Mega Avanpremiera națională Miami Bici 2, unul dintre cele mai așteptate filme românești, a avut loc ieri, pe 14 noiembrie, la Cineplexx din Băneasa Shopping City. Printre celebritățile prezente la eveniment, s-au numărat Bianca Drăgușanu, Deliric, Nicole Cherry, Antonia, Alex Velea, Smiley & Gina Pistol, Ștefania și Speak, Giulia, Pavel Bartoș, Laurențiu Duță, Selly, AMI, Florian Rus, Ioana State, Bogdan Mălăele și Irina-Margareta Nistor, alături de mulți alții care au ales să susțină acest proiect. De la eveniment nu au lipsit nici Marcel Ciolacu, premierul României, și Ilie Dumitrescu, unul dintre cei mai importanți jucători ai „Generației de Aur”. Miami Bici 2 este o co-producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, în regia lui Jesus del Cerro, distribuit de Vertical Entertainment. Din 24 noiembrie, Miami Bici 2 va putea fi vizionat în cinematografele din toată țara.

Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), revin pe marile ecrane alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, cu aventuri mai palpitante și amuzante. Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu captivant realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de “băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. Comedia este cu atât mai interesantă, cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2, într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant.

Timp de aproximativ două ore, filmul a livrat râsete și voie bună printre cei prezenți în sală, iar cuvintele de laudă la adresa lui, din partea vedetelor, nu au întârziat să apară.

„Miami Bici 2 este un film extraordinar, care îl surclasează pe primul. Nu l-aș putea descrie într-un singur cuvânt. Dacă vă plac comediile, veniți la Miami Bici 2, cea mai tare comedie românească realizată până în momentul de față”, a declarat Speak.

„E superb, am râs mult de tot. Finalul este cel mai amuzant, dar sunt multe alte faze. Veniți (la film), pentru că aveți ce să vedeti! E un film pe măsura investiției, cu actori buni, dar cel mai importante că o să râdeți de vă doare stomacul”, a menționat Bogdan de la Ploiești.

Debutul cinematografic al noului film românesc, Miami Bici 2, se bucură de sprijinul rețelei de televiziune AMC, care are cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, cu producții de pionierat, populare și de calitate.

 

O producție Vidra Productions, WatchMe Productions și Studio Indie Productions, Miami Bici 2, un film regizat de Jesus del Cerro, este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din întreaga țară începând din 24 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.