Anunță-mă când ajungi acasă | Sezonul 2 (13×60′)

Titlul original: #TextMeWhenYouGetHome

Premiera  sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 23:00

 

 

Hashtag-ul #TextMeWhenYouGetHome („Anunță-mă când ajungi acasă”) a stârnit o conversație globală despre vulnerabilitatea și nesiguranța pe care o simt femeile atunci când sunt singure în locuri publice. Această nouă serie prezintă poveștile femeilor care au fost răpite, rănite și chiar ucise de o persoană întâlnită în locuri publice.

 

În fiecare episod, poveștile lor sunt spuse prin interviuri emoționante, însoțite de reconstituiri ale evenimentelor, transcrieri ale convorbirilor telefonice și alte „urme” digitale lăsate în urmă de victime, folosite ulterior de anchetatori pentru a rezolva cazul. În mai multe episoade, femeile care au supraviețuit atacului agresorilor au ales să vorbească public despre experiențele lor.

 

Secrete de Playboy Sezonul 2 (8×60′)

Titlul original: Secrets of Playboy

Premiera duminică, 12 noiembrie, de la ora 23:00

 

 

Serialul documentar pătrunde în lumea complexă pe care Hugh Hefner a creat-o și examinează consecințele sale profunde asupra viziunii pe care cultura noastră o are asupra puterii și sexualității.

 

Secrete de Playboy” privește prin lumea sclipitoare a imperiului Playboy, care, aparent, celebra femeile, scoțând la iveală o realitate mai sinistră prin care, timp de decenii, a perpetuat comportamente nefaste, de la agresiuni sexuale sau abuz de droguri, până la prostituție, sinucideri și chiar crimă.

 

Prin imagini de arhivă și interviuri exclusive cu persoane din interior, colegi, directori, „iepurași Playboy” și angajați de la toate nivelurile brandului, serialul prezintă realitățile ascunse  din spatele imperiului Playboy.

 

Serialul explorează modul în care mașinăria Playboy a fost o forță puternică care, în cel mai rău caz, a manipulat femeile într-un mediu toxic, reducându-le vocile la tăcere, ridicându-le unele împotriva altora și deschizând ușa prădătorilor sexuali.

 

 

 

 

 

 

Secretele revistei Penthouse (4×60′)

Titlul original: Secrets of Penthouse

Premiera duminică, 12 noiembrie, de la ora 23:45

Mini-seria de patru episoade dezvăluie povestea extraordinară din spatele ascensiunii și decăderii lui Bob Guccione, la apogeul său fiind considerat unul dintre cei mai bogați oameni din America, câștigând milioane de dolari cu revista Penthouse, atacând Playboy și împingând lumea divertismentului pentru adulți mai departe ca niciodată. Când Bob Guccione a murit, în 2010, își pierduse întreaga avere. Acum, cu mărturii directe de la membrii familiei sale de și cei care l-au cunoscut cel mai bine, dintre care mulți nu au vorbit publicului până acum, acest serial dezvăluie adevărul despre Bob Guccione și explorează impactul pe care l-a avut asupra celor mai apropiați.

 

Cineva ascunde ceva | Sezonul 2 (13×60′)

Premiera miercuri, 15 noiembrie, de la ora 23:00

Titlul original: Somebody’s Hiding Something

 

Când pistele se epuizează și un caz rămâne nerezolvat, un singur lucru îi face pe anchetatori să continue – bănuiala că „Cineva ascunde ceva”. În această serie documentară, spectatorii se alătură detectivilor în căutarea persoanei care deține indiciul ce va redeschide cazul.

 

De la rude și prieteni îndurerați la iubiți părăsiți și martori oculari, anchetatorii analizează fiecare detaliu și discrepanță pentru a descoperi motivele crimei, precum și motivul pentru care a fost ascunsă o probă-cheie.

 

Cineva ascunde ceva” este un thriller psihologic transpus în viața reală, iar fiecare episod prezintă o adevărată crimă misterioasă, care vă va ține în suspans până la ultimul cadru.

 

Dincolo de titluri: Răpirea lui Elizabeth Thomas (1×60′)

Premiera sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 22:15

Titlul original: Beyond the Headlines: Elizabeth Thomas

 

 

Elizabeth Thomas a devenit centrul unei frenezii internaționale, pe măsură ce răpirea ei a ținut prima pagină a ziarelor. Acest documentar pătrunde și mai adânc în povestea sa, cu interviuri exclusive care dezvăluie noi detalii și perspective, materiale de arhivă înfricoșătoare și noi dezvăluiri despre viața lui Elizabeth după ce a fost salvată.

 

Într-o perioadă în care victimele feminine ale infracțiunilor sunt deseori puse la îndoială și învinuite de public, Elizabeth are o provocare și mai mare, din cauza concepțiilor greșite ale publicului despre manipularea psihologică. Chiar și acum, ea se confruntă cu oameni care cred că „știa ce face” atunci când a dispărut împreună cu profesorul și răpitorul ei, Tad Cummins, punând la îndoială motivele ei, deși ea avea doar 15 ani, iar el 50 de ani. Acum, Elizabeth este pregătită să înfrunte cu capul sus aceste întrebări și acuzații. Într-un nou interviu revelator, ea va aborda tulburările interne și confuzia care au dus la dispariția ei și va dezvălui contradicțiile care fac manipularea psihologică atât de greu de înțeles pentru unii. Elizabeth Smart, o altă victimă care a fost răpită la vârsta de 14 ani și a cărei poveste a făcut înconjurul lumii, va apărea, de asemenea, în documentar, în scene veritabile cu Elizabeth Thomas, în care vor discuta despre răpitorii lor și despre viața lor după ce au fost eliberate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.