Comedie. Voie bună. Râsete și personaje de neuitat. Serile de vineri se încheie cel mai bine cu zâmbetul pe buze. PRO CINEMA a programat vineri, de la ora 22:45, filmul ”Două Lozuri”, în care Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol interpretează rolurile principale.

În regia lui Paul Negoescu, cel care semnează și scenariul filmului, Două Lozuri aduce în prim plan pățaniile prin care trec cele trei personaje principale: Sile, Pompiliu și Dinel, după ce se hotărăsc să joace la loterie și reușesc să și câștige! Ce-i împiedică să-și ridice premiul și să se îmbogățească brusc, pot descoperi telespectatorii vinerea aceasta, doar pe PRO CINEMA!

În mai puțin de o săptămână, în cinematografe va fi lansată cea de-a doua parte a filmului, Încă două lozuri, care continuă povestea celor trei buni prieteni deciși să fie mai bogați! Ce se va întâmpla de această dată, rămâne de văzut. Însă până atunci, toți cei de acasă își pot reîmprospăta memoria, mâine seară.

”Încă două lozuri este o comedie relaxată, pentru care, vă spun sincer, am dat frâu liber bunei dispoziții și pe care abia aștept să o împărtășim cu toată lumea. Până atunci, mă bucur că la finalul acestei săptămâni, telespectatorii pot revedea prima parte. Cei care nu-și mai amintesc ce culoare are Dacia, dacă este albă sau neagră, se pot uita pe PRO CINEMA să se asigure că seara lor de vineri se încheie cu o stare de bine. Iar apoi, săptămâna viitoare, îi așteptăm pentru partea a doua în cinematografele din toată țara!”, spune Dragoș Bucur.

Nu ratați vineri, 20 octombrie, de la ora 22:45, pe PRO CINEMA, comedia Două Lozuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.