Link YouTube

 

Nico Santos colaborează cu FAST BOY pentru „Where You Are”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WhereYouArePR

Nico Santos colaborează cu FAST BOY pentru „Where You Are”. Anul 2023 este anul lui FAST BOY, deoarece proiectul a obtinut numeroasele no.1 în topurile din mai multe țări pentru hitul lor „Forget You” cu Topic, adunand peste 125 de milioane de stream-uri.

Nico Santos a avut, de asemenea, un val de succes de câțiva ani, multe dintre hit-urile sale, precum „Number 1” și „Would I Lie to You”, clasându-se printre cele mai ascultate melodii la radioul german în 2022 și 2023. Acesta a acumulat peste 1 miliard de stream-uri, fiind unul dintre cei mai de succes artiști germani de la începutul anilor 2020.

Mai presus de toate, pe „Where You Are”, Nico își demonstrează încă o dată versatilitatea. Vocea lui plină de suflet și puternică completează perfect ritmurile lui FAST BOY.

Nico Santos: »Felix și Lucas sunt multi-instrumentiști și cântăreți incredibili – îmi place sunetul lor care combină muzica de club întunecat cu refrene înălțătoare, unde folosesc și chitare acustice. Ne-am unit și am îmbinat sunetele noastre.«
FAST BOY: „Întotdeauna ne-am dorit să colaborăm cu Nico. Suntem fani, iar când ne-a apărut ocazia să cântăm împreună pe una dintre melodiile noastre, ne-am îndreptat imediat spre studio. Performanța vocală a lui Nico este, pur și simplu, captivantă și a fost, de asemenea, o mare provocare pentru noi să creăm o piesă pentru un prieten și cântăreț atât de proeminent.”

 

Stream / Download

 

 

Alex Parker și ALMA lansează piesa „Hold You Down”

Link de streaming: https://listen.lnk.to/HoldYouDown

Alex Parker, DJ-ul și producător român, colaboreaza cu artista pop de origine bulgaro-britanica, ALMA Dowdall, pentru „Hold You Down”, o melodie euro-dance optimistă.

Alex Parker și ALMA s-au întâlnit pentru prima dată în Grecia anul trecut și au compus melodia anul acesta într-o tabără, în
București, România.

Alex Parker este cel mai bine cunoscut pentru faptul că a devenit primul DJ care a pus muzica pe o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a a scris, produs și mixat peste 50 de piese pentru artiști români cunoscuți, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj. A câștigat
notorietate internațională pentru prima dată în 2016 cu single-ul său de debut, „Tropical Sun”, care a fost
urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.
Parker și-a făcut debutul Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Dependent”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri precum „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, cu cântăreața americană HERA, a fost
prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare
între un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de criptomonede.

ALMA a apărut pentru prima dată in industria muzicala la vârsta de 15 ani, devenind celebra pe Instagram, in timp ce cânta coveruri la chitară. Acum ea este printre cei mai ascultați artiști din Bulgaria, semnata la cea mai mare casă de discuri din Bulgaria – Virginia Records.
Odată cu lansarea single-ului ei de debut „Perfect” în 2019, care a obținut un succes peste noapte în Bulgaria, Polonia, sau Grecia, urmat de melodiile ei, „Don’t Know”, “Out of Control”, “Be Alright”, “My Mama Told Me” si “Far Faraway”, ALMA a devenit o
marcă înregistrată pentru melodii de calitate în toată Europa Centrală și de Est. La începutul anului 2022, ALMA
a lansat single-ul „Close the Door”, care a fost susținut de campanii în Polonia, Grecia, Turcia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Belarus, Moldova și altele.

 

 

 

 

Rema a lansat EP-ul “Ravage”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/RAVAGEPR

Rema revine cu noul său EP cu 5 piese, „RAVAGE”, produs de London, Blaise Beatz și P Prime. Rema a ajuns la statutul de superstar la nivel mondial, lansând banger după banger și oferind spectacole de 5* seară de seară. „RAVAGE” marchează începutul unui nou capitol, ducând la sfârșitul erei lui Rave & Roses.

„RAVAGE” îl vede pe Rema conectându-se cu flacăra și furia lui interioară, eliberând un oftat de ușurare și o explozie de energie. Noua muzică nu este alimentată de negativitate, ci de impulsul, pasiunea și destinul lui.
„Trouble Maker” s-a născut din confruntarea cu critici constante și consecvente, de-a lungul carierei sale. Orice titlu pus de fani sau critici intră în atenție, așa că va sta confortabil, fără nicio etichetă, autoproclamându-se „omul problemă”.
Printre zgomot și haos, Rema ajunge la „DND”, o declarație către lume care îi permite să stea în tăcere și să-și protejeze energia. „Smooth Criminal” celebrează modul în care Rema a continuat să se reinventeze, să rămână în top și să rămână un subiect în tendințe încă din prima zi. Din acea zi, el a rămas concentrat asupra obiectivelor sale, care au venit în detrimentul faptului că nu are timp pentru el și pentru cei dragi, care se dezvăluie în „Don’t Leave”. „Red Potion” închide EP-ul cu o vrajă încântătoare între doi potențiali iubiți care se joacă unul cu altul , dar știind că atunci când te joci cu focul, s-ar putea să fii ars.

Opera de artă a lui Rema întotdeauna creează și lasă loc pentru discuții, perspectivă și speculații. În opera sa de artă Rave & Roses, îl vedem pe Rema călătorind într-un nou portal, iar acum a ajuns în era lui RAVAGE, plin de energie și gata de plecare. Pe coperta noului proiect, calul reprezintă impulsul și pasiunea lui, în timp ce scheletul care ține în mână sabia reflectă luptătorul interior din cel care nu a renunțat niciodată la obiectivul său. În partea de sus a lucrării de artă este un creier cu o glandă pineală strălucitoare, care demonstrează trezirea și activarea celui de-al treilea ochi și este prezentă și măduva spinării, un semn al învierii. O notă de flori verzi poate fi văzută în jurul marginii pentru a reflecta creșterea, dar nicio opera de artă nu ar fi completă fără ursulețul de pluș, care a devenit sinonim cu Rema.

Tracklist:

1. Trouble Maker
2. DND
3. Smooth Criminal
4. Don’t Leave
5. Red Potion

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Tiesto face echipă cu Tears for Fears, NIIKO X SWAE și GUDFELLA pentru “Rule the World (Everybody)”

Stream / Download: 

https://umu.lnk.to/RuleTheWorldPR

Tiesto face echipă cu Tears for Fears, NIIKO X SWAE și GUDFELLA pentru “Rule the World (Everybody)”. După cum sugerează titlul și colaboratorii celebri, piesa este o reimaginare a clasicului „Everybody Wants to Rule the World” din 1985 al Tears For Fears, care a explodat pentru prima dată când o versiune dance neoficială a fost încărcată pe SoundCloud. Versiunea neoficială a „Everybody Wants to Rule the World” este deja o senzație virală.

„Piesa originală este una dintre preferatele mele”, spune Tiësto, „deci când am auzit că noul dance preia melodia, am știut că vreau să colaborez la ea cu ceilalți artiști pentru o versiune specială pentru propriile mele spectacole live. Sunt atât de fericit că este oficial lansat pentru fani!”

„Rule the World (Everybody)” urmează lansarea albumului lui Tiësto, Drive, în primăvară. Producătorul de succes mondial, câștigător al premiului Grammy®, și-a făcut un nume, aducând energie subterană molipsitoare maselor de muzică electronică. Tiësto a cântat pe scena principală a fiecărui festival internațional de muzică dance și a creat șablonul pentru rezidențe de DJ din Las Vegas. Între timp, a vândut peste 36 de milioane de albume, a înregistrat 6 hituri Billboard Hot 100 și a acumulat peste 11 miliarde de streamuri în întreaga lume. Acum, cu „Rule the World (Everybody),” Tiësto remixeaza o piesă iubită – și în prezent virală –, dându-i un sunet de club și o noua direcție pentru o nouă generație de fani. În timp ce realizările lui Tiësto sunt legendare, colaboratorii săi fac deja furori în lumea muzicii dance.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Sigrid a lansat EP-ul “The Hype”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TheHypePR

Sigrid a lansat EP-ul “The Hype”.
„Sunt atât de încântată de lansarea acestui EP! Mi-a plăcut întotdeauna formatul: scurt și rapid, dar suficiente melodii pentru a spune întreaga poveste sau pentru a descoperi diferite colțuri ale sunetului meu. Pe acest EP este veți descoperi pop, pop inspirat de country, pop folk și festival pop (dacă acesta este un gen)! Este distractiv, sfâșietor și obraznic. Îmi place!”, a declarat Sigrid.

În prezent într-un turneu norvegian, revenind în cluburi pentru prima dată în șase ani, Sigrid cântă în țara ei natală, reluând legătura cu fanii. The Hype EP este o perspectivă scurtă și rapidă asupra noii ruine creative și a unui an de experimentare.
La noua melodie „Wanted It To Be You”, Sigrid spune: „Întotdeauna am fost inspirată de scrierea de melodii din Nashville – prima melodie pe care am scris-o la 16 ani este o melodie country pop – așa că era doar o chestiune de timp. Seth Mosley și cu mine am scris Wanted It To Be You într-o zi, la Nashville, iar Ian Fitchuk a produs-o mai târziu. Îmi doream ceva în stil Shania Twain, care să iasă exact așa cum mă simțeam la acea vreme” și „Borderline”: „Borderline a fost scrisă în Bergen cu Askjell Solstrand – este o melodie atât de răutăcioasă. Este vorba despre toate lucrurile pe care nu ar trebui să le faci, dar asta nu le face și mai interesante?”

Tracklisting

1. The Hype
2. Borderline
3. Ghost
4. Wanted It To Be You

 

Stream / Download

 

 

The Rolling Stones a lansat albumul “Hackney Diamonds”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HackneyDiamondsPR

The Rolling Stones a lansat albumul “Hackney Diamonds”. Albumul cu 12 piese, a fost înregistrat în diverse locații din lume, inclusiv Henson Recording Studios, Los Angeles; Metropolis Studios, Londra; Sanctuary Studios, Nassau, Bahamas; Electric Lady Studios, New York; și The Hit Factory/Germano Studios, tot în New York. Defunctul baterist Charlie Watts apare pe două piese, „Mess It Up” și „Live By The Sword”. „Live By The Sword” include și basul fostului basist al Stones, Bill Wyman. „Sweet Sounds Of Heaven” cu Lady Gaga și clape și pian de la Stevie Wonder, „Get Close” și „Live By The Sword” cu pian de la Elton John și „Bite My Head Off” cu bas de la Paul McCartney.

Hackney Diamonds este primul album prezentat public de la A Bigger Bang din 2005. De atunci, cei de la Stones au continuat să doboare recorduri de box office într-o serie de turnee globale și au lansat Blue & Lonesome, câștigător al premiului GRAMMY® în 2016, care a prezentat versiunile lor geniale ale multor melodii de blues, care au contribuit la modelarea sunetui lor. Anul trecut, au încântat audiența europeană în turneul aniversar Sixty. The Rolling Stones au vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume.

Hackney Diamonds marchează primul album The Stones (Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood) produs de producătorul și muzicianul Andrew Watt.

 

 

Anitta a lansat piesa „Mil Veces”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MilVecesPR

Anitta a lansat piesa „Mil Veces”. „Am trecut prin asta de o mie de ori”, cântă Anitta, despre o relație problematică și pasională, care este greu de încheiat. „Aceasta este o melodie incredibilă! Îmi plac notele pop atractive ale versurilor sale, care vorbesc despre o relație care nu a fost menită să dureze, ci continuă să experimenteze suișuri și coborâșuri. Este o nebunie… este o dinamică a relațiilor pe care mulți am experimentat-o deja. Cred că „Mil Veces” se va referi la mulți oameni”, spune Anitta.

„Mil Veces” este un funk melodic, un subgen al funk-ului din Rio de Janeiro, caracterizat printr-un conținut mai liric și romantic și o producție muzicală mai blândă și melodică. Acest lucru nu este o coincidență, deoarece această estetică a sunetului seamănă cu lucrările timpurii ale Anittei în cântece precum „Meiga e Abusada” și „Eu Vou Ficar”.

Pentru a capta pe deplin această identitate braziliană, Anitta a fost hotărâtă să aducă producători din țara ei natală pentru producția albumului său „Funk Generation”. La fel ca și cu DJ Gabriel do Borel, care a lucrat la compunerea și producția noii piese.

 

 

 

James Bay a lansat single-ul “All My Broken Pieces”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AllMyBrokenPiecesPR

James Bay a lansat single-ul “All My Broken Pieces”. Piesa ocupă un loc special în inima lui James, deoarece a scris melodia împreună cu Jamie Hartman și Boots Ottestad în urmă cu zece ani, în timp ce își scria albumul nominalizat la premiile GRAMMY®, Chaos And The Calm. Recent, a găsit demo-ul original și a decis că în sfârșit este timpul să reînregistreze piesa.

Reflectând la ultimii zece ani de spectacole din întreaga lume, premii, creștere personală și schimbări în viață, James a vorbit despre cântec și a spus: „Când am scris Broken Pieces, treceam prin multe schimbări în viața mea – plecând de acasă, mutându-mă cu prietena mea Lucy, semnând un contract de discuri în America. Rareori am fost în același loc mai mult de o săptămână. M-am simțit cumva foarte vulnerabil vorbind despre toate acestea în cântece. Și mi s-a părut foarte revelator să vorbesc despre a avea pe cineva atât de vital pentru mine, care a știut să mă pună din nou împreună atunci când aveam chef să mă destram. A durat mult timp, dar întotdeauna mi-a plăcut această melodie și mi se pare că în sfârșit este timpul să o lansez.”

James le-a oferit fanilor o scurtă bucată din cantec interpretându-l live în turneu. La începutul acestui an, a deschis pentru Bruce Springsteen la BST Hyde Park din Londra. În această vară, el a finalizat o serie extinsă din America de Nord, alăturându-se celor de la Lumineers în turneu, unde a avut șansa de a previzualiza câteva dintre noile sale melodii pentru fani în timp real!

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.