Spinoff-ul La Casa de Papel îi are în rolurile principale pe 

Pedro Alonso, Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández și Joel Sánchez

„Suntem aici pentru a studia un jaf la cea mai mare casă de licitații din Paris”. Netflix lansează astăzi trailerul oficial pentru BERLÍN, spinoff-ul La Casa de Papel care are premiera pe 29 decembrie. Serialul urmărește unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale personajului iconic interpretat de Pedro Alonso, care se întoarce în rolul inteligentului personal, Berlin.

 

Alături de el, noua sa gașcă e formată din: Michelle Jenner (Isabel), care o interpretează pe Keila, o expertă în inginerie electronică; Tristán Ulloa (Fariña), care intră în pielea lui Damián, un profesor filantrop și loial lui Berlin; Begoña Vargas (Welcome to Eden), care îl interpretează pe Cameron, un kamikaze căruia îi place să trăiască periculos; Julio Peña Fernández (Through My Window), care îl aduce la viață pe Roi, credinciosul însoțitor al lui Berlin; iar Joel Sánchez îl joacă pe Bruce, un om necruțător și cel care trece la fapte din gașcă. Itziar Ituño (La Casa de Papel) și Najwa Nimri (La Casa de Papel) revin la rolurile polițistelor Raquel Murillo și, respectiv, Alicia Sierra.

 

Samantha Siqueiros (Lady of Steel), Julien Paschal (One Year, One Night), Masi Rodríguez și Rachel Lascar (Through My Window) completează distribuția pentru BERLÍN.

 

Cele opt episoade ale serialului, create de Álex Pina (La Casa de Papel, Sky Rojo) și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel, Sky Rojo), sunt scrise de Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva și Lorena G. Maldonado. Acesta va fi regizat de Albert Pintó (Sky Rojo, Malasaña 32), David Barrocal (Sky Rojo) și Geoffrey Cowper (Day Release).

Despre BERLÍN

Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere. Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui și nu a rămas prins în Monetăria Spaniei. Aici începe să pregătească unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale sale: să facă să dispară bijuterii în valoare de 44 de milioane ca prin magie. Pentru asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.

 

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, ce își propune să creeze producții care să se distingă de restul. De la lansare, a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cea mai nouă din portofoliu.

 

Despre Netflix:

Netflix este unul dintre liderii globali ai serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 247 milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, lungmetraje și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.