„Sullivan’s Crossing” (2023

Din 2 ianuarie, câte două episoade, în fiecare marți, la ora 20:00

Serialul canadian „Sullivan’s Crossing” spune – în 10 episoade – povestea noii vieți a eroinei Maggie Sullivan (Morgan Kohan). Din cauza unor probleme legale, aceasta își lasă în urmă cariera de neurochirurg din Boston. Ea se mută înapoi în orășelul din Nova Scotia unde tatăl ei – Sully (Scott Patterson, cunoscut din serialul „Fetele Gilmore”) – se ocupă de zona de camping Sullivan’s Crossing.

La fața locului, Maggie încearcă să-și refacă relația cu Sully, pe care nu l-a iertat niciodată, după ce a divorțat de mama ei. Și nu trece mult până când trebuie să aleagă între viața ei din Boston și cea din Sullivan’s Crossing, după apariția în peisaj a atrăgătorului Cal Jones (Chad Michael Murray, cunoscut din serialul „Ruleta destinului”).

„Sullivan’s Crossing” este o adaptare a serie de 5 romane bestseller scrise de Robyn Carr (care a semnat și seria literară Virgin River), din 2016-2020.

 

Romantism de iarnă, la DIVA

Din 7 ianuarie, în fiecare duminică, la ora 16:00

DIVA începe anul 2024 cu o nouă serie de filme romantice de iarnă, difuzate în fiecare duminică, în perioada 7-28 ianuarie. De la ora 16:00 postul de televiziune a programat câte două povești de iubire TV. Cele două premiere sunt sunt premiere pe post: „Palatul de iarnă” („The Winter Palace”, 2022, difuzat pe 7 ianuarie) și „Majordomi îndrăgostiți” („Butlers in Love”, 2022, programat pe post pe 28 ianuarie).

În primul film, scriitoarea Emily Miller (Danica McKellar) caută inspirația într-un castel părăsit, unde se angajează ca îngrijitoare. La fața locului, se trezește pe cap cu proprietarul – prințul Henry (Neal Bledsoe) – care își aduce cu el și anturajul. În a doua poveste TV, protagoniștii Emma (Stacey Farber) și Henry (Corey Cott) participă la un instructaj sever, în cadrul unei academii de majordomi regali, și se îndrăgostesc iremediabil.

 

„Astrid și Raphaëlle” („Astrid et Raphaëlle”, sezonul 4, 2023) 

Din 8 ianuarie, în fiecare luni, la ora 20:00

În luna ianuarie, serialul franco-belgian „Astrid și Raphaëlle” (lansat în anul 2019) continuă cu sezonul 4 (și cel mai recent), la DIVA. Arhivista autistă Astrid Nielsen (Sara Mortensen) și impulsiva inspectoare Raphaëlle Coste (Lola Dewaere) formează un tandem dinamic, care are noi cazuri de rezolvat în zona Parisului. În noile episoade polițiste (8 la număr) cele două anchetează dispariția unui diamant de la o expoziție, incendierea unui iranian și asasinarea unui criminal în serie extrădat.

 

„Màkari: Misterele Siciliei” („Màkari: Sicilian Mysteries”, sezonul 2, 2022) 

Din 10 ianuarie, în fiecare miercuri, la ora 20:00                                                                         

Povestea italiană din serialul polițist „Màkari” (apărut în 2021) continuă la DIVA cu cea de-a doua serie. Primul sezon a fost difuzat în mai 2022 și fiecare episod are 110 minute (cât un lungmetraj). Eroul poveștii este Saverio Lamanna (Claudio Gioè), care după ce rămâne șomer pleacă din Roma și se mută într-un orășel sicilian pitoresc: Màkari. Aici începe o nouă viață plină de prieteni noi, mistere și provocări. Bazat pe romanele lui Gaetano Savatteri, „Màkari” își pune protagonistul să rezolve crime și morți suspecte.

Sezonul 2 începe cu un episod în care Saverio încearcă să convingă poliția să nu accepte răspunsurile ușoare și să caute adevăratul vinovat în cazul uciderii unui arheolog renumit. Iar în episoadele 2 și 3 în peisaj apare Mafia siciliană și relația dintre Saverio și chelnerița Suleima (Ester Pantano) este pusă la încercare de moartea suspectă a unuia dintre șefii campaniei de modernizare a insulei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.