Cine nu visează la o dragoste la prima vedere? La un cadru cinematic în care privirile voastre se întâlnesc, unde niciun dialog nu e întrerupt de vreun sms pe Instagram și în care nimic nu e controversat? Cu starea aceasta specifică vin și DOMINO și Andrei Bănuță, alături de un suflu fresh peste bine știutele versuri și afară plouă, plouă și e trecut de ora nouă…,,Afară plouă” are șarmul clasic și acel boost de vitalitate dat de producția lui DOMINO. 

 

Piesa originală este scrisă de Marina Voica, iar pentru remake au colaborat Alexandra Stanciu, Andrei Bănuță, Andra Brebu și Costel Domințeanu (DOMINO).

,,Muzica veche are ceva special și mă bucur să găsesc oameni care împărtășesc aceeași pasiune cu mine. Am tratat cu mare delicatețe această piesă, pentru că refrenul este deja unul iconic, iar intenția a fost de a-l readuce în văzul tuturor. Andrei Bănuță se potrivește perfect cu acest sound. Sperăm să vă placă.” ne spune DOMINO. 

,,Eu în casă am crescut cu genul ăsta de muzică, Marina Voica, Aurelian Andreescu, m-au influențat mult stilurile lor și mi-au rămas întipărite în minte. Sunt cel mai bucuros că doamna Marina Voica apreciază și e bucuroasă pentru acest remake. Voi lua cu mine în lume piesa asta, ca să o audă toată lumea și să se bucure de ea.” ne spune Andrei Bănuță.

 

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și reggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată. Ultima sa colaborare, alături de rareș și Theo Rose, pentru piesa ,,Sâmbătă seară” reprezintă un real succes, atingând locul #1 în topul căutărilor Shazam, timp de câteva săptămâni la rând, și fiind #2 în Topul Media Forest, topul celor mai ascultate melodii de la radio. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.