Pregătește-ți copilul pentru o iarnă cu distracție fără griji! Descoperă cea mai nouă colecție CCC cu personajele preferate din „Frozen”, unul dintre cele mai faimoase filme de animație de la Disney. Descoperă pantofii cool, rucsacurile colorate și accesoriile disponibile!

 

„Frozen” și-a făcut debutul pe ecranele cinematografice în 2013. Povestea despre prietenie și curaj a câștigat rapid milioane de fani din întreaga lume. Pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare a celebrului film de animație Disney, am introdus o colecție Disney „Frozen” disponibilă la CCC. Fără îndoială aceasta va atrage micii fani ai aventurilor Annei, Elsei și prietenilor lor.

 

O pereche de cizme cu șireturi, cu o căptușeală din piele artificială de oaie și o talpă solidă, va asigura protecție împotriva zăpezii și înghețului. Modelele mov și argintiu sunt confortabile și practice. La o privire în detaliu vei observa că decorațiunile în formă de stea cu Elsa și Ana atașate de șireturile pantofilor vor atrage cu siguranță atenția.

 

Colecția include, de asemenea, cizme izolate, cu un finisaj lucios, blană moale și tălpi luminoase! Garantat acestea vor fi cizmele de iarnă preferate ale celor mici.

 

Cine a spus că nu te poți distra afară când plouă? Tot ce ai nevoie sunt pantofii potriviți! Cea mai bună alegere vor fi cizmele de ploaie albastre cu talpă care se luminează la fiecare pas – o soluție practică, mai ales pentru plimbările de seară.

Pantofii sport vor fi completarea perfectă pentru ținutele de grădiniță sau școală. Copiii le vor iubi pentru designul lor unic cu personaje „Frozen”, iar tu le vei aprecia durabilitatea.

Pantofii nu sunt singurele produse decorate cu personaje „Frozen”. Copiii pot alege dintre rucsacuri, genți, valize, penare, ceasuri sau chiar șepci și eșarfe, toate decorate cu Ana, Elsa și prietenii. Întreaga colecție este disponibilă la cele mai bune prețuri. Datorită unei game largi de modele și culori originale, iarna cu CCC va fi excepțional de animată.

Lasă zilele reci să fie pline de farmec și magie cu noua colecție de la Disney, disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.