Netflix a început producția serialului românesc Subteran (Six Feet Undercover) regizat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sandu și Octav Gheorghe. Seria va spune povestea unei mame care lucrează în IT și ajunge să lupte sub acoperire împotriva interlopilor bucureșteni care i-au schimbat viața.

 

Serialul este creat de Steve Bailie, cu Octav Gheorghe și Peter Kerek în calitate de co-scenariști, produs de Tudor Reu (Mobra Films) și Johnathan Young (creative). Serialul îi va avea în distribuție, printre alții, pe Ana Ularu și Florin Piersic Jr.

 

„Ne bucurăm să începem producția noii serii românești „Subteran” și suntem mândri să ne alăturăm echipei extraordinare care se află în spatele acestui proiect. Industria de film românească este cunoscută pentru tradiția creativă și artiștii remarcabili și suntem, de asemenea, extrem de încântați de acest scenariu care prezintă un personaj feminin puternic,” spune Anna Nagler, Director of Local Language Series pentru Netflix Europa Centrală și de Est. „Subteran este un serial polițist captivant, dar și puțin absurd, cu un ton alert, plin de adrenalină și sunt sigură că va evolua frumos având în vedere succesul deja cunoscut al numeroaselor titluri românești disponibile pe Netflix”, a completat Anna.

 

Netflix, cel mai important serviciu de streaming din România, a licențiat în ultimii ani multe filme și seriale românești care au devenit unele dintre cele mai vizionate și apreciate de membrii Netflix.

 

Logline:

Cami este o femeie care își folosește inteligența pentru a avea succes într-o lume a bărbaților. Când viața ei este dată peste cap de un grup interlop, ea ajunge să joace rolul de iubită și hacker pentru un detectiv sub acoperire care se află într-o situație fără scăpare. Însă Roman este singura șansă pe care o are Cami de a se răzbuna și de a-și salva fiul.

  • Regizori: Anca Miruna Lazarescu, Daniel Sandu, Octav Gheorghe
  • Scenariști: Steve Bailie, Peter Kerek și Octav Gheorghe
  • Producători: Johnathan Young (creative), Tudor Reu (Mobra Films)
  • Format: Serie, 6 episoade

 

Despre Netflix:

Netflix este unul dintre liderii globali ai serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 247 de milioane de abonați din peste 190 de țări, care se bucură de seriale, lungmetraje și jocuri într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonatii au acces nelimitat la conținut, pot reda, întrerupe și relua vizionarea oricând și oriunde, putând schimba abonamentul în orice moment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.