Us” stabilește compoziția cinematografică, dar viscerală a lui FLETCHER, punând în evidență vocea ei mereu captivantă.

Regizat de Alexandre Moors (Miley Cyrus, Kendrick Lamar), videoclipul pentru „Eras Of Us” o urmărește pe FLETCHER în timp ce rătăcește pe străzile pustii ale Parisului la sfârșitul unei nopți lungi. În timp ce parcurge drumul lung înapoi la hotel – și încearcă să estompeze amintirile vii din trecutul ei – FLETCHER se bucură de atmosfera sufocantă din Pigalle (cartierul roșu din Paris), zăbovește pe un peron de metrou singuratic și salută noua zi.

Lansat în septembrie 2022, Girl Of My Dreams a debutat pe locul 15 în Billboard 200, alimentat parțial de succesul spectaculos al „Becky’s So Hot”. Pe lângă faptul că a câștigat laude de la Vulture, Rolling Stone, Billboard, V Magazine, Consequence și multe altele, în timp ce muzica ei  a adunat peste 2 stream-uri de fluxuri combinate în întreaga lume.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Toosii a lansat “IDGAF”

Stream / Download: 

https://umu.lnk.to/IDGAFPR

Toosii a lansat “IDGAF”. Piesa introspectivă documentează durerea pe care a îndurat-o, dar și numeroasele triumfuri pe care le-a obținut pe parcurs. Pentru a marca această ocazie specială, artistul lansează un videoclip care surprinde momente intime.

„IDGAF” este cea mai recentă muzică de la Toosii de când a lansat single-ul anterior „Suffice” și albumul său de debut NAUJOUR în iunie. Lansarea de 19 piese a inclus „Pull Up” asistată de 21 Savage și „Favourite Song” de 3x platină, care a ajuns pe locul 1 la Rhythm & Urban radio și pe locul 5 al topului Billboard Hot 100 după sosirea remixurilor cu Khalid și Future. În plus, piesa a fost nominalizată la MTV VMA pentru Cel mai bun cântec R&B, Billboard Music Award pentru Top Rap Song și două premii Soul Train pentru Cântecul anului și Premiul Ashford și Simpson Songwriter’s Award.

„Favourite Song” apare în prezent și în campania de toamnă Get After It de la Boost Mobile. De asemenea, a obținut un loc Toosii în prestigioasa ediție a Variety Power of Young Hollywood, precum și în publicațiile Hitmakers și a dus la spectacole de stele în The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Good Morning America și The Voice Season 23 Finale.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Guns N’ Roses a lansat “The General”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TheGeneralPR

Guns N’ Roses a lansat “The General”, a doua lansare a trupei din 2023, după single-ul din vară – „Perhaps”. Guns N’ Roses a debutat inițial „The General” în fața unui public in orașul natal, în timpul petrecerii lor de două nopți la Hollywood Bowl din Los Angeles, CA. De atunci, fanii au așteptat cu nerăbdare sosirea oficială a lui „The General”.

Luna trecută, Guns N’ Roses și-a încheiat turneul mondial de succes din 2023, care a vândut 1,3 milioane de bilete în întreaga lume. Turneul a marcat cea mai mare cursă a trupei de până acum și a constat în spectacole apreciate pe stadioane și arene europene. Desfășurarea lor a inclus festivaluri, inclusiv Glastonbury și Hyde Park din Londra. Etapa nord-americană a trupei a inclus spectacole sold-out în locații istorice, cum ar fi Hollywood Bowl și MetLife Stadium din New Jersey, precum și o reprezentație co-headliner la Power Trip din Indio cu AC/DC și Metallica.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Felix Jaehn a lansat “Still Fall”

Stream / Download: 

https://umu.lnk.to/StillFallPR

Felix Jaehn a lansat “Still Fall”. Anul 2023 este, fără îndoială, anul lui Felix Jaehn! După o serie de lansări de succes în acest an, DJ-ul și producătorul de platină vine acum cu „Still Fall”.

Similar cu hiturile sale anterioare, precum „Past Life”, „On My Love” și „Weekends”, cea mai recentă creație a lui Jaehn continuă să îmbrățișeze sunetul distinctiv „Happy Rave”, un gen căruia i-a dedicat cu pasiune un întreg EP.

„Still Fall” încapsulează frumos esența iubirii și a conexiunii, creând o stare de vis în care totul este perfect. Muzica, cu ritmurile sale energice, melodiile de pian inspirate de Eurodance și vocile captivante, îmbină perfect sunetul înălțător „Happy Rave” cu atmosfera confortabilă a toamnei.

„Cu „Still Fall”, am vrut să surprind esența iubirii, sentimentul de a fi într-o stare de vis în care totul este perfect. Este o melodie care celebrează frumusețea conexiunii și îi inspiră pe oameni să păstreze acele momente prețioase. „- Felix Jaehn

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

D-Block Europe a lansat single-ul “I Need It Now”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/INeedItNowPR

D-Block Europe a lansat single-ul “I Need It Now”. Totodată, astăzi a fost anunțat cel de-al treilea album de studio, „Rolling Stone”, care va fi lansat la nivel global pe 12 ianuarie.

Pe lângă anunțarea recordului, duo-ul și-a dezvăluit și noul lor single „I Need It Now” – o ofertă inteligentă, cu o imagine lăudărosă. Cei doi au dezvăluit, de asemenea, detaliile unui spectacol principal la O2 Arena din Londra, duminică, 4 februarie 2024, care va marca a patra oară când se întorc în locația istorică.

Prin noul lor album, duo-ul îmbină cu pricepere versuri brute, introspective, cu un amestec electrizant de melodii și ritmuri. Plin până la refuz de ritmuri clare, atent selectate, albumul le consolidează și mai mult poziția drept unul dintre cele mai realizate colective din Marea Britanie. Până în prezent, au obținut peste 10 single-uri de aur și 6 de platină, 6 mixtape-uri de aur, peste 5 miliarde de stream-uri globale și 30 de single-uri în top 40, inclusiv un single pe locul 2 cu „Prada” cu Raye și produs de Casso. Între timp, clasicele lor de cult „Overseas”, „Darling” și „Make You Smile” i-au transferat din casa lor din Lewisham la reputația mondială, subliniată de colaborări cu Offset, Ed Sheeran, Central Cee.

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.