Au multe de spus. E nevoie doar să li se ofere cadrul necesar pentru a se face auziţi. Din 21 octombrie, Virgil Ianţu le este partener de discuţie într-un nou sezon „Copiii spun”. În fiecare sâmbătă, de la ora 15.30, la TVR 1.

 

 

Apreciată de public de la mic la mare, emisiunea ce dă copiilor dreptul la cuvânt revine pe micul ecran. Virgil Ianţu, gazdă bună şi prieten al celor mici, îşi provoacă invitaţii la dialog şi în această toamnă. În acest nou sezon „Copiii spun”, facem cunoștință cu alţi copii ale căror răspunsuri sunt pe cât de amuzante, pe atât de pline de imaginaţie: de la Evelin, care nu poate să tacă nici măcar 1 minut, dând mari bătăi de cap gazdei emisiunii, ori micul fermier Victor, care își ajută familia la treabă, până la Darius, care vrea „să îi ia locul lui Iohannis și să facă el ordine în țară”! Îi vom cunoaşte pe toţi urmărind „Copiii spun”, din 21 octombrie, în fiecare sâmbătă după-amiază, de la ora 15.30, la TVR 1.

 

De-a lungul ediţiilor noului sezon, ne reîntâlnim cu Marius, expertul în știri de bine, și cu opiniile lui avizate, la „Raiul pe Pământ”, urmărim „Jurnal de știri bune” – de data aceasta prezentat de Filip, iar Maria ne aduce „Mesajele de importanță națională pentru oameni mari de la oameni mici”, prin care ne reamintim câteva reguli de bun simț ce ar trebui să facă parte din bagajul de cunoștințe civice și sociale ale oricărui om.

 

Nu lipsește nici „Poliția Artei”, unde Horațiu și David dezbat capodopere ale picturii. Aflăm, astfel, ce spune zâmbetul misterios al Mona Lisei sau ce avea Picasso în minte când a pictat portretul fiicei lui…

 

Cu o mină sobră, cu aerul că discută de la egal cu interlocutorii săi, Virgil Ianţu ştie să exploateze gingăşia şi naturaleţea preşcolarilor care se aşază pe scaunul invitatului emisiunii „Copiii spun”. Ce rezultă este un dialog spumos, uneori prea serios, deseori foarte amuzant, însă întotdeauna autentic.

Cunoscut internauţilor de mai bine de doi ani, programul se difuzează, din aprilie, nu doar pe YouTube, ci şi pe micul ecran. Cu ediţii în premieră „Copiii spun”, Virgil Ianţu ne aşteptă, alături de micii săi invitaţi, în fiecare sâmbătă, de la 15.30, la TVR 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.