Stati asa, ca vreau sa va intreb ceva: cat de mult va plac filmele romanesti clasice?

Eu sunt un mare fan si le urmaresc ori de cate ori am ocazia. Daca nu stiti unde le-ati putea vedea, va spun eu! In biblioteca Video on Demand din aplicatia Focus Sat.

E plina de multe filme clasice romanesti (dar si internationale), mii de ore de continut din toate genurile si pentru diferite categorii de varsta.

Iti poti face o lista de favorite din ce categorie vrei si apoi le vezi cand vrei.

Le poti urmari acasa, in vacanta, oriunde in UE, nu trebuie decat sa accesezi Focus Sat app pe telefon, tableta, laptop sau smart TV si sa-ti faci lista cu preferatele tale! E super simplu.

Cel mai tare e ca poti testa gratuit aplicatia Focus Sat, timp de 7 zile, iar acum ai si oferta speciala de 50% reducere in prima luna la oricare din pachetele TV Online pe care le vezi din aplicatie.

Pe langa biblioteca Video on Demand care se reinnoieste saptamanal cu noi titluri, din aplicatie vizionezi online si canale TV romanesti si internationale, pe care le poti urmari live sau in reluare: cu functiile Restart si Replay, tu detii controlul!

Ce mai e genial la acest app? Pe langa continut european marca Canal+ Original, gasesti si serii de documentare, desene animate, stand-up comedy, emisiuni de lifestyle pe care le vezi tot in regim Video on demand.

Revenind la filmele clasice romanesti, in Focus Sat app descoperi povești și personaje de neuitat din cinematografia românească de aur ce depășesc barierele de timp si spațiu, filme care te emoționează și te binedispun în același timp!

Vezi actori emblematici din generația de aur a filmului nostru care au un umor tipic romanesc si – credeti-ma – rad copios de fiecare data, chiar daca le-am vazut de foarte multe ori. Luna trecuta, am fost in vacanta, iar in avion am urmarit una dintre pelicule autohtone pe care le-aveam descarcate din aplicatie. A fost un zbor perfect!

In concluzie, cu Focus Sat app ai mereu nou ceva de vazut si cel mai cool este ca poti viziona acest continut variat oricand si de oriunde vrei tu.

Nu uita de cele 7 zile de vizionare gratuita si de oferta speciala de 50% reducere in prima luna! Nu mai sta: fa-ti propria lista cu ce ai de vazut! Mai ales ca a venit frigul si te poti relaxa intr-o baie fierbinte, urmarind un film, serial, oricand, genial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.