Disney+ a publicat primul trailer al viitoarei serii limitate „Shōgun” de la FX, un serial eveniment global mult-așteptat pe Disney+. Serialul va avea premiera în România în februarie 2024.

 

„Shōgun” de la FX, o adaptare originală a bestseller-ului lui James Clavell, a fost creat pentru televiziune de Rachel Kondo & Justin Marks. Serialul cu 10 episoade este plasat în Japonia anului 1600, în zorii unui război civil care definește un secol. Producătorul Hiroyuki Sanada joacă rolul „Lordului Yoshii Toranaga”, care luptă pentru viața sa, în timp ce dușmanii săi din Consiliul Regenților se unesc împotriva sa. Când o misterioasă navă europeană este găsită abandonată într-un sat de pescari din apropiere, pilotul ei englez, „John Blackthorne” (Cosmo Jarvis), vine cu secrete care l-ar putea ajuta pe Toranaga să încline balanța puterii și să devasteze influența formidabilă a propriilor dușmani ai lui Blackthorne – preoții iezuiți și negustorii portughezi. Destinele lui Toranaga și Blackthorne devin inextricabil legate de traducătoarea lor, „Toda Mariko” (Anna Sawai), o nobilă creștină misterioasă și ultima dintr-un neam dezonorat. În timp ce își slujește stăpânul în mijlocul acestui peisaj politic tensionat, Mariko trebuie să împace noua ei companie cu Blackthorne, angajamentul față de credința care a salvat-o și datoria față de răposatul ei tată.

Serialul are o distribuție japoneză extrem de apreciată, fără precedent pentru o producție americană, inclusiv Tadanobu Asano în rolul lui „Kashigi Yabushige”, un trădător notoriu și aliat apropiat al lui Toranaga; Hiroto Kanai în rolul lui „Kashigi Omi”, tânărul conducător al satului de pescari unde a fost găsită nava lui Blackthorne; Takehiro Hira în rolul lui „Ishido Kazunari”, un birocrat puternic care este principalul rival al lui Toranaga; Moeka Hoshi în rolul lui „Usami Fuji”, o văduvă care trebuie să-și găsească un nou scop în mijlocul luptei stăpânului său; Tokuma Nishioka în rolul „Toda Hiromatsu”, generalul de încredere și cel mai apropiat prieten al lui Toranaga; Shinnosuke Abe în rolul „Toda Hirokatsu” („Buntaro”), soțul gelos al lui Mariko; Yuki Kura în rolul lui „Yoshii Nagakado”, fiul impetuos al lui Toranaga cu o dorință puternică de a-și dovedi valoarea; și Fumi Nikaido în rolul lui „Ochiba no Kata”, mama venerată a moștenitorului care nu se va opri de la nimic pentru a pune capăt lui Toranaga și amenințării acestuia la adresa puterii fiului ei.

 

„Shōgun” a fost creat de Rachel Kondo & Justin Marks, iar Marks este showrunner și producător executiv. De asemenea, Michaela Clavell, Edward L. McDonnell, Michael De Luca și Kondo sunt producători executivi, iar Hiroyuki Sanada producător. Serialul este produs de FX Productions.

 

Datorită funcției de control parental, Disney+ rămâne o experiență de vizionare adecvată pentru toți membrii familiei. Abonații pot stabili limite de acces la conținut pentru adulți și pot crea profiluri protejate prin PIN, alături de profilurile deja existente pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.