Pregăteşte-te pentru cel mai mare experiment social televizat! Kanal D a redefinit modalitatea de a face reality show-uri şi a impus pe piaţa media din România cele mai explozive astfel de formate!  Continuând tradiţia, Kanal D duce la un alt nivel ideea de reality de aventură şi repune în discuţie valori precum curajul, prietenia şi puterea de depăşire a limitelor.

Zeci de concurenţi se vor arunca în necunoscut, pe o insulă paradisiacă, intr-o cursă dramatică, o luptă individuală pentru îndeplinirea celor mai îndrăzneţe visuri. Ei pot deveni bogaţi “peste noapte” pentru că premiul pus la bătaie este cel mai mare oferit de o televiziune din România – 1.000.000 de lei!

Curajul, adaptabilitatea, inteligenţa socială şi abilitatea de a construi strategii vor fi cei mai puternici aliaţi în cea mai dramatică şi autentică provocare.

Toţi cei interesaţi să participe la cea mai intensă competiţie televizată sunt invitaţi să se înscrie la casting accesand https://casting.kanald.ro/  .

Fă primul pas pentru a câştiga premiul cel mare şi a-ţi îndeplini cele mai îndrazneţe visuri, înscrie-te la casting! O insulă de cucerit, 1.000.000 de lei şi cea mai autentică şi intensă aventură a vietii tale te asteaptă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.